DOČEK NOVE GODINE ~ MILANO

DJENOVA – TORINO - LUGANO – JEZERO KOMO

6 dana / 3 noćenja ~ Autobuski prevoz

Termin putovanja: 29.12. – 03.01.2018.

milano docek nove godine

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1. dan (29.12.) BEOGRAD

Polazak sa dogovorenog mesta u dogovoreno vreme (proveriti u agenciji tačno vreme i mesto polaska dva dana pred put). Noćna voznja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji.

2. dan (30.12. ) Dočekajte Novu 2018.-tu godinu - MILANO

Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Po dolasku obilazak grada: zamak Sforca, Milanska katedrala, galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala... Nakon obilaska smeštaj u hotel (ne pre 16h). Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan ( 31.12. ) MILANO – TORINO - MILANO

Doručak. Slobodno vreme u Milanu ili fakultativno mogućnost odlaska na izlet u Torino. Po dolasku razgledanje grada sa vodičem: trg Karlo Feliće sa lepim vrtom koji predstavlja jednu od najlepših zelenih oaza istorijskog centra grada; trg San Karlo – elegantan i raskošan sa baroknim palatama icrkvama bliznakinjama; Via Roma – trgovačka zona grada; trg Kastelo sa Kraljevskom palatom – nekadašnje sedište moći dinastije Savoja; palata Madama – kraljičina palata sa prelepo dekorisanom čeonom fasadom; Mole Antonelijana – jedan od najupečatljivijih simbola Torina sa veličanstvenom kupolom i slavnim „letom brojeva“ (preporuka je da se popnete na vrh kupole i da uživate u spektakularnom pogledu na grad); trg Solferino sa mističnim legendama o vratima magije... Slobodno vreme za individualni obilazak i šetnju.Povratak u Milano u popodnevnim časovima. Individualni odlazak na doček nove 2018 godine. Noćenje

4.dan ( 01.01.) MILANO – LUGANO (ŠVAJCARSKA) – JEZERO KOMO - MILANO

Doručak. Slobodan dan ili fakultativno mogućnost odlaska do grada i jezera Lugano u Švajcarskoj. Lugano je grad na istoimenom jezeru, jednom od najlepših u Evropi koje je podeljeno izmedju švajcarskog kantona i italijanske regije Lombardija. Razgledanje i upoznavanje grada: katedrale Sv. Lorenca, crkve Svete Marije od Anđela iz XVI veka, Gradskog parka, vile Ćani, Trga reforme… Slobodno vreme. Nastavak putovanja do jezera Komo, trećeg jezera po veličini u Italiji i jednog od najpoznatijih mondenskih mesta u Italiji. Obilazak grada: Trg i katedrala Duomo iz XIV veka, trg i crkva San Fedele sa portalom iz XIII veka, Sv. Abondija najlepši primer lombardijske romanike sa živopisom iz sredine IV veka, vile Đeni, Olmo, hram Alesandra Volte, najpoznatijeg žitelja Koma, Mogućnost organizovanja voznje brodom po jezeru. Povratak u Milano Slobodno vreme. Individualno odlazak na reprizu Nove godine. Noćenje.

5.dan ( 02.01. ) MILANO – OUTLET SERAVALLE - MILANO

Doručak. Napuštanje hotela.Slobodno vreme u Milanu ili fakultativno odlazak do jednog od najboljih italijanskih tržnih centara – outlet Serravalle. Slobodno vreme za kupovinu i šetnju. Povratak u Milano po putnike koji nisu otišli. Nastavak putovanja za Beograd. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju.

6.dan (03.01.) BEOGRAD

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. Kraj usluga.

 Dočekajte Novu 2018.-tu godinu u Milanu sa Felix Travelom

Polazak:

29.12.2017.


Beograd

Kolari

Požarevac

Šabac

Loznica

Kruševac

Ćuprija

Paraćin

Batočina

Niš

Aleksinac

Zrenjanin

Kikinda

Novi Sad

REDOVNA CENA:

149 EUR

159 EUR

164 EUR

164 EUR

169 EUR

164 EUR

159 EUR

SNIŽENA CENA:

139 EUR

149 EUR

154 EUR

154 EUR

159 EUR

154 EUR

149 EUR

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

- Prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji

- Smeštaj u Milanu ili okolini u hotelima 3* ili 4* u 1/2 i 1/3 sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom (po hotelskom normativu).

- Razgledanje Milana u pratnji lokalnog vodiča,

- Usluge licenciranog vodiča - pratioca na putovanju,

- Troškovi organizacije putovanja.

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

- Troškove obaveznog međunarodnog zdravstvenog osiguranja;

- Doplata za jednokrevetnu sobu – radi se na upit.

Fakultativni izleti:

* Torino -20€ ; *Lugano i jezero Komo – 45€ + voznja brodićem 15€; outlet Seravalle 15€

 

SMEŠTAJ: DOMINA MILANO FIERA HOTEL ****

Napomena u vezi fakultativnih izleta: fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika - a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezida prihvate. Za sve izlete / minimum je 25 putnika.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

MINIMALNI BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU OVOG PROGRAMA JE 45. MINIMALNI BROJ PUTNIKA ZA POLAZAK IZ BILO KOG GRAD OSIM BEOGRADA JE 10.

U SLUČAJU OTKAZA PUTOVANJA, OTKAZNI ROK AGENCIJE JE MINIMUM 5 DANA PRED PUT.

CENOVNIK BR. 2 OD 16.09.2017 GODINE

UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPSTI USLOVI PUTOVANJA TURISTICKE AGENCIJE FALCON (YUTA STANDARD) LICENCA BR.OTP 09 OD 27.02.2013 GODINE

  

 

  

 

 

 

engleski       nemacki
 
 

first minute

last minute

blog felix

KURSNA LISTA
KOMERCIJALNE BANKE

platne kartice


Mogućnost plaćanja
čekovima građana

komercijalna banka

 
Prijava na E-mailing listu

Unesite Vašu email adresu i mi ćemo Vas obaveštavati o našim aktuelnim ponudama

 

sava osiguranje

facebook
twitter

Ukupno: 50502

Danas: 1935

Juce: 1870