Putovanje Prag 2018

 

PRAG SA POSETOM DREZDENU I KARLOVIM VARIM

vvv

Autobusom 5 dana / 2 noćenja

Uživajte sa Felix Travelom u zlatnom Pragu  - gradu  stotinu tornjeva koji je bliži čudu nego stvarnosti. Ne propustite večernju svetlost na krovovima istorijskog gradskog središta, kada se Prag zaista pretvara u zlatni grad. Uživajte u gradu u kome danas živi 1.200.000 stanovnika i koji predstavlja savršen spoj davnih vremena i današnjice.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN – BEOGRAD
Skup putnika na parkingu SAVA CENTAR na Novom Beogradu u 17:30h - polazak u 18:00h. Noćna vožnja preko Novog Sada, Mađarske, Slovačke i Češke sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.DAN – PRAG  
Dolazak u Prag u prepodnevnim satima. Razgledanje grada sa lokalnim vodičem, obilazak Hradčana (kraljevog dvora), katedrale Sv. Vida, baziliku Sv. Đorđa. Spustićemo se Malom Stranom pored Kafkinog muzeja do Karlovog mosta (najstarijeg mosta u Pragu). Šetnju završavamo na Staromesnim Namestima kod čuvenog astronomskog sata Orloj. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i predah uz čuveno češko pivo i praške kobasice do polaska na fakultativno  krstarenje rekom Vltavom. Uživanje u zvucima Smetanine „Vltave” i razgledanje magičnog Praga iz ovog ugla. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3.DAN  PRAG –  DREZDEN
Doručak. Fakultativni celodnevni izlet u Drezden, grad na istoku Nemačke, grad sa mnogo baroknih zdanja: Opera Zemper, Palata Cvinger (u kojoj se nalazi čuvena galerija starih majstora), Bogorodičina crkva, Dvorska crkva, najveći  mural na svetu  sa saksonskim vojvodama... Slobodno vreme i prilika da ovaj grad osetite u njegovoj čaroliji i uživate. Povratak u Prag. Noćenje.

4.DAN  PRAG – KARLOVE VARI
Doručak. Napuštanje hotela.  Fakultativni odlazak na izlet u Karlove Vari jednu od najlepših banja Evrope. Obilazak njenih čuvenih lekovitih izvora termalne vode i kolonade (Termal Spring, Market Collonade...), crkve Sv.Marije Magdalene. Naravno ne zaboravite da probate čuvenu Becherovku otkrivenu pre 200 godina i vodu sa lekovitih izvora. Povratak u Prag.Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u predvečernjim časovima.     

5. DAN   PRAG                                                  
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

Termin putovanja Redovna cena Promo cena
23.11. - 27.11.2017. vvv vvv
07.12. - 11.12.2017. vvv vvv

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan plaćanja -


NAČIN PLAĆANJA:
- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
-Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogućnost plaćanja na šest rata bez kamate.
- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA FELIX TRAVEL.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Prevoz konformnim turističkim autobusom prema programu putovanja (klima, tv, dvd,audio oprema),
- Smeštaj u hotelu 3*- na bazi 2 noćenja sa doručkom u Pragu (kontinentalni doručak),
- Panoramsko razgledanje po programu,
- Usluge predstavnika agencije / vodiča,
- Troškove realizacije programa.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Fakultativne izlete:
      Krstarenje Vltavom – 10 eur
      Karlove Vari - 25 evra odrasli/15 deca,
      Poseta Drezdenu - 30 evra odrasli/20 deca,
      PAKTET IZLETA  - Drezden i Karlove Vari  50 eur ( minimum 35 prijavljenih putnika )
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
- Individualne troškove putnika,
- Doplata za 1/1 sobu je na upit.

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Hotel  Krystal 3*  nalazi se u Pragu u širem centru grada,  odlično je povezan javnim prevozom  sa centrom grada. Sobe su  1/2 i  1/3 opremljene kupatilom, fenom za kosu, televizorom i telefonom. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola

 NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja. Agencija  zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima, iste kategorije.

NAPOMENE:
- Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da private,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokalitetam, radovi na putu...)
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
- U slučaju promena na monetarnom tržištu ili neovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Aranžman je rađen na bazi minimum 60  prijavljenih putnika.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZATORA PUTOVANJA AGENCIJE FELIX TRAVEL LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 85/2013

Cenovnik broj 2  od 05.09.2017.