ŠOPING U PARNDORF-u i BEČU 2018.

  AUTOBUSOM BEZ NOĆENJA

 

Program u pripremi...

 

soping u becu 2017

 

PARNDORF - Pripada grupaciji  McArthurGlen koja na teritoriji Evrope ima  15 outlet centara. Parndorf je najveći Designer outlet tržni centar u centralnoj Evropi. Ovde ćete naći veliki izbor modnih brendova, od ekskluzivnih kao što su Prada, Armani, Hugo Boss, Escada, Gucci, preko sportskih Nike, Adidas, Reebok, pa do pristupačnijih kao što su Mango, Tom Tailor, Guess, Mexx. U Parndorfu 09.11.2017. je SHOPING DAY, dan totalnih rasprodaja, kada su sniženja i do 80%.

SCS SHOPING CITY – se nalazi na sat vremena vožnje od TC Parndorf i on je najveći tržni centar u Beču.U njemu ima preko 330 prodavnica, među kojima su i najpoznatije robne marke (Zara, H&M, C&A, Guess, Benetton, Mediamarkt, Ikea itd.) Pored ovih svetskih brendova, u SCS tržnom centru se nalazi popularan brend Primark, u kojem se mogu pronaći obuća, odeća, stvari za kuću po veoma niskim cenama.

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan BEOGRAD
Polazak oko 22:00 časova sa parking preko puta Buvljaka na Novom Beogradu,sastanak pola sata ranije. Usputno svraćanje u Novi Sad po putnike Noćna vožnja.

2. dan  BEČ
 Dolazak u Parndorf u jutarnjim časovima oko 08.30h.Slobodno vreme za šoping i šetnju,U 12h  mogućnost fakultativnog izleta do centra Beča ili do tržnog centra “SCS”. Slobodno vreme za šetnju gradom ili šoping do kasnih poslepodnevnih časova. U 19h povratak iz tržnog centra SCS do centra grada.Polazak za Srbiju U 19.30h. Usputno svracanje u Pandorf ukoliko je  neko od putnika ostao. Nocna voznja kroz Madjarsku.

3.dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj usluga.


CENA ARANŽMANA: VV EUR

- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke -


NAČIN PLAĆANJA:
- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
- Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogućnost plaćanja na šest rata bez kamate.
- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA FELIX TRAVEL-a.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
•    prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)
•    troškove organizacije i vođenja aranžmana
•    usluge licenciranog pratioca grupe
 
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
•    međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka
•    ulaznice i fakultativne izlete (Beč - 10€; tržni centar SCS - 10€)

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):
•    Izlet do Beča - 10€
•    Izlet do tržnog centra SCS - 10€

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih

NAPOMENA:
• Proveriti 1 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa. • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…). • Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije . • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviñenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviñenog za obilazak...) . • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

MINIMALNI BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU OVOG PROGRAMA JE 60, A U SLUČAJU OTKAZA PUTOVANJA, OTKAZNI ROK AGENCIJE JE MINIMUM 5 DANA PRED PUT.  

MINIMALAN BROJ PUTNIKA ZA ULAZAK U NOVI SAD JE 10

CENOVNIK BR. 1 OD 04.07.2017. GODINE UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPSTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA (YUTA STANDARD) LICENCA BR 09 od 27.09.2013.