felix online rezervacija putovanja

detelinaŠOPING U PARNDORF-u i BEČU 2019.detelina

ISKORISTITE FINALNE RASPRODAJE I DO 80%

  AUTOBUSOM BEZ NOĆENJA

 

PROGRAM U PRIPREMI...

 

 

soping u becu 2018

 

PARNDORF - Pripada grupaciji  McArthurGlen koja na teritoriji Evrope ima  15 outlet centara. Parndorf je najveći Designer outlet tržni centar u centralnoj Evropi. Ovde ćete naći veliki izbor modnih brendova, od ekskluzivnih kao što su Prada, Armani, Hugo Boss, Escada, Gucci, preko sportskih Nike, Adidas, Reebok, pa do pristupačnijih kao što su Mango, Tom Tailor, Guess, Mexx.

SCS SHOPING CITY – se nalazi na sat vremena vožnje od TC Parndorf i on je najveći tržni centar u Beču. U njemu ima preko 330 prodavnica, među kojima su i najpoznatije robne marke (Zara, H&M, C&A, Guess, Benetton, Mediamarkt, Ikea itd.) Pored ovih svetskih brendova, u SCS tržnom centru se nalazi popularan brend Primark, u kojem se mogu pronaći obuća, odeća, stvari za kuću po veoma niskim cenama.

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN. - BEOGRAD  
Skup putnika na parkingu preko puta OTC Buvljak u 21:30h. Polazak u 22h. Noćna voznja preko Mađarske do Austrije sa usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti i odmora.

2.DAN – PARNDORF - SCS SHOPING CITY
U jutarnjim časovima stižemo do šoping centra Parndorf . Iskoristite sezonske rasprodaje i do 80%  u jednom  od  najvećih outlet-a u Evropi sa preko 150 radnji čuvenih svetskih brendova.Slobodno vreme. Mogućnost fakultativnog odlaska do TC SCS SHOPING CITY koji  ne samo da je najveći u Austriji, nego u svojoj ponudi ima izbor dizajnerskih brendova, koji su pristupačniji našem tržištu. U njemu ima preko 330 prodavnica, među kojima su i najpoznatije robne marke (Zara, H&M, C&A, Guess, Benetton, Mediamarkt, Ikea itd.). U večernjim  satima odlazak u Parndorf po ostatak putnika i nastavak putovanja ka Srbiji.

3.dan. - BEOGRAD - Dolazak u Beograd u  jutarnjim satima.CENA ARANŽMANA: VV EUR

SNIŽENA CENA: VV EUR

- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne  banke -NAČIN PLAĆANJA:
- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
- Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogućnost plaćanja na šest rata bez kamate.
- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane FELIX TRAVEL-a.


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Prevoz konfornim turistickim autobusom,
- Usluga predstavnika agencije/vodiča,
- Troškove realizacije programa.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Fakultativne izlete:
- Prevoz do  TC SCS SHOPING  CITY – 10 eur po osobi
- Medjunarodno zdravstveno osiguranje
- Individualne troskove putnika

NAPOMENE:
- Agencija pravi raspored sedenja, uzimajući u obzir  starija lica, porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće.
- Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate, te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete. Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta (ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava.  
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska...)  
- Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
- Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
- Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos  štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Felix Travel zadržava  pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
- Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike  u ceni.
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
- Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice , gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje.
- U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme  potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.
- Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.
- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
- U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
- Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Aranžman je rađen na bazi minimum 55 prijavljenih putnika.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE FELIX TRAVEL  LICENCA MINISTARSTVA OTP 85/2013

Cenovnik br. 1 od 14.12.2017.