office@felixtravel.rs
061/180-6160
Gore
 

BARSELONA

U PRIPREMI

BARSELONA

per person

U PRIPREMI

-plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan plaćanja-

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
 • Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogućnost plaćanja na šest rata bez kamate.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA FELIX TRAVEL-a.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Prevoz komfornim turističkim autobusom prema programu putovanja (tv,dvd,audio oprema),
 • Smeštaj na bazi 3 polupansiona u Lloret de Maru  u hotelima 3* u 1/2 i 1/3 sobama, 1 noćenje sa doručkom u Montecatiniju ili okolini  i 1 noćenje sa doručkom na Ligurijska oblast u hotelu 3*.
 • Usluga predstavnika agencije/vodiča,
 • Troškove realizacije programa.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Fakultativne izlete ( minimum 25 prijavljenih)  
 • Camp Nou -30 evra
 • Izlet u Barselonu 1 (Barselona panoramika) – 25 evra
 • Izlet u Barselona Magica- 15evra
 • Park Guelj -15eur
 • Muzej Salvadora  Dalija -25 evra
 • Flamenko veče ( Tradicionalni ples)- 25 evra
 • Tossa de Mar 10 evra
 • Firenca 10 evra
 • Cinque terre 30evraNapomena: Za paket izleta osim stadiona Cam Nou popust 15e
 • Individualne troškove putnika
 • Obaveznu turisticku taksu za boravak u Lloret de Maru plaća se na recepciji hotela-0.5 eura/nocenju za hotele 3*, Montecatiniju ili okolini za boravak u hotelima sa   3* – 1 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4*  – 2 € po noćenju / po osobi, turistička taksa za boravak u Đenovi u hotelima sa 4* iznosi 3€ po noćenju / po osobi ; za Sanremo ili okolinu boravišna taksa u momentu obajvljivanja ponude nije uvedena, putnici će biti naknadno obavešteni o iznosu iste.
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje
 • Doplata za jednokrevetnu sobu 85€Popusti za decu u sobi sa 2 odrasle osobe: – deca 2-10 godina u pratnji dve odrasle osobe; I dete ostvaruje 50% popusta, II dete ostvaruje 20% popusta (imaju sedište u autobusu i sopstveni ležaj)-deca u pratnji jedne odrasle osobe ne ostvaraju popust
1
DAN. – BEOGRAD
Polazak iz Beograda sa glavne autobuske stanice ( BAS ) u 16:10h na peronu 32 , polazak u 16:30. Noćna vožnja  preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.Noćna vožnja.
2
DAN - FIRENCA – MONTECATINI
Dolazak u  Firencu u jutarnjim časovima jedan od najposećenijih gradova sveta, koji u svoje zlatno doba ulazi zahvaljujući uzdizanju moćne bankarske porodice Medici (tehnička pauza 5-9 sati). Iz tog razloga Firenca danas uz Rim čuva najveće umetničko blago sveta. Zatim sledi fakultativno razgledanje grada sa stručnim lokalnim vodičem. Obilazak grada: Piazza Santa Maria Novela, Piazza della Signoria, katedrala Santa Maria del Fiore, krstionik i Djotov zvonik, Ponte Vechio, Palazzo Uffici… Slobodno vreme,odlazak u Montecatini terme, smeštaj u hotel. Noćenje.
3
DAN - MONTECATINI TERME – MONACO - MONTE CARLO
Doručak. Napuštanje hotela. Nastavak puta ka Kneževini  Monako gde ćete imati prilike da osetite sva čula mondenske Kneževine: razgledanje Monaka-starog grada sa vodičem: obilazak palate Grimaldijevih, okeanografskog muzeja,crkve  Sv.Nikole u kojoj su sahranjeni princ Renije III i princeza Grejs Keli...zatim ćemo obići grad kocke Monte Karlo sa čuvenim grand kazinom i prelepim hotelom Le Paris- delo čuvenog arhitekte Garniea.  Slobodno vreme do nastavka putovanja ka Španiji.Noćna vožnja kroz Francusku i Španiju.
4
DAN - LLORET DE MAR
Dolazak u Lloret de Mar u jutarnjim časovima. Upoznavanje ovog šarmatnog gradića-poznatog letovališta koji se nalazi na Costa Bravi. Slobodno vreme za kafu do check in-a u hotel. Posle 14h smeštaj u hotelske sobe. Slobodno vreme. Večera. Fakultativni odlazak na čuveni Flamenko šou i uživanje u temperamentnom i  strastvenom plesu ansambla Hose Leona. Individualni povratak u hotel. Noćenje.
5
DAN - LLORET DE MAR - BARSELONA PANORAMIKA
Doručak. Celodnevna fakultativna poseta Barselone 1 (Barselona Panoramika) i obilazak glavnog grada Katalonije: Olimpijska luka, crkva „Sagrada Familia“, Trg Katalonije, čuvena dela jos čuvenijeg Antonia Gaudija-kuće Batljo I Casa Mila, Avenija Diagonal, Trg Španije, Nacionalna palata, brdo Mon Žuik, Olimpijski stadion, Kolumbov spomenik, luka De la Paz, Barseloneta, šetaliste Las Ramblas... Slobodno vreme za uživanje u šoping zoni Las Ramblas I čuvenoj gotičkoj četvrti-Barrio Gotico. Mogućnost fakultativnog obilaska stadiona Barcelone CAMP NOU (koji je sagradjen 1957 god., a prema kapacitetu najveći stadion u Evropi) u okviru ture CAMP NOU EXPERIENCE. Povratak u Lloret de Mar. Večera. Noćenje.
6
DAN - LLORET DE MAR – FIGUERAS - BARSELONA MAGICA
Doručak. Mogućnost fakultativnog izelta u muzej Salvadora Dalija.Dolazak u  živopisni gradić Figueras, rodni grad slavnog umetnika Salvadora Dalija, koji mu je u nasledje ostavio najveci nadrealisticki objekat na svetu, čiji exponati provocirajući podsvest svakog posetioca, nikog ne ostavljaju ravnodušnim! Fakultativna poseta muzeju čuvenog slikara.Slobodno vreme za šetnju i kafu u šarmantnom Figuerasu.Povratak u Ljoret de Mar. Popodnevni odmor.Mogucnost poludnevnog izleta u Braselonu Magica na spektakl svetlosti i zvuka, popularnih „Magičnih fontana“ zvanično najposećeniju atrakciju ovod grada i mogućnost fakultativong obilaska parka Guell.Povratak na hladnu večeru. Noćenje.
7
DAN - LLORET DE MAR – TOSSA DE MAR
Dorucak.-Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativne posete najlepšem letovalištu na Costa Bravi TOSSA DE MAR-u. Srednjevekovni grad opasan zidinama koje datiraju iz 12.veka. Na glavnom ulazu u stari grad nalazi se sahat kula, a unutar zidina je splet uskih ulica sa skulpturom Ave Gardner. Slobodno vreme za šetnju, kaficu ili tapas u nekom od autentičnih španskih ili katalonskih restorana.Povratak u Ljoret de Mar. Slobodno vreme do polaska za Nicu.
8
DAN – NICA - SANREMO
Dolazak u Nicu u jutarnjim časovima. Obilazak kraljice Azurne obale. Razgledanje grada sa vodičem: Trg Masena, Englesko šetaliste, hotel Negresco... Slobodno vreme do nastavka putovanja ka Sanremu. Obilazak mondenskog letovališta na čuvenoj Rivijeri cveća, u kome se održava jedan od najstarijih i najznačajnijih festivala italijanske kancone… Slobodno vreme do polaska za Đenovu. Dolazak u Đenovu, smeštaj u hotelNoćenje.
9
DAN – SANREMO - LA SPEZIA - CINQUE TERRE
Odlazak u luku LA SPECIJA. Tehnička pauza 9h.Mogućnost fakuktativne posete Cinque Terre koga sačinjavaju sledeća seoca: MONTEROSA AL MARE nalazi se u sredini malog zaliva sa kućama u obliku kula. VERNACA je izgrađena na uzvišenju oko crkve Svete Margarite Antiohijske iz 13. veka izgrađene u stilu ligurijske gotike. KORNILJA se nalazi na brdu okruženim vinogradima i ima oko 300 stanovnika. Najmanje je naselje regije odakle se sa platoa u blizini crkve vide ostala četiri naselja. MANAROLA je izgrađena delom uz more a delom na brdu oko crkve San Lorenco iz 14. veka. RIOMAĐORE, najveće među ovim naseljima sa oko 1700 stanovnika, leži duž potoka Mađore na stenovitim padinama i spušta se ka moru u formi amfiteatra.  Koristitimo lokalni voz koji povezuje svih pet naselja u sastavu nacionalnog parka „Cinque Terre“ u Ligurijskoj provinciji La Specija. Obilazak sela i zadržavanje je individualno... Polazak za Srbiju u večernjim časovima.
10
DAN - BEOGRAD
Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima.
 • - NE POSTOJI MOGUĆNOST ODABIRA SEDIŠTA Agencija pravi raspored sedenja , uzimajući u obzir starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće. - Dozvoljeni prtljag jeste 1 putna torba čija dimenzija – dužina+širina+visina ne prelazi 158cm. Maksimalna težina prtljaga je 20 kg. - Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete. Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava. -Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska...) -Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu. -Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu. - Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu…. -Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik. - Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Felix travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor. -Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni. - Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca. -Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice , gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje. U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.-Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program. - U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. -Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Aranžman je radjen na bazi minimum 45 prijavljenih putnika.UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE FELIX TRAVEL LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 85/2013.
Cenovnik br. 3 od 13.03.2019.
Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.felixtravel.rs.
Lloret de Mar      Hotel Hawai Montevista 3* se nalazi na 500metara od plaže u Ljoretu. Sobe su 1/2 i 1/3 sa kupatilom, klimom, terasom, tv-om i sefom. Hotel ima otvoreni bazen, bar, recepciju. Usluga je na bazi punog pansiona– švedski sto.
Montecatini Terme ili okolina 
Hotel Resort 3* http://www.hotelresortmontecatini.it/en/ nalazi se na 10m od centra Montekatinija. Sadrži restoran, bar, baštu. Sobe su 1/2 i 1/3 sa kupatilom, tv-om, telefonom. Doručak je na kontinentalni na bazi švedskog stola. Hotel Concordia 3*  nalazi se u Montekatiniju.U sklopu hotela se nalazi, bar, restoran. Sobe su 1/2 i 1/3 imaju kupatilo, tv, telefon. Doručak je na bazi švedskog stola-kontinentalni

Hotel Nuovo Savi 3 *– Smešten na glavnoj ulici za trgovinu Corso Giacomo Matteotti u banji Montekatini, hotel Nuovo Savi u ponudi ima otvoreni bazen i elegantni restoran specijalizovan za toskanska jela i domaće torte. Sobe predstavljaju miks klasičnog i modernog uređenja, a sve su klimatizovane. Pronaći ćete satelitsku televiziju i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i toaletnim  priborom. Besplatan bežični internet dostupan je u zajedničkim prostorijama. Doručak na bazi švedskog stola uključuje slatka i slana jela, kolače,sendviče, sireve i suhomesnate proizvode.  Hotel Nuovo Savi se zapravo sastoji od 2 zgrade, udaljene jedna od druge 20 metara. Ujednoj ćete pronaći restoran i salon. Bazen radi od juna do sredine septembra.  U okolini objekta pronaći ćete mnoštvo prodavnica,barova i restorana. Gradska termalna banja se nalazi na 5 minuta hoda, dok je Železnička stanica u Montekatiniju udaljena 300  metara. https://www.hotelnuovosavi.com/

Hotel Brennero e Varsavia 3* https://www.hotelbrenneroevarsavia.it/index.php se nalazi u Montekatini banji. Od sadržaja hotel nudi restoran, bar,terasu,prostoriju za prtljag. Sobe sadrže kupatilo sa tuš kabinom, sat-tv, klimu, mini bar. Doručak je na bazi švedskog stola, kontinentalni.   

Đenova ili okolina (Ligurijska  oblast) Hotel Columbus Sea 4* www.columbussea.comnalazi se 15 minuta od centa Đenove. Hotel raspolaže sa restoranom i barom. Sobe su 1/2 i 1/3, imaju tv i telefon. Doručak kontinentalni - švedski sto.
NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA: U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC.Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Hoteli u Italiji pružaju uslugu kontinentalnog doručka na bazi švedskog stola.Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.