office@felixtravel.rs
061/180-6160
Gore
 

BUKUREŠT I TRANSILVANIJA

U PRIPREMI

BUKUREŠT I TRANSILVANIJA

per person

U PRIPREMI

NAČIN PLAĆANJA u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate:

 • – 30% akontacija kod prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre početka korišćenja usluge.
 • – 40% akontacije prilikom rezervacije, a  ostataka na 6 MESEČNIH RATA BEZ KAMATE za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • – prevoz turističkim autobusom  na navedenoj relaciji
 • –  smeštaj u Bukureštu u hotelima 2* ili 3* u 1/2 i 1/3 sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom (po hotelskom normativu).
 • – smeštaj u Brašovu u hotelu 2*/3*  u 1/3 ili 1/3 sobama na bazi 1 noćenja sa doručkom (po hotelskom normativu)
 • – razgledanje Bukurešta u pratnji  vodiča,
 • – usluge licenciranog vodiča – pratioca na putovanju,
 • – troškovi organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • – troškove obaveznog međunarodnog zdravstvenog osiguranja;
 • – doplata za jednokrevetnu sobu – radi se na upit.
 • –  fakultativni izleti: Konstanca – 25€; Parlament sa ulaznicom  -20€; Snagov – 15€;  dvorac Bran – 20€
 • *CENA PAKETA ZA SVE UPLAĆENE IZLETE* – 60€
 • Destination
 • Included
  BUKUREŠT I TRANSILVANIJA
1
dan (26.04.)BEOGRAD
Sastanak grupe na dogovorenom mestu u kasnim popodnevnim časovima, oko 18h. Noćna vožnja preko Srbije i Rumunije uz usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.
2
dan (27.04.) BUKUREŠT
Dolazak u Bukurešt u prepodnevnim časovima. Obilazak grada sa vodičem: (Sala Palatuluj, zgrada skupštine, zgrada Securitatea, Opera, Nacionalna Banka, stari istorijiski centar sa zatvorom i crkvom, zgrada Parlamenta...). Fakultativno mogućnost odlaska u obilazak Parlamenta (najveće, najskuplje i najteže zgrade Evrope, a druge po veličini u svetu, posle Pentagona. Za njenu izgradnju bilo je zaduženo skoro 700 arhitekata, a gradjena je za vreme vladavine Nikolaja Čaušeskua. Smeštanje u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
3
dan (28.04.) BUKUREŠT – KONSTANCA - BUKUREŠT
Doručak. Slobodno vreme u Bukureštu ili fakultativno mogućnost odlaska na izlet u Kostancu, najveću Rumunsku luku i centar rumunske rivijere, koja se nalazi na obali Crnog mora. Obilazak grada sa vodičem: kraljeva džamija, Ovidejev spomenik, rimske tereme i čuveni Kazino, građen u stilu francuskog baroka, Mamaja plaža poznata po svom kosmopolitskom duhu na kojoj se leti skuplja hiljade mladih. Povratak u Bukurešt u kasnim popodnevnim časovima. Slobodno vreme. Noćenje.
4
dan (29.04.)BUKUREŠT – SNAGOV - BUKUREŠT
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Bukureštu ili fakultativno mogućnost odlaska u manastir Snagov, 40 km od Bukurešta koji se nalazi na istoimenom jezeru i koji je poznat po tome što je u njemu sahranjen grof Drakula. Povratak u Bukurešt u popodnevnim časovima. Slobodno vreme. Noćenje.
5
dan (30.04.) BRAŠOV – BRAN - BRAŠOV
Doručak. Napuštanje hotela. Polazak za Brašov. Fakultativno mogućnost posete dvorca Bran - Drakulinog dvorca. Nastavak putovanja u Brašov. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
6
dan (01.05.) BRAŠOV
Doručak. Napuštanje hotela. Obilazak grada sa vodičem: glavni gradski trg Piata Sfatului, stara gradska većnica; Crna crkva; strada Sfori; Katarinina kapija, Šei kapija; crkva svetog Nikole, Crna kula, Bela kula. Slobodno vreme za šetnju,slikanje i razgledanje. Polazak za Beograd u večernjim časovima, oko 19h.
7
dan (02.05.) BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. Kraj usluga.
Napomena u vezi fakultativnih izleta: fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika Neophodan minimum za izvođenje   fakultativnih izleta je 30 putnika - a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezida prihvate. Za sve izlete / minimum je 25 putnika.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. 
MINIMALNI BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU OVOG PROGRAMA JE 45. A SLUČAJU OTKAZA PUTOVANJA, OTKAZNI ROK AGENCIJE JE MINIMUM 5 DANA PRED PUT.
CENOVNIK BR. 1 OD 19.02.2019 GODINE UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZATORA PUTOVANJA  (YUTA STANDARD)  LICENCA BR.OTP 09 OD 27.02.2013 GODINE