Nova Godina Pariz 2024 Doček

.

PROGRAM U PRIPREMI...

..

...

...

...

...

...

...

...

....

 


 NOVA GODINA PARIZ 2023. - DOČEK
Beograd – Beč – Pariz – Minhen – Beograd


8 dana / 3 noći - autobusom

 

PROGRAM U PRIPREMI...

 

 

 

Grad svetlosti podeljen na 20 arondismana koji se spiralno uvijaju od centra grada, Pariz je na neki način skup šarmantnih sela, od kojih svako ima jedinstvene atrakcije. Trijumfalna kapija, Ajfelov toranj, Luvr, Notr Dam, Jelisejska polja, muzej Orsaj, Versaj, Diznilend predstavljaju deo obavezne turističke maršrute,  to su i atrakcije koje morate videti makar jednom u životu. Doživite grad svetlosti u novogodišnjoj noći sa Felix Travelom.


PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN 28.12.2018.BEOGRAD  - Sastanak grupe u 17:00h na parkingu kod Sajma (Home Centar). Polazak grupe u 17:30h. Vožnja preko Novog Sada, Mađarske i Austrije sa usputnim pauzama.

2. DAN 29.12.2018 MINHEN - Dolazak u Minhen u jutarnjim satima. Razgledanje grada koji je vekovima bio prestonica bavarskih kraljeva: Karlova kapija, Nova gradska kuća, Stara gradska kuća, Marienplac, šoping zona Maximilian strase, Kraljevska palata, Engleske bašte... Slobodno vreme, 9h (tehnička pauza). Preporučujemo vam da probate čuveni bavarski specijalitet - kobasice i pivo i posetite poznatu pivnicu HB. Slobodno vreme do polaska autobusa za Pariz u večernjim satima. Noćna vožnja...

3. DAN 30.12.2018 - Dočekajte Novu 2019.-tu godinu - PARIZ  - Dolazak u Pariz u podnevnim satima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. U popodnevnim časovima predlažemo pešačku turu po Monmartru (odlazak metroom, da bi se upoznali sa javnim prevozom), stecištu umetnika i boema od kojih mnogi nose poreklo iz naših krajeva. Uživaćete ispred prelepe Crkve Sv. Srca i čuti pricu o njoj, a ispred nje  prostiraće se Pariz sa jednim od svojih vizuelnih simbola Ajfelovim tornjem. Ova slika probudiće u Vama duh kosmopolite i ostati sigurno u Vašem sećanju. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN 31.12.2018 PARIZ – LUVR - Doručak. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča na srpskom jeziku: Opera, trg Vandom, Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Latinski kvart, Panteon, Notr Dam. Kako bi smo Vam ulepšali popodne vratićemo se malo dalje u prošlost i krenuti prema Luvru (fakultativno), nekadašnjoj rezidenciji kraljeva, a na putu do Luvra vodič će vam odati tajne Mona Lize i Leonarda, Napoleona III, zatim sledi fotografisanje ispred poznate Piramide, ulazak u Luvr i razgledanje sa stručnim lokalnim vodičem. Povratak u hotel  i priprema za Novogodišnju noć. Individualni doček  uz preporuku vodiča. SREĆNA NOVA GODINA!!!! Noćenje.

5. DAN 01.01.2019 PARIZ – DIZNILEND - Doručak. Fakultativni odlazak u Diznilend, fantastična prilika da se prvog dana Nove 2018. vratite u dane svog detinjstva i ispunite još po koji san ovog puta u fontani boja, dekoracija, i iznad svega neopisivog užitka... Slobodan dan... Povratak u hotel. Noćenje.

6. DAN 02.01.2019 PARIZ – VERSAJ - Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog odlaska do Versaja – čuvenog letnjeg dvorca Luja XIV. Upoznajte svet intriga u kome se nisu snašle mnoge istorijske ličnosti kao Luj XV, Luj XVI, Marija Antoaneta. Zašto je Luj XIV obožavao ovo mesto i učinio ga tako posebnim da i danas, samo šetajući tuda možete osetiti raskoš? U  predvečernjim satima smo ostavili kao šlag na tortu  fakultativno krstarenje Senom. Upoznajte grad sa reke i napravite najlepše fotografije u Parizu. Oko 20h krećemo ka Beču. Noćna vožnja.

7. DAN 03.01.2019 BEČ - Dolazak u Beč u jutarnjim satima, panoramsko razgledanje grada sa vodičem: zgrada Parlamenta,Gradske kuće (Rathause), Burgtheater, Votivkirche, Hofburga - zimske rezidencije austrijskih vladara, Trga Marije Terezije, šetačke ulice Kertner strasse i katedrale sv. Stefana. Nakon toga sledi slobodno vreme 9h (tehnička pauza) za uživanje u prazničnoj atmosferi  ili mogućnost fakultativnog obilaska letnje rezidencije austrougarskih vladara Šenbruna i kroz imperijal turu se upoznati sa životom austrijskih careva i carica  na austrijskom dvoru.. Polazak za Beograd u dogovoreno vreme. Noćna vožnja

8. DAN 04.01.2019 BEOGRAD - Dolazak u Beograd u podnevnim satima, u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj usluga.

 Dočekajte Novu 2019.-tu godinu u Parizu sa Felix Travelom

...


- plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan plaćanja -

NAČIN PLAĆANJA:
- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
- Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogućnost plaćanja na šest rata bez kamate.
- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA FELIX TRAVEL-a.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Prevoz turistučkim autobusom prema programu putovanja (klima,dvd,audio oprema)
- smeštaj u hotelu RESEDA  http://www.hotel-reseda-paris.com u Parizu na bazi tri noćenja sa doručkom stručno vođstvo puta
- razgledanje prema programu
- troškove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- međunarodno putno zdravstveno osiguranje
- komunalna taksa 1,20 eur po osobi po noći
- individualne troškove putnika
- karte za metro
- fakultativne izlete
- 1/1 soba na upit

FAKULTATIVNI PROGRAM:
- Šenburn (imperial tura) 20 €
- Monmart 5 €
- Versaj 40€, 15€ deca (u cenu je uračunata ulaznica, rezervacija, prevoz i lokalni vodič)
- Luvr 35€,15€ deca (u cenu je uračunata ulaznica, rezervacija, slušalice i lokalni vodič)
- Vožnja brodom po Seni 15€
- Diznilend 85€ + 10€ prevoz autobusom, deca do 12 godina 75€ + 10€ (u cenu je uračunata ulaznica za jedan park i prevoz)
- Šetnja „upoznajmo Pariz“ 15e, deca 10e

OPIS I LOKACIJA HOTELA:
Hotel Reseda 2*/3* www.hotel-reseda-paris.com/, nalazi se u blizini metro stanice Galienni (linija 3) do centra grada se stiže 15 min. Kod hotela se nalazi tržni centar sa brojnim supermarketima, prodavnicama (Carrefour, Auchan). Sadrži recepciju, parking. Sobe su 1/2 i 1/3  (kreveti na sprat) sa kupatilom, tv-om. Doručak je kontinentalni.NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela. Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Hoteli u Italiji pružaju uslugu kontinentalnog doručka na bazi švedskog stola. Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.

NAPOMENE:
- Agencija pravi raspored sedenja, uzimajući u obzir  starija lica, porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće.
- Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate, te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete. Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta (ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava.  
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska...)  
- Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
- Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
- Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos  štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Felix Travel zadržava  pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
- Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike  u ceni.
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
- Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice, gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje.
- U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme  potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.
- Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.
- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
- U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
- Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
    
Aranžman je rađen na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE FELIX TRAVEL
LICENCA MINISTARSTVA OTP 85/2013

Cenovnik broj 4 od 01.12.2018.

 

  

 

  

 


 

 

Iz Pariza, s ljubavlju

 

 

 

hit ponuda felix travel

 

 

 

Letovanje Ljoret de Mar 2023

LJORET DE MAR

368€

 

 

Letovanje Lutraki 2023

LUTRAKI

238€

 

 

Letovanje Montekatini 2023

MONTEKATINI

198€