Zimovanje Italija Folgarida Marilleva Residence Artuik 2019 / 2020

 

 

Lokacija:  Residence Artuik

Residence Artuik se nalazi u centralnom delu Marilleva 1400 , ispred ski škole , samo nekoliko metara od žičare Copai . To je moderan stambeni kompleks sačinjen od tipski uređenih apartmana.  Svaki apartman ima  parking mesto . Od centra Mezzane udaljeni su 10 km.
 
Sadržaj hotela: Deo kompleksa funkcioniše kao hotel čiji sadržaji mogu se korostiti kupovinom klub kartice  na recepciji rezidencije . Za sve goste besplatna zabava je obezbeđena u Residence Bucaneve. U sastavu objekta se nalazi zatvoreni bazen, skijašnica i parking.

Sadržaj soba: Svi apartmani imaju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo (tuš/ wc), fen i SAT TV.

STUDIO MONO 2-4 osobe: dnevni boravak sa kuhinjom , ugrađeni bračni krevet  i kreveti  na sprat u studiju za 3-4 osobe , kupatilo .

APARTMAN BILO 4 osobe: dnevni boravak sa kuhinjom , ugrađeni bračni krevet , čiji zid odvaja spavaći deo sa krevetima na sprat, kupatilo , balkon .

APARTMAN BILO 4-6 osoba: dnevni boravak sa kuhinjom , ugrađenim francuskim ležajem  koji razdvaja spavaći deo u kome se nalaze  sa dva kreveta na sprat , kupatilo, nema terasu. 
SKI PAKETI ZIMA 2019 / 2020
 

 

hit ponuda felix travel

 

Letovanje Lutraki 2020

LETOVANJE LUTRAKI  159€

 

Letovanje San Remo 2020

LETOVANJE SAN REMO 229€

 

 

flixbus

Ukoliko želite da dobijate redovne informacije o novim destinacijama koje je Felix Travel tim pripremio za Vas, prijavite se na naš newsletter.