Putovanje Alzas i Švarcvald 2023

 

PUTOVANJE ALZAS I ŠVARCVALD 2023

Regija Alzas se nalazi na istoku Francuske. Istorija, pejzaž i kultura ovog dela Francuske plene svojom lepotom i raznolikošću. Gravni grad regije Alzas jeste Strazbur koji je jedan od najznačanijih centara Evropske Unije, sa Evropskim parlamentom i Međunarodnim sudom za ljudska prava.

Švarcvald (nem. Schwarzwald, Crna šuma) je šumovita planinska oblast u jugozapadnoj Nemačkoj, u saveznoj državi

Baden – Virtemberg. Sa zapada i juga okružena je dolinom reke Rajne. Ime „Crna šuma“ potiče od tamne boje četinarskih šuma, koje rastu u ovoj oblastI.
U oblasti Švarcvalda nalazi se izvor reke Dunav.

Da malo zasladimo priču, podsetićemo Vas na čuvenu tortu (ako je niste do sada probali, probajte je obavezno), Švarcvald ili u originalu Schwarzwälder Kirschtorte. I ta torta ima svoju priču. Iako u nazivu nosi reč Švarcvald, ova torta nije dobila ime po čuvenim Švarcvald planinama, već po poznatoj višnjevači, koja je ponos tog područja (Schwarzwälder kirsch (wasser)). Ovim finim likerom se natapaju kore koje tako dobijaju karakterističnu aromu. Torta se sastoji od čokoladnih biskvitnih kora, višanja i slatke pavlake.

Heidelberg, grad u Nemačkoj pokrajini Baden-Württemberg, koji je smešten na reci Neckar. Grad danas ima oko 150.000 stanovnika od čega su gotovo četvrtina studenti. Zašto je u gradu toliki broj studenata? U Heidelbergu se nalazi najstariji nemački univerzitet i jedan od najprestižnijih u Europi. Univerzitet je osnovan 1386. godine. Osim po univerzitetu Heidelberg je poznat i po svome dvorcu, te je bez sumnje, ovo gradska atrakcija broj jedan. Heidelberger Schloss je u toku svoje istorije više puta bio meta napada, bio je paljen, miniran i rušen. I na sve to treba dodati i dva velika požara koje je izazvao udar groma. Iako je od dvorca danas ostala samo ruševina njegovi ostaci i dalje dominiraju nad gradom i zbog svog romantičnog izgleda i istorije, još uvek privlači brojne turiste (godišnje oko 3.000.000 ) sa svih strana sveta.

Alzas i Švarcvald 2023

Sa fakultativnim izletima – Hajdelberg, Baden-Baden, Frajburg i Kolmar

 

PAKET ARANŽMAN 6 DANA: AUTOBUSKI PREVOZ + SMEŠTAJ NA BAZI 3 NOĆENJA SA DORUČKOM

HOTEL 3*
ohrid autobusom

/

Usluga

Br. dana/noći 6/3

ND

Redovna cena

/€

SPECIJALNA PONUDA

  /€ 

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS dan uplate.

Alzas Švarcvald Kolmar Putovanje 2023

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja
- Smeštaj u Kelu hotelu 3* u 1/2 i 1/3 sobama, usluga na bazi 3 noćenja sa doručkom
- Razgledanje prema programu
- Usluge vodiča i pratioca grupe
- Agencijske usluge


CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- Troškove medjunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja
- Individualne troškove putnika
- Doplata za jednokrevetnu sobu - isključivo na upit

Fakultativne izlete:
- Hajdelberg i Baden Baden 35€ odrasli / 25€ deca do 12 god - (u cenu uključen prevoz, razgledanje gradova)
- Frajburg - Kolmar – Kajszersbeg – Rikevir 35 € odrasli / 25 € deca do 12 god – (u cenu uključen prevoz, razgledanje gradova)

..

PROGRAM PUTOVANJA (Alzas Švarcvald Kolmar Putovanje 2023):

1. dan BEOGRAD – NOVI SAD
Polazak sa parking kod Sava Centra, sa savske strane, u 18h. Skup putnika je u 17:30h. Noćna vožnja preko Mađarske i Austrije.

2. dan STRAZBUR – KEL (Alzas Švarcvald Kolmar Putovanje 2023)
Dolazak u podnevnim časovima u Strazbur, sedmi po veličini grad u Francuskoj i glavni grad pokrajine Alzas. Strazbur se nalazi na istoku Francuske, na levoj obali reke Rajne i danas broji oko 280000 stanovnika. Nemačko ime grada je Štrasburg, a Alzašani svoj glavni grad na lokalnom dijalektu, zovu Šdrosburi. Po dolasku sledi razgledanje grada: Grande Ile, odnosno “veliko ostrvo”, koje je zvanično prvi centar grada na svetu, koji je stavljen pod zaštitu UNESCO – a, što je i dan danas. U ovom istorijskom centru grada, krije se i impozantna gotička katedrala Notre Dame sa zvonikom visine 142 metra (kažu da je Strazbur "grad hiljadu crkava"), Palata Rohan, kuća Kamerzel, Gutenbergov trg, Mala Francuska. Mala Francuska – Petite France - deo starog grada koji presecaju reka i još tri kanala, a na obalama su bajkovite kuće iz XVI I XVII veka. Nekada je ovde bilo mnoštvo radionica za štavljenje kože, a noću su se, kažu, unaokolo muvali sumnjivi tipovi, jer je tu bila smeštena i ulica crvenih fenjera. Ovaj najslikovitiji deo Strazbura, sa brojnim kanalima i srednjovekovnim kućama, te saga o samom naselju i njegovom nazivu, kriju vrlo zanimljive, i ne tako prozaične priče. Ovde ćete biti svedoci istorije, koja beleži da je grad u više navrata prelazio iz nemačkih u francuske ruke i obrnuto. Danas, centar Strazbura, dokazuje upravo to. Šarenolika kombinacija gotike i srednjoevropske renesanse, dominira na svakom koraku, a kroz sam grad, lako je uočljivo prožimanje nemačke i francuske kulture. Lokalni stanovnici će vam na pitanje zašto je njihov sistem toliko efikasan, odgovoriti: ”Zato što živimo francuski život po nemačkim zakonima” . Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan KEL – HAJDELBERG – BADEN BADEN
Doručak. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet u Heidelberg. Hajdelberg je jedan od najživopisnijih i najromantičnijih gradova u Nemačkoj. Ovaj slikoviti barokni grad, smešten u sred prirode i na obalama reke Nekar (Neckar), svojim uskim stazama, vijugavim ulicama i šarmantnim trgovima, bio je inspiracija mnogim umetnicima. Dominantnim, starim, renesansno gotičkim dvorcem iznad grada, šetali su brojni pisci, među kojima je bio i Johan Volfgang fon Gete. Po dolasku, sledi razgledanje istorijskog gradskog jezgra: crkva Sv. Duha, najpoznatiji gradski univerzitet, glavni Trg Marktplatz, glavna ulica Hauptstrasse, koja je prepuna slatkih restorana i prodavnica. Iz glavne ulice ćemo produžiti do Starog mosta, odnosno kamenog mosta, koji povezuje Stari grad sa istočnom obalom reke Nekar. Iako je ovaj kameni most izgrađen u XVIII veku, ime Stari dobio je po drvenom mostu koji su antički Rimljani izgradili na ovom mestu. Na zapadnoj strani mosta nalazi se i skulptura majmuna koji drži u ruci ogledalo (Heidelberg Bridge Monkey). On je simboličan prikaz kako smo svi isti, živeli mi u gradu ili sa druge obale reke, a ako ne verujemo u to, samo se moramo pogledati u ogledalo. Slobodno vreme.
Nastavak putovanja do mesta Baden Baden koje se nalazi u zapadnom podnožju planine Švarcvald, na obalama reke Os i koje je prava oaza nemačke kulture i istorije. U samoj Baden Baden banji, jednoj od najpoznatijih svetskih banja, postoji 14 termalnih izvora sa temperaturom izmedju 14 i 66 °C, koji dnevno izbace preko 3,5 miliona litara vode. Sa svojim lekovitim izvorima, visokospecijalizovanim klinikama, izuzetnim hotelima i prelepim parkovima, Baden Baden je idealno mesto za odmor i oporavak. O njegovoj slavnoj prošlosti svedoče raskošne palate i vile, izgrađene u bel–epok stilu, sa savršeno uređenim vrtovima. Da nije obična banja, govori i činjenica da je od XVI veka ovo mesto sedište grofovije, te da je oduvek bilo izbor bogatih i slavnih, posebno od XIX veka, kada je Baden Baden postao “letnja evropska prestonica” usred Švarcvalda. Baden Baden su posećivali poznati umetnici, među kojima su Dostojevski, Turgenjev, Brams, Klara Šuman. Slobodno vreme. Povratak u Kel. Noćenje.

4. dan KEL – FRAJBURG – KOLMAR – KAJZERSBERG - RIKEVIR
Doručak. Mogućnost odlaska na celodnevni fakultativni izlet u pokrajinu Alzas . Prvi gradić koji ćemo obići, a sa ponosom nosi naziv “dragulj Švarcalda” je Freiburg. Frajburg je poznat po najvećem broju sunčanih dana u Nemačkoj, ali i po neobičnim, uskim vodenim kanalima, tik uz ulične pločnike, kao i po prelepim trgovima. Frajburg doslovno znači "slobodni zamak", a to ime dobija još u XIII veku od kad je imao status slobodnog grada. Starim jezgrom i glavnim trgom Munsterplacom, dominira gotička katedrala Munster i njen zvonik visok 116 metara, Trgovačka kuća iz XVI veka, sa tamno crvenom fasadom, Muzej istorije grada i Gradska kuća podignuta 1559. godine. Međutim, omiljeno mesto okupljanja stanovnika, ali i mnogobrojnih turista je trg Augustinaca sa istoimenim manastirom, oko čega se nalaze ostaci kamenih zidina, gde dominiraju velike stepenice koje će vas podsetiti na čuvene Španske stepenice u Rimu. Slobodno vreme.
Nakon slobodnog vremena, sledi vožnja prema živopisnom gradiću Colmar (Kolmar), smeštenom u podnožju planine Vogezi, na reci Laugh, koja je kanalom povezana s Rajnom. Ovim šarenolikim i bajkovitim gradom u istočnoj Francuskoj, sa bogatom srednjovekovnom istorijom, dominira veoma unikatna i jedinstvena arhitektura, te najšarenije kuće sa drvenim okvirima i gredama, a istorijsko jezgro, zanimljiva je kombinacija nemačkog i francuskog uticaja. Svojim neobičnim izgledom, bio je inspiracija za selo iz Diznijevog crtanog filma Lepotica i zver, što možete primetiti šetnjom kroz njegove nesvakidašnje ulice. Razgledanje grada: glavni trg – Rue des Marchands i Rue Merciere – kuća stare carine, dominikanska crkva okružena kanalima, crkva sv. Martina. Ne propustite ni Kip slobode, Muzej Bartodli, posvećen umetniku koji je uradio čuveni Kip slobode u Njujorku, kao i najslađe mesto u Kolmaru, Zlatni kroasan – Au croissant Dore, jedan od najslađih i najslikovitijih kafića, sa tradicionalnim kolačima i alzaškim vinom. Zbog mnogobrojnih mostova, kanala i predivnih trgova, Kolmar, a posebno jedna njegova četvrt, nose naziv “mala Venecija”, pa ne propustite da se izgubite u lepotama ove gradske četvrti, gde su nekada živeli trgovci, koji su svoje kuće krečili u različite boje, ne bi li se tako raspoznavalo kojom se trgovinom bave. Slobodno vreme.
Nakon uzbudljive i zanimljive posete Kolmaru, nastavljamo našu vožnju dalje. Sledi dolazak u šarenoliko srednjovekovno selo Kajzersberg sa živopisnim zgradama različitih arhitektonskih perioda gde je svaka kuća različita, a ipak ista. U ovom seocetu nalazi se i rodna kuća doktora Alberta Švajcera, dobitnika Nobelove nagrade za mir 1952. godine. Nakon posete sela Kajzersberg, sledi vožnja prema selu Riquewihr, jedno od najlepših sela Francuske. Uske uličice u ovom naselju podsećaju na scenografiju za neki film iz srednjeg veka, pa i ne čudi činjenica da je ovde snimano više filmskih ostvarenja. Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan KEL – JEZERO TITIZEE – DONAUEŠINGEN
Doručak. Napuštanje hotela. Sledi vožnja podnožjem Švarcvalda, kroz idilična planinska sela, ujedno i kroz jedan od najlepših prizora na čitavom putovanju. U brdu, iznad sela Triberg, nalazi se istoimeni najviši vodopad u Nemačkoj sa padom od 163m. Pauza za obilazak vodopada (karta oko 4,50 eur) ili šetnju kroz selo, poznato po ručno rezbarenim drvenim satovima sa kukavicom. Put se nastavlja do mističnog, glečerskog jezera Titize, najvećeg u Švarcvaldu, koje svoje ime duguje rimskom caru Titusu, koga je opčinila njegova lepota. Pauza za šetnju i ručak. Kraća vožnja do Donauešingena, sedišta prinčeva Furstenberg na čijem imanju, pored dvorca „zvanično“ izvire Dunav. Nastavka puta za Srbiju preko Bavarske, Austrije, Madjarske. Noćna vožnja.

6. dan NOVI SAD - BEOGRAD
Dolazak u podnevnim časovima. Kraj putovanja. (Alzas Švarcvald Kolmar Putovanje 2023)

Alzas Švarcvald Kolmar Putovanje

 

NAČIN PLAĆANJA:

- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
- Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogućnost plaćanja na šest rata bez kamate.
- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA FELIX TRAVEL-a.

 

OPIS I LOKACIJA HOTELA

Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.felixtravel.rs.

Hotel EUROPA 3* ates-hotel.de
Hotel se nalazi u mestu Kel u Nemačkoj koji je udaljen od istorijskog centra Strazbura 7.5 km. Postoji učestali gradski prevoz do Strazbura, a povratna karta košta oko 3.30 evra, takođe samo mesto Kehl ima pešačku zonu u blizini hotela kao i brojne prodavnice. Hotel ima recepciju, aperitiv bar i restoran. Sobe su dvokrevetne sa kupatilom, standardno opremljene, sa telefonom i TV - om. Wi-fi je besplatan . Doručak se služi po principu samoposluživanja- izbor više vrsta jela.

Hotel ATES 3*ates-hotel.de
Hotel se nalazi u mestu Kel u Nemačkoj odmah pored hotela Europa it istog hotelskog lanca. Udaljen je od istorijskog centra Strazbura 7.5 km. Postoji učestali gradski prevoz do Strazbura, a povratna karta košta oko 3.30 evra, takođe samo mesto Kehl ima pešačku zonu u blizini hotela kao i brojne prodavnice. Hotel ima recepciju, aperitiv bar i restoran. Sobe su dvokrevetne sa kupatilom, standardno opremljene, sa telefonom i TV - om. Wi-fi je besplatan . Doručak se služi po principu samoposluživanja- izbor više vrsta jela.


NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

• U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova.
• Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
• U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj.
• Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
• Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja.
• Organizator putovanja, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta. Ukoliko postoji mogućnost u datom momentu u smeštajnom objektu, putnici će dobiti vrstu kreveta (bračni, razdvojeni) po želji, sobe jednu do druge, na istom spratu itd. Agencija se trudi da izađe u susret željama putnika, no često ovakve stvari nisu izvodljive – te ih ne možemo garantovati.

 

NAPOMENE:

• NE POSTOJI MOGUĆNOST ODABIRA SEDIŠTA Agencija pravi raspored sedenja , uzimajući u obzir starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće.
• Dozvoljeni prtljag jeste 1 putna torba čija dimenzija – dužina+širina+visina ne prelazi 158cm. Maksimalna težina prtljaga je 20 kg.
• Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije… Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete. Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
• Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike, ometa vozače i pratioca u poslu ili ugrožava realizaciju programa putovanja, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povraćaj novca. Agencija zadržava pravo krivičnog gonjenja nesavesnog putnika usled gore navedenih okolnosti.
• Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja.
• Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska...)
• Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
• Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu agencija određuje mesta za pauzu i dužinu iste. U turističikim autobusima nije moguća upotreba toaleta, putnici mogu u skladu sa programom putovanja na pauzama koje se prave ( u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) istu iskoristiti za upotrebu toaleta.
• Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
• Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
• Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Felix travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
• Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
• Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
• Agencija ne snosi odgovornost za neispravnost pasoša ili vize, niti je odgovorna ukoliko pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Posledice gubitka ili krađe pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave snosi putnik. U slučaju plaćenog putovanja koje nije realizovano usled neispravnosti putne isprave ili gubitka tokom trajanja programa putovanja, putnik nema pravo na refundaciju i snosi svu odgovornost.
• Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice , gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje.
• Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.
• U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i plaćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.
• Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.
• Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
• Agencija ne snosi odgovornost za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem, validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.

Aranžman je radjen na bazi minimum 65 prijavljenih putnika.

PREMA ZAKONU O TURIZMU ORGANIZATOR PUTOVANJA IMA PROPISANU POLISU OSIGURANJA BROJ 470000054001 OD 01.10.2022. GODINE - ROK VAŽENJA 01.10.2023. GODINE, POLISA TRIGLAV OSIGURANJE A.D.O, U VISINI OD 50.000 EVRA ZA SLUČAJ INSOLVENTNOSTI ORGANIZATORA PUTOVANJA I ZA SLUČAJ NAKNADE ŠTETE KOJA SE PROUZROKUJE PUTNIKU NEISPUNJENJEM, DELIMIČNIM ISPUNJENJEM ILI NEUREDNIM ISPUNJENJEM OBAVEZA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJE SU ODREĐENE OPŠTIM USLOVIMA I PROGRAMOM PUTOVANJA


UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE FELIX TRAVEL
LICENCA OTP 94/2021 KATEGORIJA A

Cenovnik br.1 od 26.11.2022.

EG – 01

 

...

...

...

 


 

 

 

hit ponuda felix travel

 

 

 

Letovanje Ljoret de Mar 2023

LJORET DE MAR

358€

 

 

Letovanje Lutraki 2023

LUTRAKI

238€

 

 

Letovanje Montekatini 2023

MONTEKATINI

198€