Nova Godina Azurna Obala 2025 Doček

 

Nova Godina Azurna Obala 2025

 

Nova Godina Azurna Obala Autobusom 2025

Sa fakultativnim obilaskom: Kan - Eze - San Pol de Vans - Nica - Monte Karlo

 

PAKET ARANŽMAN 6 DANA: AUTOBUSKI PREVOZ + SMEŠTAJ NA BAZI 3 NOĆENJA S DORUČKOM

HOTEL  3*
ohrid autobusom

/

Usluga

Br. dana/noći  

ND

Redovna cena

/€

SPECIJALNA PONUDA

/€

- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate -

 

Nova Godina Azurna Obala 2025 

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

- Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja
- Smeštaj u hotelu 3* u Arma di Taggia, na bazi tri noćenja sa doručkom (kontinentalni doručak), u 1/2 i 1/2 +1 sobama
- Usluge predstavnika agencije / stručnog vodiča
- Agencijske usluge
- Razgledanje po programu
- Troškove organizacije putovanja

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

- Troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja
- Boravišna turistička taksa ( plaća se na licu mesta na recepciji hotela, hotel 3* 1 eur po osobi po danu)
- individualne troškove putnika
- doplata za 1/1 sobu 90 eura (za sve 3 noći) isključivo na upit
- fakultativne izlete


FAKULTATIVNI IZLETI:
- Sanremo - Ez - Nica: 35 € - deca do 12 god.20 €
- Prevoz na doček Nove godine u Monaku (Montecarlu): 20 € -deca do 12 go. 10€
- Kan - San Pol de Vans: 40 € - deca do 12 god. 25 €

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan BEOGRAD

Sastanak putnika na parkingu Sava centra (Savska strana) u 15:00h, polazak u 15:30h. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

 

2. dan ARMA DI TAGGIA
Dolazak u Arma di Taggia u podnevnim časovima. Smeštaj u hotel. Arma di Taggia je mesto sa bogatom istorijskom i umetničkom baštinom, smešteno u Ligurijskoj regiji. Dok budete uživali u šetnji obalom shvatićete da je ovo mestašce s pravom član udruženja i Borghi piu belli d'Italia („Najlepša sela Italije“). Noćenje.

 

3. dan ARMA DI TAGGIA - SANREMO - EZE - NICA - ARMA DI TAGGIA - DOCEK NOVE GODINE U MONTE KARLU
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do Sanrema, Eza i Nice Po dolasku u Sanremo obilazak grada: Ruska crkva, Kazino, Korzo Mateoti, Teatar Ariston - mesto održavanja muzičkog festivala, stari grad - La Pinja. Slobodno vreme. Nastavak ka Ezu poznatog po mirisima parfema. Obilazak fabrike parfema, poseta jednoj od najstarijih fabrika parfema / parfimerija: upoznavanje sa tradicionalnim procesom proizvodnje parfema i kozmetičkih proizvoda i mogućnost kupovine proizvoda po fabričkim cenama. Nastavak puta Azurnom rivijerom do Nice,koju sa razlogom zovu kraljicom Azurne obale. Nica je jedan od najatraktivnijih turističkih centara Evrope, najveći grad i administrativni centar južne Francuske. Čuvena po azurno plavoj boji mora, dugim plažama, Engleskom šetalištu, raskošnim vrtovima, luksuznim hotelima. Nica ima dugu i zanimljivu istoriju, brojne muzeje, parkove, vidikovac, stari grad sa uskim isprepletenim ulicama, suvenirnice, restorane i šoping zone. Po dolasku panoramsko razgledanje Nice: zaliv andjela, Engleska promenada, hotel Negresko, trg Masena, vrtovi princa Alberta, spomenik Nike, trgovačka ulica Žan Medisan, stari grad, palata pravde, vidikovac. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i uzivanje u okićenoj Nici i prazničkoj atmosferi. Povratak u hotel i priprema za doček Nove godine. Fakultativi prevoz na doček Nove godine u Knezevinu Monaco, gde ce biti organizovan docek u Port Herkulu. Tu je i zurka sa dva di-dzeja u Bozićnom selu, a u ponoć će se održati dva vatrometa, jedan u luci a drugi u Montekarlu. Café Le Paris nudi praznično raspoloženje i veče sa adrenalinom u kojoj ćete uživati dočekujući Novu 2025 godinu.
Francuska rivijera je pravo mesto za doček Nove godine. Novogodišnja noć je u francuskoj inače poznata kao praznik Svetog Silvestra. Polazak oko 20h na doček Nove godine u Kneževinu Monako. SREĆNA NOVA GODINA!!! Povratak u hotel u posleponoćnim časovima. Noćenje.

 

4. dan ARMA DI TAGGIA - CANNES - SAINT PAUL DE VANCE - ARMA DI TAGGIA
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta na Azurnu obalu, nakon kasnog doručka i odmora od novogodišnjeg slavlja. Poseta Kana i San Pol De Vansa. Kan, grad koji je poznat po čuvenom filmskom festivalu, luksuznim hotelima, prelepoj dugoj peščanoj plaži i šetalištu - Kroazeta. Ima li sta lepse od pomisli da prvi dan u novoj godini provodimo u glamuroznom Kanu? Po dolasku obilazak ovog mondenskog mesta: Luka, Palata filmskog festivala, šetalište Kroazeta, Srpska ulica, Hotel Carlton ... Slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima polazak za San Pol de Vans, jedno od najlepših bajkovitih mesta živopisne Provanse. Nakon razgledanja sa vodičem slobodno vreme do polaska za San Pol de Vans, gradić koji ima savršen panoramski položaj, srednjevekovnu tvrđavu sa brojnim suvenirnicama i galerijama i pogledom na slikovite pejzaže koji ga okružuju. Mirisna polja lavande, vinogradi i maslinjaci bili su inspiracija za brojne slikare: Matisa, Huan Miroa, Šagala, Pikasa... koji su se sastajali na terasi kultnog bistroa „Zlatna golubica“ (La Colombe d’Or) koji i danas odiše francuskom umetnošću. Nakon dolaska u San Pol de Vans šetnja kroz stari grad koji je sam po sebi kao bajka,a u novogodisnjoj dekoraciji je neodoljiv. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

 

5. dan ARMA DI TAGGIA
Doručak. Napuštanje hotela i pakovanje stvari u autobus. Slobodno vreme do popodnevnih časova kako bi iskoristili još malo vremena da provedete u ovom šarmantnom, mediteranskom gradiću ili u obližnjem Sanremu. U dogovoreno vreme polazak za Srbiju. Noćna vožnja.

 

6. dan Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

Nova Godina Azurna Obala 2025

 

NAČIN PLAĆANJA:

- Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
- Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina)
- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA FELIX TRAVEL - a

 

OPISI I LOKACIJA HOTELA:

Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.felixtravel.rs.


NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:

Hotel Arma 3* hotelarma.it smešten u centru grada Arma di Taggia, 10 minuta hoda od mora. Sobe su 1/2 i 1/2+1 sobe.
Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel Jean Marie 3* hoteljeanmarie.it nalazi se u Arma di Taggia, 50 m od autobuske stanice. Nudi ½ i ½+1 sobe. Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.


NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

• U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova.
• Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
• U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj.
• Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
• Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja.
• Organizator putovanja, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta. Ukoliko postoji mogućnost u datom momentu u smeštajnom objektu, putnici će dobiti vrstu kreveta (bračni, razdvojeni) po želji, sobe jednu do druge, na istom spratu itd. Agencija se trudi da izađe u susret željama putnika, no često ovakve stvari nisu izvodljive - te ih ne možemo garantovati.

 

VAŽNE NAPOMENE:

• NE POSTOJI MOGUĆNOST ODABIRA SEDIŠTA Agencija pravi raspored sedenja, uzimajući u obzir starija lica, porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće.
• Dozvoljeni prtljag jeste 1 putna torba čija dimenzija – dužina+širina+visina ne prelazi 158cm. Maksimalna težina prtljaga je 20 kg.
• Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije… Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete. Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
• Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike, ometa vozače i pratioca u poslu ili ugrožava realizaciju programa putovanja, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povraćaj novca. Agencija zadržava pravo krivičnog gonjenja nesavesnog putnika usled gore navedenih okolnosti.
• Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja.
• Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska...)
• Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
• Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu agencija određuje mesta za pauzu i dužinu iste. U turističikim autobusima nije moguća upotreba toaleta, putnici mogu u skladu sa programom putovanja na pauzama koje se prave ( u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) istu iskoristiti za upotrebu toaleta.
• Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
• Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
• Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Felix travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
• Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
• Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
• Agencija ne snosi odgovornost za neispravnost pasoša ili vize, niti je odgovorna ukoliko pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Posledice gubitka ili krađe pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave snosi putnik. U slučaju plaćenog putovanja koje nije realizovano usled neispravnosti putne isprave ili gubitka tokom trajanja programa putovanja, putnik nema pravo na refundaciju i snosi svu odgovornost.
• Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice, gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje.
• Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.
• U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i plaćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.
• Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.
• Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
• Agencija ne snosi odgovornost za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem, validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.

 

 

 

...

...

...

....

 


 

 

 

 

hit ponuda felix travel

 

 

 

Ljoret de mar Letovanje 2024

LJORET DE MAR LETOVANJE 2024

378€

 

 

Letovanje Kosta Dorada 2024

LETOVANJE KOSTA DORADA 2024

579€

 

 

Letovanje Lutraki 2024

LETOVANJE LUTRAKI 2024

308€