O Nama Felix Travel Beograd

 

O NAMA

 

Iskustvo, posvećenost i poverenje, satkani su u jedan tim. Felix Travel tim je skup pre svega ambicioznih i  mladih ljudi, koji vredno rade, kako bi za vas izdvojili najkvalitetnija i najlepša svetska putovanja.


Turistička agencija Felix Travel osnovana je 2013. godine i poseduje licencu OTP-3/2021 kategorija A 15 i Garanciju putovanja. Članica je nacionalne asocijacije turističkih agencija YUTA..

Agenciju čini tim mladih i ambicioznih ljudi sa višegodišnjim iskustvom  u oblasti turizma, koji su u svakom trenutku posvećeni da ostvare najviše standarde i očekivanja svih klijenata.

Ponuda turističke agencije Felix Travel je raznovrsna.
Svratite do nas na Obilićev venac br. 18 kako bismo pronašli pravu destinaciju za Vas.

Budite i Vi srećni sa nama!

Pored Grčke specijalizovani smo za organizovanje letovanja u Španiji , na Siciliji, Sanremu.

Tokom cele godine organizujemo grupna putovanja u najveće evropske metropole kao što su: Rim, Firenca, Barselona, Pariz, Bolonja, Prag, Beč, Budimpešta, Moskva, Madrid, Venecija, Peruđa, Milano, Krakov...

Organizujemo izlete i putovanja po Srbiji sa različitom tematikom; đačke i studenstke ekskurzije i team building putovanja.

Takođe smo uspešno organizovali putovanja za sindikate Narodne banke Srbije , JKP Gradska čistoća, Sindikat srpske policije , Sindikat Nezavisnosti KPZ Požarevac - Zabela , Telenor i mnogi drugi.

Specijalizovani smo za organizovanje studijskih i  stručno -edukativnih putovanja koja smo organizovali u saradnji sa Institutom za stočarstvo i Gradskom upravom grada Beograda – Sekretarijat za privredu.

Pored putovanja, bavimo se i organizovanjem seminara i simpozijuma , prodajom avio karata…

U našem vlasništvu imamo autobuse, visoke turističke klase, koji su u ponudi za iznajmljivanje u zemlji i inostranstvu .
 

 

 

 

flixbus

 

 

hit ponuda felix travel

 

 

 

Proleće Ohrid 2021 Putovanje

OHRID 03 i 24. JUN

75€

 

 

Letovanje Turska Sarimsakli 2021

SARIMSAKLI LETOVANJE

249€

 

 

Letovanje Grčka Peloponez Lutraki 2021

LETOVANJE LUTRAKI

179€

 

 

Ukoliko želite da dobijate redovne informacije o novim destinacijama koje je Felix Travel tim pripremio za Vas. Prijavite se na naš newsletter.