top image

 

O NAMA

 

Iskustvo, posvećenost i poverenje, satkani su u jedan tim. Felix Travel tim je skup pre svega ambicioznih i tradicionalnih mladih ljudi, koji vredno rade, kako bi za vas izdvojili najkvalitetnija i najlepša svetska putovanja.


Turistička agencija Felix Travel osnovana je 2013. Godine i poseduje licencu OTP 85/2013 za organizovanje putovanja u zemlji i inostranstvu.

Agenciju čini tim mladih i ambicioznih ljudi sa višegodišnjim iskustvom  u oblasti turizma, koji su u svakom trenutku posvećeni da ostvare najviše standarde i očekivanja svih klijenata.

Ponuda turističke agencije Felix Travel je raznovrsna.

Svratite do nas na Obilićev venac br. 18 kako bismo pronašli pravu destinaciju za Vas.

Budite i Vi srećni sa nama!

Specijalizovani smo za organizovanje letovanja u Španiji i na Siciliji. Tokom cele godine organizujemo grupna putovanja u najveće evropske metropole kao što su: Rim, Firenca, Barselona, Pariz, Bolonja, Prag, Beč, Budimpešta, Moskva, Madrid, Venecija...

Takođe organizujemo izlete i putovanja po Srbiji sa različitom tematikom; đačke i studenstke ekskurzije i team building putovanja.
U okviru naše ponude izdvajamo putovanja po first minute I last minute cenama.

Turistička agencija Felix Travel ima svoj vozni park i možemo Vam ponudi iznajmljivanje autobusa visoke turističke klase za sve destinacije u zemlji i u inostranstvu.

 

PRIVATAN PREVOZ

Autobusi, visoke turističke klase u vlasništvu Felix Travel agencije su u ponudi za iznajmljivanje u zemlji i u inostranstvu.

RAZNOLIKOST DESTINACIJA

Felix Travel agencija je specializovana za letovanja u Španiji i Italiji, kao i za putovanja u svetske metropole poput Pariza, Praga, Moskve, Rima i mnogih drugih.

BRZA REZERVACIJA

Na našem sajtu možete pogledati i pronaći željenu destinaciju. Sledećim korakom završavate svoju rezervaciju. Možete nas kontakirati putem broja telefona 011/4059956 ili nas posetiti u našoj agenciji na Obilićevom vencu. Takođe, slobodni ste i da ostavite svoj kontakt telefon na našoj stranici na društvenim mrežama Facebook i Instagram i naš tim agenata će vas ubrzo kontaktirati.

 

Ukoliko želite da dobijate redovne informacije o novim destinacijama koje je Felix Travel tim pripremio za Vas, prijavite se na naš newsletter.