Evropski Gradovi Putovanja 2022


Evropski Gradovi

Putovanja sezona  2022

Autobuski / Avionski prevoz

 

Stari kontinent… u pravom smislu te reči… da, jeste stari, i zato je prebogat kulturnim blagom, nasledjem od antičkog perioda do modernog doba!
Istorija Evrope je bila burna, na njenom tlu su se odvijale brojne seobe naroda, ratovi, osvajači i oslobodioci su tutnjali njenim prostranstvima, od severa do juga, od istoka do zapada… svi su za sobom ostavljali neke svoje osobenosti, navike, običaje. Posle svega toga, ostala je zaostavština, koja se smestila u brojnim muzejima i galerijama širom Evrope! Svakako da je ta sačuvana kulturna baština pokretačka snaga miliona putnika da dodju, vide i osete sve to, na jedinstven način.
Nije bez razloga Evropa kontinent sa najvećim brojem lokaliteta pod zaštitom UNESCO-a!
Putovanja i avionom i autobusom su postala dostupna svakome, na Vama je da se opredelite!
Svakako treba doživeti Mikelandjelovog Davida u Firenci, Pikasova dela u Barseloni, Klimtovu umetnost u Beču, impresioniste u Orsaju u Parizu, Rembranta i Vermera u Amsterdamu, da ne naglašavamo čuvene muzeje Luvr, Prado u Madridu, Rijks u Amsterdamu, Albertinu i Kulturno-istorijski muzej u Beču, Nacionalnu galeriju u Budimpešti, Pinakoteke u Minhenu, Kapitolski muzej u Rimu… i mnogi drugi muzejski i galerijski prostori, koji su ispunjeni neprocenjivim umetninama.
Naravno, pored tih „kulturnih stanica“, svaki grad ima svoju posebnu čar i draž, koju putnici otkrivaju šetajući ulicama, trgovima, uživajući u kafeterijama i nacionalnim restoranima, kao i drugim ponudjenim sadržajima.
Svaki grad je priča za sebe… svaki grad je poseban na svoj način… Odaberite „svoj“ grad i krenite u osvajanje!

 

 

 

 

 

 

Uslovi Covid 19 

 

 

flixbus

 

 

hit ponuda felix travel

 

 

 

Budimpešta Putovanje 2022

BUDIMPEŠTA

59€

 

 

Turska Istanbul Putovanje 2022

ISTANBUL

49€

 

 

Ljubljana Putovanje 2022

LJUBLJANA

69€

 

 

Kapadokija Putovanje 2022

KAPADOKIJA

299€

 

 

Ukoliko želite da dobijate redovne informacije o novim destinacijama koje je Felix Travel tim pripremio za Vas. Prijavite se na naš newsletter.