Evropski Gradovi Autobusom 2024

Evropski Gradovi 2024

Putovanja sezona  2024

Evropski Gradovi Autobuski prevoz

 

Evropa je oduvek bila jedna prava riznica kulturno-istorijskog blaga, koja se čuvaju u brojnim muzejima i galerijama širom Starog kontinenta! Pored toga, tu su i prirodne lepote… Mnoge države su tokom cele godine atraktivne za turiste iz čitavog sveta, koji dolaze da uživaju i da se dive, nečem novom i nepoznatom. Za svaki grad, za svaku metropolu, svakako nije dovoljno par dana za upoznavanje, ali sigurno je dovoljno da poželite da se opet vratite i nastavite tamo gde ste stali… sa nama, autobusom, evropski gradovi nisu daleko! Oni su tu, čekaju na Vas… izaberite svoj grad, svoje putovanje: Beč, Pariz, Amsterdam, Venecija, Rim, Prag, Barselona, Budimpešta. U svako doba godine, FELIX TRAVEL!

 

 

 

Evropski gradovi autobusom - Putovanje autobusom i obilazak najlepših evropskih gradova pruža jedinstvenu priliku da istražite bogatstvo istorije i kulture. Svi evropski gradovi, kao na dlanu, otvaraju vrata raznovrsnosti, otkrivajući svoju lepotu u svakom kutku i sezoni.


U proleće, Pariz se budi uz miris svežeg cveća koje cveta duž Sene, dok je leto u Rimu ispunjeno suncem koje obasjava antičke ruševine. Amsterdam oživljava kanalima i cvetnim pijacama, jesen u Pragu donosi tople nijanse na njegovim starim mostovima, dok Berlin s ponosom nosi svoju istoriju kroz umetničke četvrti. Zima u Beču oslikava bajkovite scene sa božićnim va[arima, dok Barselona i dalje sija svojom arhitektonskom raznolikošću. Putovanje autobusom omogućava da se osete razlike u atmosferi, ukusu hrane i ritmu života između gradova.


Putovanje autobusom u evropske gradove pruža mogućnost da upoznate istoriju evropskih gradova kroz panoramsko razgledanje grada. Uz to, autobuskim prevozom stižete na željenu destinaciju potpuno odmorni – spremni da istražujete arhitektonsku lepotu, umetnost i lokalne običaje.


Ako želite da organizujete putovanje u najlepše evropske gradove i tako iznenadite svoju lepšu ili jaču polovinu, a možda i organizujete putovanje sa društvom, tada putovanje u bilo koji grad autobusom predstavlja pravi izbor. Tada ne razmišljate ni o čemu osim o planovima za dobar provod jer kada ste u društvu onih koje volite i koji vole Vas, putovanje za Novu godinu, Dan zaljubljenih, Osmi mart, Uskrs ili bilo koje doba godine dobijaju posebnu draž.


Putovanje u evropske gradove autobusom – doživite grad kao na dlanu


Svaki grad nosi priču koja seže kroz vekove, bilo da je reč o impozantnim dvorcima, monumentalnim katedralama ili živopisnim trgovima. Svi evropski gradovi, kao na dlanu, postaju prozor u prošlost, omogućavajući nam da razumemo razvoj gradova kroz vreme. Ako se odlučite na putovanje u evropske gradove, a uz to izaberete prevoz autobusom, upustićete se u avanturu kroz vreme i prostor, stvarajući dovoljno vremena za nezaboravno iskustvo upoznavanja sa kulturnim blagom koje oblikuje evropski identitet.


Doživite evropske gradove u svojim najlepšim izdanjima – organizujte putovanje na vreme. Putovanje za Novu godinu, osmi mart ili Uskrs, samo su neki od datuma koji Vam stoje na raspolaganju da istražite lepote Beča, Pariza, Amsterdama, Praga, Salzburga ili se upustite u jedinstveno putovanje autobusom na destinaciju kao što je bajkovita Kapadokija ili egzotična Provansa.


Putovanje autobusom: jedinstveni doživljaj panoramskog razgledanja grada


Putovanje u evropske gradove autobusom pruža jedinstvenu priliku da doživite svaki grad kao da je na dohvat ruke. Autobuski prevoz do željene destinacije ne samo da omogućava udoban prevoz, već i otvara vrata za istraživanje fascinantnih gradskih krajolika, kulture, i istorijskih znamenitosti na jedan drugačiji način.


Kada se vozite autobusom kroz evropske gradove, grad postaje deo novog putničkog iskustva. Prozori autobusa postaju okviri kroz koje posmatrate živote lokalnih ljudi, arhitektonske bisere i puls gradskog života. Panoramsko razgledanje najlepših evropskih gradova i njihovih znamenitosti autobusom omogućava da doživite autentičnost svake destinacije i budete deo života koji pulsira kroz široke trgove evropskih gradova.


Jedna od prednosti koje nudi putovanje autobusom u evropske gradove je ta što lako možete obilaziti različite destinacije, a da se pri tom ne nervirate zbog gužve u saobraćaju, pogrešnog skretanja i parkinga. Od elegantnih bulevara Pariza, preko istorijskih ulica Rima, do modernih četvrti Berlina – autobuski prevoz pruža priliku da istražite raznolikost evropskih gradova sa minimalnim naporom.


Autobuski prevoz do evropskih gradova po najvišim standardima


Autobuski prevoz do evropskih gradova predstavlja vrhunski način da organizujte putovanje za Novu godinu, putovanje za Dan zaljubljenih, putovanje za Uskrs ili putovanje za Osmi mart. Ipak, treba znati da ova putovanja nose sa sobom visok nivo komfora, ali i nezaboravno iskustvo. Upravo da bi svako putovanje ispunilo očekivanja koje nosi putovanje u evropske gradove, najveću pažnju poklanjamo udobnosti naših autobusa. Sigurni smo da ćete uživati, bez obzira da li se odlučite na putovanje autobusom leti ili zimi, u prevozu klimatizovanih autobusa vrhunske udobnosti. Za bezbednost putovanja zaduženi su iskusni vozači koji su veoma dobro upućeni u lokalne destinacije evropskih gradova koje posećujete, obezbeđujući na taj način dovoljno vremena za istraživanje gradova i na druge načine.


Zašto odabrati putovanje autobusom za Novu godinu, Dan zaljubljenih, Osmi mart, Uskrs, Dan primirja...


Pored klasičnih putovanja na različite destinacije, putovanje autobusom u evropske gradove za vreme praznika nosi posebnu draž. Tako na primer, putovanje za Novu godinu i to autobusom dodatno doprinosi magičnoj atmosferi praznika. Evropski gradovi tokom praznične sezone postaju prava čarolija svetla, ukrasa, muzike na svakom koraku. Ako se odlučite da putujete autobusom, to će dočarati magičnu atmosferu grada na sasvim drugačiji način.


Treba imati u vidu da naša putovanja u evropske gradove neretko podrazumevaju i ture koje obuhvataju više gradova i destinacija. Autobuski prevoz tada pruža savršenu priliku da istražite različite aspekte kulture, istorije i tradicije. Ovo je posebno značajno tokom praznične sezone kada mnogi gradovi nude jedinstvene manifestacije i događaje, zbog čega posebno preporučujemo putovanje za Novu godinu, putovanje za Prvi maj i putovanje za Uskrs.


Kada razmišljate o putovanju, kada posedujete avanturistički duh i želju da istražujete - odaberite putovanje autobusom u evropske gradove. Stvorite nezaboravna iskustva i uspomene i doživite kulturu različitih gradova na drugačiji način.

 

 

 

 

hit ponuda felix travel

 

 

 

Ljoret de mar Letovanje 2024

LJORET DE MAR LETOVANJE 2024

378€

 

 

Letovanje Kosta Dorada 2024

LETOVANJE KOSTA DORADA 2024

579€

 

 

Letovanje Lutraki 2024

LETOVANJE LUTRAKI 2024

308€