Putovanje Amsterdam 2023 Dan Zaljubljenih

Putovanje Amsterdam 2023

Putovanje Amsterdam Minhen Prag Dan Zaljubljenih

Sa fakultativnim obilaskom : Hag - Roterdam - Ševeningen - Zaanse Schans - Volendam - Krstarenje Amstelom 

 

PAKET ARANŽMAN 9 DANA: AUTOBUSKI PREVOZ + SMEŠTAJ NA BAZI 4 NOĆENJA SA DORUČKOM

 

HOTEL 3*
ohrid autobusom

11.02.2023.

19.02.2023.

Usluga

Br. dana/noći 9/4

ND

Redovna cena

389€

SPECIJALNA PONUDA

299€ 
Poslednje sobe !

-plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate -

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- Prevoz autobusom turističke klase (tv, audio i video oprema, klima)
- 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/3 sobama u Amsterdamu, 1 noćenje sa doručkom u Pragu u hotelu 3*, u 1/2 i 1/3 sobama
- Razgledanja prema programu
- Troškove organizacije putovanja
- Stručno vođstvo puta / licencirani vodič tokom celog putovanja

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- Fakultativne izlete i obilaske
- Individualne troškove
- Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje – nije obavezno, ali se preporučuje zbog sve češćih kontrola na teritoriji EU.
- Boravišnu taksu u Pragu 2 eur, u Amsterdamu 2,65eur u 1/2 sobi, 2,10 eur u 1/3 sobi i 4,75 eur u 1/1 sobi po osobi po noćenju
- Doplata za 1/1 sobu 145eurFAKULTATIVNI IZLETI:
- Krstarenje Amstelom – 20€
- Velika holandska tura ( Hag + Roterdam + Ševeningen ) – 40€
- Mala holandska tura (Zaanse Schans i Volendam) – 35€
- Krstarenje Vltavom 20€

..

Program putovanja Amsterdam 2023:

1. dan: Beograd 11.02.2023.
Sastanak grupe na parkingu Sava Centra (savska strana) u 16:30h. Polazak u 17:00h. Iz Novog Sada polazak je oko 18:00h. Nastavak putovanja i noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije, Austrije i Nemačke, sa usputnim pauzama radi pauze i osveženja.

2. dan: Minhen 12.02.2023.
Dolazak u Minhen predviđen je u prepodnevnim satima. Minhen, kao kosmopolitski grad, treći po veličini u Nemačkoj i glavni grad Bavarske i nekadašnje sedište bavarskih vladara, danas je jedan od najposećenijih gradova u zemlji. Najpoznatiji pivski festival, Oktoberfest, održava se u okolini Minhena još od 1810. godine. Ovo je grad u kome ćete uživati u pivu, kobasicama i bavarskim kiflama, a sigurno nećete propustiti ni istorijski slavnu pivnicu Hofbrauhaus. Po dolasku sledi panoramsko i pešačko razgledanje grada koji je vekovima bio prestonica bavarskih kraljeva: Vožnja pored čuvene Allianz arene, jednog od najpoznatijih stadiona na svetu, potom vožnja kroz Švabing, najpoznatiji urbani deo grada, u blizini kog se nalazi Engleska bašta, najduži park na svetu, Siegestor – Trijumfalna kapija iz XIX veka, Hofgarten bašta, Trg Odeon koji svojim izgledom podseća na italijanske trgove, a čija će vas najpoznatija građevina, gde je održan Pivski puč, Feldherrnhalle, podsetiti na Loggia dei Lanzi u Firenci, Karlov trg, Bogorodičina crkva, glavni gradski trg, Marienplac, te stara i nova gradska većnica, gradski zvonik i čuveni sat Glokenšpil, pijaca Viktualienmarkt... Sledi slobodno vreme do polaska za Amsterdam, 9h (tehnička pauza). U večernjim satima polazak za Amsterdam. Noćna vožnja do Holandije sa usputnim pauzama.

3. dan: Amsterdam 13.02.2023.
Dolazak u Amsterdam u prepodnevnim satima. Ova evropska metropola, glavni i najveći grad Holandije, Amsterdam, jedan je od najposećenijih i najinteresantnijih gradova Evrope i sveta. Nekada ribarsko naselje, a danas grad muzeja, slobode, kontrasti, grad koji svojom arhitekturom i jedinstvenošću ne prestaje da zadivljuje brojne turiste i posetioce. Njegovi kanali i mostovi čine da nosi epitet “Venecija severa”, iako se njegovi stanovnici s tim ne bi složili. Jedan od najlepših prizora i doživljaja koje sebi možete priuštiti prilikom posete Amsterdamu, upravo je vožnja ispod njegovih brojnih mostova. Sledi pešačko razgledanje grada u pratnji vodiča, gde ćete uz zanimljive priče, obići najznačajnije gradske lokacije: Muzejski trg sa Rijks muzejom, najvećim holandkim muzejom istorije i umetnosti, sa preko million predmeta, od kojih je izloženo samo 8000, Leidsplein trg koji je danas centar noćnog života, sa brojnim kafićima, restoranima, coffeshopovima, bioskopima, najpoznatiju plutajuću pijacu cveća na svetu, Bloemenmarkt, Mun toranj, Rembrantov trg gde ćete videti oživelu “Noćnu stražu”, njegovo najpoznatije delo, Dam trg, žilu kucavicu, te glavni gradski trg, sa Kraljevskom palatom, Staru crkvu, protestantsku crkvu iz XIII veka, najstariji verski objekat u Amsterdamu, koja se praktično naslanja na leđa čuvene ulice Crvenih fenjera, crkvu Svetog Nikole, Red Light Districkt. Slobodno vreme. Sledi smeštaj u hotel u popodnevnim satima. Noćenje. (Putovanje Amsterdam Autobusom)

4. dan: Amsterdam 14.02.2023. MALA HOLANDSKA TURA
(FAKULTATIVNO, Amsterdam putovanje 2023)
Doručak. Nakon doručka mogućnost odlaska na poludnevni fakultativni izlet Mala holandska tura. Pravu tradiciju Holandije, upoznaćete tek po odlasku u njenu provinciju, te njena sela. Prekrasno selo Zaanse Schanse, kao i ribarsko naselje Volendam, pomoći će vam da steknete sliku o tradicionalnim proizvodima, koji prehranjuju ovu zemlju, a ujedno će vam objasniti istorijski razvoj Holandije, kao i zašto je ona danas jedna od najvećih poljoprivrednih država na svetu. Obilazak vetrenjača, radionicu klompi, muzej sireva samo su mali deo ovog izleta. Odlazak autobusom do Zaanse Schanse – tradicionalnog sela i muzeja na otvorenom. Ovde možete videte najlepše primerke vetrenjača u Holandiji, manufakturnu radionicu klompi – koje su tradicionalni holandski proizvod kao i tradicionalnu holandsku fabriku sireva, gde ćemo degustirati najrazličitije ukuse ovog proizvoda. Mogućnost kupovine sireva. Sledi vožnja do ribarskog sela Volendam. Ovo živopisno mesto poznato je po brojnim radionicama klompi, morskim specijalitetima, ukusnoj haring, brojnim tezgama sa stropvafelom, čuvenom holandskom poslasticom sa medom, kao i prelepoj promenadi. Tokom šetnje, uživaćete svim čulima, a posebno će vas očarati ta specifična arhitektura seoskih kuća, kao i pogled daleko u pučinu. Slobodno vreme za uživanje u kafićima ili malim restoranima uz jezero i kupovinu suvenira. Povratak u Amsterdam. Noćenje.

5. dan: Amsterdam 15.02.2023. VELIKA HOLANDSKA TURA
(FAKULTATIVNO, Amsterdam putovanje 2023)
Doručak. Slobodan dan u Amsterdamu ili odlazak na fakultativni izlet Velika holandska tura, koji obuhvata Hag, Ševeningen, Roterdam. Prvo ćemo obići Ševeningen – najpoznatije kupalište na Severnom moru. Slobodno vreme za šetnju dugačkom peščanom plažom. Nastavak vožnje do Haga, gde ćemo imati prilike da prođemo i pored čuvene zgrade Haškog tribunala, kao i pored poznate zatvorske jedinice. Osim istorije i priče o tribunalu koji je u direktnoj vezi sa Srbijom, ovde ćemo imati prilike da se upoznamo i sa gradom koji je sedište kraljevske porodice i koji je treći grad po veličini u Holandiji. Šetnja do zgrade holandskog Parlamenta i gradskog središta. Slobodno vreme za obilazak i šoping. Zatim obilazimo Roterdam, grad moderne arhitekture i nebodera, grad koji se pre samo par decenija uzdigao od pepela do najrazličitijih arhitekturnih ostvarenja. Roterdam, “grad feniks”, centar je moći i jedna od najvećih i najvažnijih luka na svetu. Obilazak grada: Erasmus most, luka, Svetski trgovinski centar, Kijkskubus, kućice u obliku nakrenute kocke, kao i Markthal, čuvene zatvorene pijace sa najrazličitijim poslasticama i jelima. Sledi slobodno vreme. U popodnevnim časovima povratak u Amsterdam. Slobodno vreme. Noćenje.

6. dan: Amsterdam 16.02.2023. Amsterdam (FAKULTATIVNO, Amsterdam putovanje 2023)
Doručak. Napuštanje hotela i pakovanje kofera u autobus. Slobodno vreme do polaska za Prag. Mogućnost odlaska do poznate fabrike dijamanata Coster Diamonds, uz mogućnost kupovine nakita po fabričkim cenama. Za ljubitelje krstarenja, moguća je i fakultativna vožnja amsterdamskim kanalima gde ćete upoznati Amsterdam iz sasvim drugog ugla. Preporučujemo da posetite jedan od najpoznatijih svetskih muzeja Van Gogh, Rijks muzej ili muzej Ane Frank. U večernjim časovima nasatavak putovanja ka Pragu. Noćna vožnja. (Putovanje Amsterdam Autobusom)

7. dan: Prag 17.02.2023.
Dolazak u Prag u prepodnevnim satima. Panoramsko razgledanje grada. Nakon toga kraća šetnja sa vodičem: Vaclavski Trg, stari trg sa astronomskim satom Orloj, Karlov most...Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Smeštaj u hotel. Noćenje.

8. dan: Prag- Beograd 18.02.2023.
Doručak. Napuštanje hotelskih soba i pakovanje kofera u autobus. Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Mogućnost fakultativnog krstarenja Vltavom, tim poznatim simbolom grada, koji vekovima razdvaja, ali i spaja prestonicu Češke. Specifičnom pozicijom reke, koja deli grad na dva dela, omogućeno vam je da uživate u pogledu na praške mostove, ostrvo Kampa, Čertovku, Malu Stranu, Hradčane, brdo Petrin, brdo Letna, Višehrad, Rudolfinum, Klementinum, Stari grad, Karlov most i da uživate u zvucima Smetanine „Vltave” kao i u ukusima češkog piva ili kuvanog vina. Jedna od najdražih praških legendi, koju ćemo čuti tokom ovog romantičnog jednočasovnog krstarenja Vltavom, kaže da će par koji se poljubi ispod luka Karlovog mosta, zauvek ostati zajedno. Pravo je vreme da na put pođete sa baš tom posebnom osobom, zar ne? Sledi slobodno vreme do polaska autobusa za Srbiju. Noćna vožnja.

9.dan: Beograd 19.02.2023.
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima.

 

NAČIN PLAĆANJA:

- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA FELIX TRAVEL-a,
- Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogućnost plaćanja na šest rata bez kamate.

 

OPIS I LOKACIJA HOTELA:

Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.felixtravel.rs.

Hotel Ibis Styles Almere 3* all.accor.com/hotel/B674/index.en.shtml
Hotel se nalazi na 35 min voznje do centra grada. Poseduje 1/2 i 1/3 sobe sa sopstvenim kupatilom. Doručak je na bazi švedskog stola.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

• U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova.
• Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
• U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj.
• Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
• Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja.
• Organizator putovanja, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta. Ukoliko postoji mogućnost u datom momentu u smeštajnom objektu, putnici će dobiti vrstu kreveta (bračni, razdvojeni) po želji, sobe jednu do druge, na istom spratu itd. Agencija se trudi da izađe u susret željama putnika, no često ovakve stvari nisu izvodljive – te ih ne možemo garantovati.

 

VAŽNE NAPOMENE:

• NE POSTOJI MOGUĆNOST ODABIRA SEDIŠTA Agencija pravi raspored sedenja , uzimajući u obzir starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće.
• Dozvoljeni prtljag jeste 1 putna torba čija dimenzija – dužina + širina + visina ne prelazi 158cm. Maksimalna težina prtljaga je 20 kg.
• Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije… Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete. Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
• Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike, ometa vozače i pratioca u poslu ili ugrožava realizaciju programa putovanja, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povraćaj novca. Agencija zadržava pravo krivičnog gonjenja nesavesnog putnika usled gore navedenih okolnosti.
• Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja.
• Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska...)
• Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
• Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu agencija određuje mesta za pauzu i dužinu iste. U turističikim autobusima nije moguća upotreba toaleta, putnici mogu u skladu sa programom putovanja na pauzama koje se prave ( u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) istu iskoristiti za upotrebu toaleta.
• Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
• Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
• Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Felix travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
• Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
• Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
• Agencija ne snosi odgovornost za neispravnost pasoša ili vize, niti je odgovorna ukoliko pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Posledice gubitka ili krađe pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave snosi putnik. U slučaju plaćenog putovanja koje nije realizovano usled neispravnosti putne isprave ili gubitka tokom trajanja programa putovanja, putnik nema pravo na refundaciju i snosi svu odgovornost.
• Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice , gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje.
• Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.
• U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i plaćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.
• Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.
• Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
• Agencija ne snosi odgovornost za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem, validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.


Aranžman je radjen na bazi minimum 65 prijavljenih putnika.

PREMA ZAKONU O TURIZMU ORGANIZATOR PUTOVANJA IMA PROPISANU POLISU OSIGURANJA BROJ 470000054001 OD 01.10.2022. GODINE - ROK VAŽENJA 01.10.2023. GODINE, POLISA TRIGLAV OSIGURANJE A.D.O, U VISINI OD 50.000 EVRA ZA SLUČAJ INSOLVENTNOSTI ORGANIZATORA PUTOVANJA I ZA SLUČAJ NAKNADE ŠTETE KOJA SE PROUZROKUJE PUTNIKU NEISPUNJENJEM, DELIMIČNIM ISPUNJENJEM ILI NEUREDNIM ISPUNJENJEM OBAVEZA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJE SU ODREĐENE OPŠTIM USLOVIMA I PROGRAMOM PUTOVANJA


UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE FELIX TRAVEL
LICENCA OTP 94/2021 KATEGORIJA A
Cenovnik broj 4 od 20.01.2023.


EG-11/2023

 

Amsterdam

Ova evropska metropola, glavni je i najveći grad Holandije, a ujedno je i jedan od najposećenijih gradova sveta. Prestonica Holandije, Amasterdam, jedan od najkontraverznijih gradova sveta, ujedno je i jedan najtolerantnijih, najzanimljivijih i najlepših prestonica Evrope. Amsterdam sa svojim mnogobrojnim zanimljivim kanalima i specifičnom arhitekturom, predstavlja muzej na otvorenom, a njegovoj kulturnoj sceni doprinose i brojni muzeji, koje ovaj grad sa ponosom predstavlja. „Venecija severa“, s razlogom je nadimak koji će mu posetioci često nadenuti. Bilo da se odlučite da grad upoznate kroz brojne pešačke rute, kroz četvrt De Valen i Red Light District, kroz brojne muzeje Rijks, Van Gogh, Hajniken, Rebrantov, Ane Frank ili na biciklističkim stazama ili iz zanimljivih plovnih kanala Singel, Herengracht, Keizersgracht i Prinsengracht i ispod nekog od 1500 mostova, sigurno je da će vas svaki od načina posebno oduševiti i inspirisati.

Minhen

Grad je smešten severno od Bavarskih Alpi, na reci Isar, te na jugoistoku zemlje i danas je prestonica pokrajine Bavarska, ujedno najveće nemačke pokrajine. Glavni grad Bavarske i treći po veličini u zemlji, Minhen, predstavlja kultruno – istorijski centar regije, a nekada je bio sedište bavarskih vladara iz dinastije Vitelsbah. Tokom prethodnih decenija i vekova, ovde su se održali značajni istorijski skupovi, o čemu će posvedočiti sva mesta u samom centru grada. Priče o Oktobarfestu, bavarskim kobasicama i kiflama, bavarskom pivu, HBH odnosno istorijski poznatoj pivnici, Hofbrauhaus, Hitleru i Pivskom puču, Švabingu, industriji, Bajern Minhenu i Alijans areni, Marienplacu i Glokenšpilu, samo su deo priča koje ćete čuti tokom posete.

Prag

„Zlatni grad“, „Grad stotinu tornjeva“, „Majka svih gradova“ samo su neki nadimci ovog šarmantnog, očuvanog evropskog grada, odnosno češke prestonice, Praga. Prag je grad bogatog kulturno – istorijskog nasleđa, te brojnih zamkova, poput Hradčana i Praškog zamka, Višehrada, ujedno je i centar odakle su nekada vladali češki kraljevi, carevi Svetog rimskog carstva, predsednici Čehoslovačke, predstavnici Čehoslovačke Socijalističke Republike i danas Češke. Njegovo bogato nasleđe čuva se u brojnim muzejima, baštama, letnjikovcima. Katedrala Svetog Vida na Hradčanima, Mala strana i Staro mesto, Kafkin muzej, instalacije Davida Černog, Astronomski sat Orloj, mostovi na Vltavi, te najpopularniji među njima, Karlov most, Klementinum i jedna od najlepših baroknih biblioteka, Tinska crkva samo su deo njegove bogate ponude.

ŠTA NE PROPUSTITI UKOLIKO PUTUJETE U AMSTERDAM

Tokom putovanja za Dan zaljubljenih 2023, bićete u prilici da plovite brojnim kanalima Amstela i da uživate u jednom od najspecifičnijih krstarenja u Evropi. Osim toga, u samom gradu, upoznaćete se sa kulturnim nasleđem Holandije, te brojnim umetnicima, muzejima, ali i čarima slobode, po čemu je grad poznat. Specifična holandska sela, Zaanse Schans i Volendam, i tradicija koju oni i dalje gaje, te izrada klompi, sireva, vetrenjače, približiće vam ovu državu, a celokupnom utisku doprineće i poseta najpoznatijem letovalištu, Ševeningenu, kraljevskom gradu Hagu, kao i poslovnom centru i najvećoj luci Roterdamu. Još jedno od romantičnih krstarenja koje ne smete propustiti na ovom putovanju i koje će vam iz druge perspektive pokazati lepotu „Zlatnog grada, jeste krstarenje Vltavom u Pragu.

 

....

 


 

 

 

hit ponuda felix travel

 

 

 

Letovanje Ljoret de Mar 2023

LJORET DE MAR

368€

 

 

Letovanje Lutraki 2023

LUTRAKI

238€

 

 

Letovanje Montekatini 2023

MONTEKATINI

198€