Evropski Gradovi Avionom Putovanja 2023

 

Evropski Gradovi Avionom
Putovanja 2023

 

 

 

Avio aranžmani – brzo i lako u bilo koji deo sveta


Organizovati putovanje nikad nije bilo lakše. Putovanje iz grada u grad, uz maksimalnu uštedu vremena i novca moguće je korišćenjem avio prevoza. Upravo je avion kao prevozno sredstvo omogućio da imate više mogućnosti i izbora turističke destinacije nego ikada pre. Jeftine avio karte mogu biti izazov za putovanja u daleke zemlje, posebno ako imate ograničen budžet.


Popularne destinacije u Evropi – jeftine avio karte


Za sve one koji se prvi put odlučuju na putovanje avionom, naš stručni tim će Vam pomoći da lako rezervišete letove za Evropu i kupite najpovoljnije avio karte na jednom mestu. Letovi u Evropi su brz način da posećujete različite gradove, i mogu biti sjajni ako organizujete putovanje sa malo novca. Često su najtraženije destinacije Pariz (aerodrom Charles de Gaulle), Amsterdam (aerodrom Schiphol), ali i manji gradovi koji su smešteni u blizini regionalnih aerodroma što može biti dobar način da za malo para obiđete Bazel, Milano, Rim, Beč. Kada organizujete putovanje Evropom, let do manjih regionalnih aerodroma često smanjuju troškove, što olakšava dalje puta.


Bez obzira da li se uputite za otkrivanje italijanske obale Amalfija, tražite najbolje nemačko pivo u Bavarskoj ili ćete se upuštati u avanturu istraživanja srednjovekovne istorije Edinburga, naš tim sturčnjaka će Vam pomoći da odaberete najpovoljniji avio aranžman i učinite svoje putovanje jedinstvenim i nezaboravnim iskustvom.


Zanimljivost: Tokom 2011. godine od Madrida do Barselone letelo je više od 3 miliona putnika


Odlazak na letovanje avionom – brzo i lako


Odaberite destinaciju za letovanje ili grad koji želite da posetite i uživanje može da počne. Neka letovanje u daleke i egzotične zemlje, ili putovanje u evropske gradove, bude lepa uspomena koju ćete pamtiti čitavog života. Avio karte po povoljnim cenama možete kupiti i započeti svoj odmor bez brige. Imajte na umu da odabirom avio prevoza do željene destinacije nećete na odredište stići umorni, a ograničenost prtljagom u velikoj meri može olakšati letovanje.
Zanimljivost: Kada odlazimo na letovanje, ne nosimo ni 40% stvari koje smo spakovali. Pakujte prtljag pametno.


Putovanje avionom – organizacija i pakovanje


Putovanje avionom prepustite nama – avio karte i organizacija smeštaja neka budu naša briga, Vi se pobrinite da prtljag koji nosite sa sobom. Imajte na umu da putovanje avionom može da bude pravo uživanje ako se pravilno organizujete i isplanirate svoje putovanje. U zavisnosti od vrste putovanja, mnogi putnici se odlučuju za pakovanje lakog, tzv. Ručnog prtljaga. Prilikom pakovanja prtljaga za putovanje avionom, obratite pažnju - postoje posebni propisi koji se odnose na to šta se može nositi u avionu:
Aerosoli, tečnosti, kreme ili gelovi moraju biti upakovani u prozirnu plastičnu kesu od jednog litra i ne smeju biti veće od 100 ml.


U slučaju bescarinskih predmeta kupljenih na aerodromu, sve dok ostaju fabrički zatvoreni u svom pakovanju, mogu se nositi u ručnom prtljagu.

Odaberite najpovoljnije avio aranžmane i avio – karte – da putovanje bude uživanje!

 

 

 

hit ponuda felix travel

 

 

 

Letovanje Ljoret de Mar 2023

LJORET DE MAR

358€

 

 

Letovanje Lutraki 2023

LUTRAKI

238€

 

 

Letovanje Montekatini 2023

MONTEKATINI

198€