top image

...

...

...

...

...

...

...

...

....

 


detelinaSubotica, Palić i Morahalomdetelina

2 dana / 1 noćenje / autobusom

26-27.01.2019. / 15-16.02.2019. / 08-10.03.2019. (dva noćenja!)
01-02.05.2019. / 28-29.09.2019. / 26-27.10.2019. / 09-10.11.2019.

 

subotica palic morahalomProgram putovanja:

1. dan:     BEOGRAD – SUBOTICA - PALIĆ
Okupljanje putnika na Novom Beogradu, preko puta TC “UŠCE”, kod okretnice autobusa 43 (pored Brankovog mosta) u 07:30. Polazak iz Beograda. Putovanje ka *Subotici i obilazak centra grada. Fakultativna poseta Gradskoj kući. Slobodno vreme, zatim polazak na Palić.

Šetnja po Paliću. Slobodno vreme za ručak i uživanje. Fakultativna poseta Vinariji Zvonko Bogdan. Kasno popodne, odlazak do kompleksa „Jelen Salaš“ ili „Majkin Salaš“. Smeštaj u sobe i slobodno vreme. (Svake subote uveče u restoranu Jelen Salaša uživo sviraju tamburaši.) Noćenje.

2. dan:     PALIĆ – SEGEDIN – MORAHALOM - BEOGRAD
Doručak. Odlazak do Mađarske: polazak za Segedin. Razgledanje grada u pratnji vodiča.  Slobodno vreme ili šoping u TC Arkad nedaleko od centra grada. Odlazak do Morahaloma u banju Eržebet 4* . Kupanje u otvorenim i zatvorenim bazenima, korišćenje saune i ostalih sadržaja prema individualnom interesovanju. Boravak u banji do kasnih popodnevnih časova (oko 18:30h) kada je predviđen polazak za Beograd. Dolazak u večernjim časovima.


Cena aranžmana: 5990 din  
Snižena cena aranžmana: 4890 din


Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate

Način plaćanja:
- Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA FELIX  TRAVEL
- Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

Aranžman obuhvata:
- Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, a/v opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
- Obilazak Subotice, Palića i Segedina prema programu;
- Usluge vodiča u svakom autobusu;
- 1 noćenje sa doručkom na salašu ili vili 1. kategorije (1/2 ,1/2+1 sobe);
- Boravišnu taksu i hotelsko osiguranje;
- Troškove organizacije putovanja;
- Rezervaciju stola u restoranu salaša za veče uz tamburaše (izjašnjavanje u agenciji).

Aranžman ne obuhvata:
Fakultativne izlete:
- Ulaznice za banju Eržebet u Morahalomu 850 din (2100 forinti);
- Obilazak Gradske kuće u Subotici – 300 din (Dodatno: obilazak tornja sa vidikovcem – 200 din);
- Obilazak vinarije  Zvonko Bogdan, vinograda, i podruma sa degustacijom 3 vrste vina – 700 din;
- Samo obilazak vinarije, bez degustacije – 300 din;
- Međunarodno zdravstveno osiguranje, oko 1 €;
- Individualne troškove putnika.

* Centar Subotice je kao muzej na otvorenom sa arhitekturom uglavnom u stilu secesije ali i baroka i klasične arhitekture. To se ogleda u crkvama (Katedrali, Srpskoj pravoslavnoj crkvi, Franjevačkoj crkvi itd), pozorištu i biblioteci zgrade, plavoj i zelenoj fontani… Među najatraktivnije ubrajaju se Gradska kuća, Sinagoga i Palata Rajhl.

Palić: jezero i naselje istog imena nalazi se 8 km od Subotice. Prelepe građevine s početka 20. veka, raskošni parkovi, jezero, neuobičajeno spokojstvo i mir čine Palić idealnim mestom za odmor. Čuveni Palićki ZOO vrt je poznat ne samo po svojoj bogatoj kolekciji biljaka i životinja, već i humanom pristupu kada je smeštaj životinja u pitanju.

Vinarija: 2000 godina Palićko vinogorje je tradicionalni vinarski kraj. Tu lepu tradiciju nastavlja Vinarija Zvonko Bogdan. Nalazi se na istočnoj obali jezera i izgrađena je u stilu secesije, karakterističnom za Palić. Enterijer vinarije je uređen po uzoru na francuske vinske zamkove, i opremljen  najmodernijom francuskom tehnologijom.

Etno kompleks Jelen Salaš: apartmani i sobe uređene u rustičnom stilu, sa ručno pravljenim nameštajem. Tu se nalzi parking i dečje igralište a restoran, pored objekta za smeštaj, nudi najbolja vina iz regiona i tipična mađarska, vojvođanska i bosanska jela po kojima je poznat.
Segedin: Glavni (Sečenji) Trg, Zavetna crkva, Srpska Pravoslavna crkva…

NAPOMENE:
Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Ovaj program rađen je na bazi 45 putnika koji plaćaju punu cenu.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Organizatora putovanja, licenca Ministarstva turizma OTP  16/2016.
Cenovnik br 4. od 18.10.2018. 

  

 

  

 


 

 

Ukoliko želite da dobijate redovne informacije o novim destinacijama koje je Felix Travel tim pripremio za Vas, prijavite se na naš newsletter.