Letovanje Egipat Hurgada Premier Le Reve 5 Lux
Letovanje Egipat Hurgada Premier Le Reve 5 Lux

 

Hotel PREMIER LE REVE 5*lux

Letovanje Egipat Hurgada

Avionom

 

 

Lokacija

Nalazi u zalivu Sahl Hashesh, udaljen je oko 22km od aerodroma i oko 25km od centra Hurgade.

Opšti podaci

Moderan i luksuzan hotel je otvoren 2009. godine i raspolaže sa oko 367 smeštajnih jedinica raspoređenih na pet spratova. Hotel u svojoj ponudi ima nekoliko barova, restorana, kao i SPA program.

Hotel ne prima decu ispod 16 godina.

Plaža

Hotel ima sopstvenu plažu, gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Smeštaj

Hotel raspolaže sa ukupno 367 smeštajnih jedinica. Sve sobe imaju TWC, fen, LCD TV, mini bar, internet, ketler za kafu i čaj, sef, balkon ili terasu. Smeštajne jedinice su sa delimičnim ili direktnim pogledom na more/bazen. Standard room su površine oko 49m2, deluxe imaju veći krevet, 2 umivaonika, imaju pogled na bazen i delimičan pogled na more.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga je ultra all inclusive (samoposluživanje izbor više jela i pića po hotelskim pravilima) užine, domaća bezalkoholna i alkoholna pića, određena uvozna alkoholna pića a dodatno se doplaćuju ceđeni sokovi i sve nepomenuto. Turquoise (glavni restoran): doručak, ručak, večera, kasna večera. Bella (italijanski a la carte restoran) – jednom nedeljno, Mandarin (kineski a la carte restoran) – jednom nedeljno,  Mermaid (mediteranska kuhinja) jednom nedeljno,  Ossiano (restoran na plaži), a la cart užina, popodnevna užina, executive Lounge (suites samo), popodnevni čaj uz peciva i kolačiće.

Ostali sadržaji

Teretana, stoni tenis, aerobik, odbojka na plaži, pikado, boćanje.

Plaća se: masaža, sauna, jacuzzi, SPA centar: sauna, parno kupatilo, jacuzzi, masaže i hamam.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

 

 

 

hit ponuda felix travel

 

 

 

Ljoret de mar Letovanje 2024

LJORET DE MAR LETOVANJE 2024

378€

 

 

Letovanje Kosta Dorada 2024

LETOVANJE KOSTA DORADA 2024

579€

 

 

Letovanje Lutraki 2024

LETOVANJE LUTRAKI 2024

308€