Letovanje Egipat Hurgada 2020 Sheraton Soma Bay 5 Lux

 

Hotel SHERATON SOMA BAY 5*lux Egipat Hurgada 2019 / 2020

 

 

Lokacija

Nalazi se u komuni Soma bay, oko 55km od Hurgade i aerodroma.

Opšti podaci

Hotel zauzima površinu od 10 kvadratnih kilometara, arhitektura ovog hotela inspirisana je hramom Karnak. Preporučuje se porodicama sa decom.

Plaža

Hotel se nalazi na lepoj 800m dugačkoj plaži gde je jedan manji deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Smeštaj

Hotel ima ukupno 326 smeštajnih jedinica (classic, standard sea view, deluxe sea view i apartmani) opremljene po međunarodnim standardima. Sve sobe poseduju TWC, klima uređaj, SAT-TV, Wi-Fi internet, sef, mini bar, balkon/terasa/veranda. Classic sobe su skromnije od standardnih i nalaze se u delu sa bungalovima.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga je all inclusive – doručak, ručak, večera (uz obroke je uračunato i piće po principu samoposluživanja- po hotelskim pravilima). Svi obroci služe se u glavnom restoranu. Od pića koncept obuhvata sokove, vodu i lokalna alkoholna pića.

Plaća se: sva uvozna alkoholna pića, pića u limenkama i sveže ceđeni sokovi. Obroci: doručak (glavni restoran): 07:00-10:00, ručak (glavni restoran): 13:00-15:00, sladoled 13:00-15:00 i 19:00-22:00, užina 15:30-17:00, večera (glavni restoran) 19:00-22:00.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Gostima su na raspolaganju diskoteka, Aqua park (odrasli plaćaju 10€ dnevno, deca do 6 god besplatno a preko 6 plaćaju 50%), 3 otvorena bazena za decu i odrasle (2 bazena se greju tokom zime), dečije igralište, mini disco, fitnes sala  a uz doplatu jacuzzi, bilijar, stoni tenis, centar za ronjenje, surfovanje, odbojka.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

 

hit ponuda felix travel

 

Letovanje Lutraki 2020

LETOVANJE LUTRAKI  159€

 

Letovanje San Remo 2020

LETOVANJE SAN REMO 229€

 

 

flixbus

Ukoliko želite da dobijate redovne informacije o novim destinacijama koje je Felix Travel tim pripremio za Vas, prijavite se na naš newsletter.