Letovanje Egipat Hurgada Sindbad Club Aqua Hotel 4 Lux
Letovanje Egipat Hurgada Sindbad Club Aqua Hotel 4 Lux

 

Hotel SINDBAD CLUB AQUA PARK HOTEL 4*

Letovanje Egipat Hurgada

Avionom

 

 

Lokacija

Hotel se nalazi na 15 min vožnje od aerodroma Hurgada, u novom turističkom delu Memša i preko puta plaže.

Opšti podaci

Sindbad Club Resort u svom sastavu sadrži aqua park, jedan od najmodernijih u Hurgadi. U okruženju su brojni kafići, restorani, shopping centri, Mc Donald’s i čuvena diskoteka Little Buddha Bar. Wi – Fi je dostupan u lobiju hotela.

Za decu hotel organizuje razne aktivnosti.

Plaža

Hotel koristi plažu Sindbad Beach Resorta, od koje je udaljen oko 400m. Plaža je peščana sa postepenim ulaskom u vodu i duga oko 350m. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Smeštaj

Sve sobe sadrže: balkon ili terasu sa garniturom za sedenje (manji broj soba ima prozor od poda do plafona), klima uređaj, deo za sedenje, LCD TV, mini frižider (sadržaj se dodato plaća), TWC, fen za kosu.

Hrana i piće

Hotel podržava koncept “dine around”, koji omogućava gostima da u svakom trenutku mogu da koriste usluge hrane i pića u bilo kom delu Sindbad Cluba.

Usluga je All Inclusive – doručak, ručak i večera. Svi glavni obroci se služe u glavnom restoranu. Hotel takodje poseduje nekoliko barova i a la carte restorane (La Cabana, Botanica)

Ostali sadržaji

Moderan aqua park (12 tobogana), nekoliko bazena, jedan bazen se greje tokom zimske sezone, teren za odbojku, stoni tenis, teretana, dnevne i večernje animacije, mini klub.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

 

 

hit ponuda felix travel

 

 

 

Letovanje Ljoret de Mar 2023

LJORET DE MAR

358€

 

 

Letovanje Lutraki 2023

LUTRAKI

238€

 

 

Letovanje Montekatini 2023

MONTEKATINI

198€