Letovanje Egipat Hurgada 2020 Steigenberger Pure Lifestyle 5 Lux

 

Hotel STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE 5*lux Egipat Hurgada 2019 / 2020

 

 

Lokacija

Ovaj moderan hotel je smešten u Memši, 5 km od centra, 6 km od aerodroma i 450 km od Kaira.

Opšti podaci

Hotel je otvoren u Novembru 2018. godine, u delu gde su nekad bili golf tereni hotela Steigenberger Al Dau beach. Hotel je samo za odrasle, dizajniran u modernom stilu sa impresivnom arhitekturom.

Plaža

Hotel poseduje privatnu peščanu plažu sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Jednom nedeljno se organizuju žurke sa DJ izvođačima.

Smeštaj

Hotel ima ukupno 110 apartmana veličine 55 m² sa pogledom na more. Sve sobe poseduju privatni đakuzi, LCD TV sa preko 100 kanala, Nespresso mašinu, terasu/balkon, sef i Wi-Fi, mini bar ( dnevno se dopunjuje).

Plaća se: room servis.

NAPOMENA: prvog dana u sobe se ulazi posle 15h, a poslednjeg dana se napuštaju do 12h.

Hrana i piće

Usluga je lifestyle all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima) i obuhvata: doručak od 07:00 – 10:30 ( u glavnom restoranu ili u restoranu hotela Steigenberger Al Dau beach), ručak od 12:00 – 15:00, večera od 18:00 – 22:30,užine, dezerte i sladoled. U konceptu su takođe i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafa (espresso, cappuccino, nescafe), čaj. Hotelski komples poseduje nekoliko restorana: „The Gourmet Market“- glavni restoran, nekoliko a la carte restorana ( „Alex Beach Club and Restaurant“, „Tanga beach restourant“, „Bwala pool restourant“ i 10 barova ( Pure Chill Bar,Pure Lounge, Kariby lobby bar, Ukumbi lobby bar u hotelu Al Dau beach, Dewan…).

Dodatno se plaćaju: ceđeno voće, uvozna alkoholna pića, vina, hrana van predviđenih termina, u restoranima gde se konzumacija plaća i sve ono što nije pomenuto. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Ostali sadržaji:10 bazena, pristup akva parku sa 6 tobogana,teretana, spa centar u hotelu Al Dau beach kao i golf tereni, šatl bas jednom dnevno do centra Hurgade uz prethodnu rezervaciju.

Plaća se: ronjenje, vodeni sportovi,golf, spa tretmani i masaže, šiša.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

hit ponuda felix travel

 

Letovanje Lutraki 2020

LETOVANJE LUTRAKI  159€

 

Letovanje San Remo 2020

LETOVANJE SAN REMO 229€

 

 

flixbus

Ukoliko želite da dobijate redovne informacije o novim destinacijama koje je Felix Travel tim pripremio za Vas, prijavite se na naš newsletter.