Letovanje Grčka Dionisos
Letovanje Grčka Dionisos

 

Letovanje Grčka Dionisos

Paket aranžman / Sopstveni prevoz

10 i 12 noćenja - Letovanje Grčka Dionisos

 

 

APARTMANI ELIZA

 

 

Apartmani Eliza nalaze se u mestu Dionisios Beach, od glavne plaže su udaljeni oko 70 metara, a od centra mesta oko 100 metara. Supermarket je u neposrednoj blizini. Apartmani se nalaze na drugom spratu.

Struktura duplexa 1/4: raspolažu sa francuskim ležajem u jednoj sobi (dimenzije 120x190), sa dva singl ležaja u drugoj sobi, kuhinjskim delom koji sadrži rešo sa dve ringle, mali frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom, kupatilom sa tuš kadom. 

Struktura apartmana 1/3: raspolaže sa dva singl kreveta u sobi,kaučom na razvlačenje u kuhinjskom delu, kuhinjskim delom koji sadrži rešo sa dve ringle, mali frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom, kupatilom koje nema tuš kadu.

Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice.Jedan duplex na drugom spratu ima terasu sa pogledom na more u daljini, klimatizovani su i imaju TV prijemnik sa grčkim kanalima. Smeštajni objekat ima internet wireless. Postoji mogućnost parkiranja u neposrednoj blizini.

Smeštajni objekat je okružen zelenilom u prostranom dvorištu.

Napomena: Upotreba klime nije uračuna u cenu najma i dodatno se naplaćuje.

 

Cena bez * predstavlja cenu najma smeštaja za navedeni broj osoba.

 Termin  22.05.

 01.06.
 01.06.

 11.06.
 11.06.

 21.06.
 21.06.

 01.07.
 01.07.

11.07.
 11.07. 

21.07.
 21.07.

 31.07.
 31.07.

 10.08.
 10.08.

 20.08.
 20.08.

 30.08. 
 30.08.

 09.09. 
 09.09.

 19.09. 
 19.09.

 29.09. 
 Br.noćenja  10 noći   10 noći   10 noći   10 noći   10 noći   10 noći   10 noći   10 noći   10 noći   10 noći   10 noći  10 noći  10 noći
 Apartman 1/3                          
 Duplex 1/4                          

Zbog učestalih promena cenovnika, molimo Vas da kontaktirate agenciju kako biste dobili tačnu  informaciju o raspoloživosti i ceni

 


 

Cena u tabeli obuhvata:

Najam studija ili apartmana, za boravak 11 dana (10 noći),
Troškove organizacije putovanja,
Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera za vreme trajanja aranžmana.


Cena u tabeli ne obuhvata:

Vanlinijski prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili dabldeker, klima, audio, video opremljenost, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i sl. tokom putovanja, WC – čije korišćenje nije omogućeno) na relaciji Novi Sad - Halkidiki - Novi Sad,
Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (cenovnik)
Individualne troškove i usluge koje nisu predviđene programom i
Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom.
Boravišnu taksu: 0,5 eur po studiju / apartmanu dnevno. Plaća se na licu mesta.

Doplata za 1/1:

Kada dvokrevetni studio ili apartman koristi jedna osoba, plaća punu cenu najma dvokrevetne smeštajne jedinice (za boravak 10 noći/11 dana

USLOVI PLAĆANJA: 

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

UPLATA U CELOSTI prilikom rezervacije
UPLATA DO POLASKA: 30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja.
ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% akontacije prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama , čekovima građana koji se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora
PLATNE KARTICE: (Visa, Master, Maestro, Dina)

PREVOZ:

Cene i polasci autobuskog prevoza za putnike koji koriste i uslugu prevoza, u oba pravca po osobi

 Destinacija   Mesto Polaska   Vreme Polaska Cena za odrasle (u eur)   Cena za decu do 12 godina (u eur)  Cena u jednom pravcu (u eur)  Polazna stanica iz navedenih gradova
 HALKIDIKI Sombor 14:00  84  74  55  Parking ispred FK Radnički 
Subotica 14:00  84  74  55  Parking ispred Radničkog univerziteta 
Sremska Mitrovica 14:30  79  69  55  Parking SC Pinki 
Bačka Palanka 74  64  50   /
Novi Sad 16:00  69  59  45   Parking preko puta Doma zdravlja Liman IV
Beograd 17:15  69  59   45 Turistički terminal, Beograd 
Stajališta između Beograd-Niš 64  54  40   /
Niš 21:00  59  49  35   BeParking ispred Tempa u Nišu

 

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promena na tržištu nafte i naftnih derivata koriguje cenu prevoza.

NAPOMENE:

Prevoz do izabranog letovališta u Grčkoj obezbeđuje Organizator putovanja autobusima visoke turističke klase
Raspored sedenja u autobusu određuje Organizator putovanja isključivo na osnovu redosleda prijava, starosti putnika, broju dece, osim u izuzetnim slučajevima kada se može odrediti određeno mesto za trudnice, invalide i slično. Putnik je u obavezi da prihvati bilo koje sedište koje mu organizator dodeli. Za one putnike koji žele određeno sedište moguće je platiti 20 eur po sedištu u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate.
Dete mora imati svoje sedište u autobusu.
Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na termine označene početkom putovanja u CENOVNIKU
Organizator putovanja 24 h pre početka putovanja obaveštava o tačnom vremenu i mestu polaska autobusa.
Transferi iz Sremske Mitrovice, Subotice i Sombora do Novog Sada mogu biti realizovani kombijem, mini busom ili putničkim autom u zavisnosti od broja putnika.
Eventualne polaske iz Kikinde, Zrenjanina, Bečeja i dr. Organizator putovanja ostavlja kao mogućnost uz minimalan broj putnika i doplatu.
Moguće je priključenje putnika sa svih stajališta uz put Novi Sad - Beograd - Skoplje.
Povratak (po lokalnom vremenu): Zakonom o radnom vremenu posade vozila u drumskom prevozu i tahografima (“Sl.glasnik RS“, br.96/2015) propisana je pauza od 9 sati između dolaska autobusa na krajnju destinaciju i ponovnog otpočinjanja vožnje odnosno povratka. O polasku autobusa iz Grčke za Srbiju putnici se obaveštavaju od stane predstavnika Organizatora putovanja na dan povratka.
Prosečno trajanje putovanja od Novog Sada do izabranog letovališta traje oko 14 sati. U toku putovanja pravi se nekoliko pauza za odmor i osveženje. Zbog prelaska dve granice i 4 granične procedure moguća su nepredviđena čekanja na koja Organizator putovanja nema uticaj. Za udoban i bezbedan prevoz u autobusu se brinu dva vozača i jedan pratilac grupe.
Doplate za sopstveni prevoz nema.

Kućni red:

1. Smeštajne jedinice se koriste od 14:00 časova prvog dana po programu putovanja, a napuštaju se poslednjeg dana boravka, najkasnije do 09:00 časova ujutro.
2. U toku boravka korisnici apartmana sami čiste, održavaju apartman i izbacuju smeće iz smeštajne jedinice u za to postavljene kontejnere i obavezni su da prilikom napuštanja istu ostave čistu.
3. Korisnici koji borave 10 ili više dana mogu sami zameniti posteljinu, po potrebi, svakih 5 dana. Na dan zamene posteljine dužni su da se jave ovlašćenom predstavniku agencije koji im obezbeđuje čistu posteljinu.
4. Vreme predviđeno za odmor i tišinu:
Od 14:00 časova do 17:00 časova i
Od 23:00 časova do 08:00 časova.
Svi gosti se mole da u tom periodu bude tišina i mir u zgradi.
5. Zabranjeno je bacanje toalet papira u WC šolju i unošenje peska u smeštajnu jedinicu (zbog zagušenja odvodnih instalacija).
6. Toalet papir, sapuni i peškiri nisu sastavni deo opreme u smeštajnim jedinicama.
7. Zabranjeno je ostavljati uključene klima uređaje kada se korisnik ne nalazi u smeštajnoj jedinici, a svaka zloupotreba podrazumevaće oduzimanje prava na korišćenje klima uređaja.
8. U slučaju kvarova i drugih havarija na instalacijama obratiti se ovlašćenom predstavniku agencije.
9. U slučaju namernog oštećenja ili otuđenja inventara u smeštajnoj jedinici, korisnik je obavezan da nastalu štetu nadoknadi.
10.Organizator putovanja ne snosi odgovornost za kvalitet, jačinu i brzinu internet konekcije.
11. Kućni red je sastavni deo programa putovanja i svi korisnici smeštajnih objekata su obavezni da se pridržavaju odredaba koje su istim predviđene.

Opšte informacije i napomene:

Najam apartmana tj. studija (NA) podrazumeva troškove električne energije, tople i hladne vode, korišćenja inventara. Putnici ulaze u očišćenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. Posteljina je sastavni deo svake smeštajne jedinice i menja se po potrebi na svakih 5 dana. Peškiri, toalet papir, sapuni nisu sastavni deo inventara u smeštajnim jedinicama. U svim smeštajnim jedinicama kuhinje su opremljene osnovnim priborom za pripremanje hrane. Iznošenje smeća i održavanje čistoće obaveza je gostiju.
Napuštanje smeštajne jedinice je do 9:00 h (po lokalnom vremenu) poslednjeg dana boravka, a ulazak prvog dana do 16:00h (po lokalnom vremenu), većina se smesti već do 12:00h. Načinjene, eventualne štete, prouzrokovane nepažnjom, gosti su dužni da prijave ovlašćenom predstavniku Organizatora putovanja i iste nadoknade.
Organizator zadržava pravo da putem Last minute ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u PROGRAMU PUTOVANJA nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni. Takođe, Organizator putovanja zadržava pravo da za određene smene prodaje isključivo paket aranžman, bez mogućnosti umanjenja cene za sopstveni prevoz.
Cena najma smeštajne jedinice a samim tim i aranžmana pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija ili kreveta na naduvavanje, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. Minimalni broj punoplatežnih osoba je određen brojem osnovnih ležaja u smeštajnoj jedinici. U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice, i shodno tome, i cene aranžmana po važećem cenovniku.
Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je ino partner. Broj telefona predstavnika na lokaciji će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.
Program važi isključivo za putnike sa novim biometrijskim pasošima. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Putnici se mole da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima na polasku i u toku trajanja aranžmana.
Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. U slučaju štrajka, blokade na putevima i drugih nepredviđenih okolnosti na koje organizator putovanja ne može uticati, organizator zadržava pravo promene rute putovanja kao i izmene redosleda sadržaja u programu.
Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika u autobusu, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavenje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.
Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije organizatora, od 25.01.2018. godine. Licenca organizatora otp 18/2016

 

MK

 

 

 

 

 

 

hit ponuda felix travel

 

 

 

Letovanje Ljoret de Mar 2023

LJORET DE MAR

358€

 

 

Letovanje Lutraki 2023

LUTRAKI

238€

 

 

Letovanje Montekatini 2023

MONTEKATINI

198€