Letovanje Grčka Tolo

 

Letovanje Grčka Tolo 

 

Apartments Skalidis Grčka Tolo

 


Nalazi se nedaleko od centra mesta, u mirnom kraju, na 250 m od plaže. Vila je građena u tradicionalnom stilu, poseduje recepciju, bazen sa ležaljkama, prelepu zelenu baštu i parking. Sve sobe u vilu su klimatizovane, a svaka ima satelitski TV kao i sef. Centar mesta Tolo je udaljen svega 200 m od vile, a na samo 10 km smešten je predivan gradić Nafplion. Epidaurus i Mikena su na oko 35km, a osoblje vile organizuje i rent-a-car. U okviru vile je belplatan parking.

Tip smeštaja
1/2 apartman - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, u drugoj prostoriji jedan bračni ili dva obična ležaja.
1/3 apartman - u jednoj prostoriji čajna kuhinja sa jednim običnim ležajem, u drugoj prostoriji jedan bračni ili dva obična ležaja.
1/4 apartman - u jednoj prostoriji čajna kuhinja sa ležajem za dve osobe, u drugoj prostoriji jedan bračni ili dva obična ležaja.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda.
Grčki standard za normalni ležaj je 185 cm sa 75-80 cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–190 cm sa 130–155 cm.

GPS KOORDINATE: 37.521250, 22.856218

 

Cene su u Eur, dnevno po apartmanu. Usluga najam apartmana.

 Termin  01.05.

 20.05.
21.05.
  
 30.06.
 01.07.

 31.07.
01.08.

31.08.
 01.09.  

25.09.
26.09.

10.10.
 1/2 Apartman            
 1/3 Apartman            
 1/4 Apartman            

 


 

Alonia Studios & Maisonettes Grčka Tolo

 

 

Alonia studiji i mezonete se nalaze u mirnom kraju, nedaleko od centra mesta Tolo, na samo 150 m od plaže. Takođe veoma blizu gradića Nafplion. Objekat nudi mali bazen na krovu, a pored toga ima i igralište za decu, baštu sa roštiljem i servis za pranje rublja (za goste koji borave više od 7 dana), kao i besplatan WI FI internet u javnim delovima. Sve sobe su opremljene kupatilima, sefom, SAT TV-om i opremljenim čajnim kuhinjama sa frižiderom. Objekat nudi besplatan parking za goste.

Tip smeštaja:
1/2 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni ili dva obična ležaja.
1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni i jedan običan ležaj ili tri obična ležaja.
1/4 studio –u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva bračna ležaja ili jedan bračni i dva obična ležaja.
1/4 mezoneta - dva nivoa, u jednom nivou čajna kuhinja sa jednim bračnim ili dva obična ležaja, drugi nivo sa jednim bračnim ili dva obična ležaja.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda.
Grčki standard za normalni ležaj je 185 cm sa 75-80 cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–190 cm sa 130–155 cm.

GPS KOORDINATE: 37.524528, 22.860779

 

Cene su u Eur, dnevno po studiju / mezoneti. Usluga najam studija / mezoneta.

 Termin  01.03. 

 15.05.
16.05.
  

 30.06.
 01.07.

 31.07.
 01.08.  

31.08.
01.09.

30.09.
01.10.

31.10.
1/2 soba            
  1/3 studio
           
  1/4 studio            
1/4 mezneta            

 


 

Tolon Beach Hotel ( ex Barbuona ) Grčka Tolo

 

 

Tolon beach hotel (bivši Barbouna) je okružen vrtom i nalazi se u mestu Tolo. Objekat je udaljen 50 metara od plaže Tolo. Sve smeštajne jedinice u hotelu imaju klima-uređaj, TV, balkon i frižider. Studiji poseduju opremu za samostalnu pripremu hrane. Sopstveno kupatilo sadrži kadu ili tuš. Recepcija hotela Tolon beach radi non-stop. Gostima su na raspolaganju sadržaji kao sto su zajednički salon, hemijsko čišćenje i perionica veša.
Hotel je udaljen 90 km od Aerodroma Kalamata.

Usluga u hotelu je najam sobe/studija.

GPS KOORDINATE: 37°31'41.0"N 22°52'04.1"E

 Termin  15.04. 

 30.06.
 01.07.
  
 31.07.
 01.08.

 31.08.
 01.09.  

31.10.
 1/2 soba        
1/2 studio        
POPUSTI : dete od 0-6 godina        
POPUSTI : dete od 6-14 godina        

 


 

 

SOPSTVENI PREVOZ:

1.dan Dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan do predposlednji dan boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan. Napuštanje apartmana/studija do 09:00 časova.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- smeštaj u odabranoj vili na bazi najma apartmana za odabrani broj noćenja
- autobuski prevoz (samo u smenama sa zvezdicom)
- servis predstavnika agencije
- troškove organizacije

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- Boravišnu taksu u Grčkoj: Od 01.01.2018 se vrši naplata boravišne takse u Grčkoj u privatnom smeštaju. Cena boravišne takse iznosi 0,5€ dnevno po smeštajnoj jedinici (studiju/apartmanu). Boravišna taksa se plaća na licu mesta (na dan dolaska u vilu).
- autobuski prevoz (osim u smenama sa zvezdicom)
- međunarodno zdravstveno putno osiguranje. Informacije o iznosu osiguranja dobijaju se u agenciji. Iznos zavisi od dužine boravaka i vrste osiguranja (individualno ili porodično).
- osiguranje od otkaza putovanja
- održavanje higijene u apartmanima za vreme boravka
- fakultativne izlete
- individualne troškove

TIPOVI SMEŠTAJNIH JEDINICA / LEGENDA:

S - studio / jedna prostorija koju čine čajna kuhinja (obično bez rerne) opremljena osnovnim posuđem i naznačen broj osnovnih ležajeva, kupatilo, balkon ili terasa.
G - garsonjera / prostorija koju čini čajna kuhinja (obično bez rerne) opremljena osnovnim posuđem i odvojena prostorija sa naznačenim brojem osnovnih ležajeva, kupatilo, balkon ili terasa.
A - apartman / prostorija koju čini čajna kuhinja (obično bez rerne) opremljena osnovnim posuđem sa naznačenim brojem osnovnih ležajeva i odvojena prostorija sa naznačenim brojem osnovnih ležajeva, kupatilo, balkon ili terasa.
D - duplex / prostorija koju čini čajna kuhinja (obično bez rerne) opremljena osnovnim posuđem i dve odvojene prostorije sa naznačenim brojem osnovnih ležajeva, kupatilo, balkon ili terasa.
M - mezoneta / smeštajna jedinica koju čine dva nivoa i kupatilo, balkon ili terasa. Na jednom nivou dnevni boravak sa čajnom kuhinjom (obično bez rerne) opremljenom osnovnim posuđem i drugi nivo (uglavnom galerija) kao spavaći deo.

POPUSTI ZA DECU U APARTMANIMA:

- Dvoje dece do 10 godina imaju pravo da koriste zajednički ležaj.
Napomena: Kategorizacije smeštajnih objekata u katalogu (hoteli i vile), izvorno su preuzete od vlasnika istih, te kao takve ispunjavaju uslove po kriterijumima nacionalne turističke organizacije Grčke – EOT.

VAŽNE NAPOMENE:

* Početak korišćenja smeštajne jedinice (apartmana – studia) od 14:00 sati na dan dolaska a napuštanje smeštajne jedinice (apartmana – studia) zadnjeg dana boravka u 09:00 sati. Higijenu u apartmanima i studijima održavaju gosti, a posteljina se menja najmanje jednom u toku smene. Eventualne neispravnosti i nedostatke u smeštaju prijaviti odmah predstavniku agencije. Putnici su obavezni da prilikom ulaska u smeštaj, predaju 1 pasoš, koji će im biti vraćen na dan odlaska. Svaku pričinjenu štetu putnik je u obavezi da nadoknadi vlasniku objekta pre napuštanja smeštaja. Svaka oštećenje, koje je postojalo u smeštaju prilikom ulaska, a nije prijavljeno predstavniku, tretiraće se kao šteta, koju su pričinili putnici koji trenutno borave unutra.
*Putnici su dužni da poštuju kućni red objekta u kom su smešteni, u suprotnom vlasnik objekta ima pravo da ih iz istog udalji, a agencija ne snosi nikakvu odgovornost, niti obavezu, niti je dužna da vrati pare putnicima.
* Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija.
* Organizator zadržava pravo da putem FIRST MINUTE ili LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
* Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencija.
* Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).
* Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
* Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske i carinske propise za iznošenje dinara i deviza iz zemlje.
* Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
* Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost, oba roditelja, na punoletno lice sa kojim putuju
*Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije..
*Minimum za realizaciju putovanja po polasku: autobus-40 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadrzava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

ATL

 

 

 

 

hit ponuda felix travel

 

 

 

Ljoret de mar Letovanje 2024

LJORET DE MAR LETOVANJE 2024

378€

 

 

Letovanje Kosta Dorada 2024

LETOVANJE KOSTA DORADA 2024

579€

 

 

Letovanje Lutraki 2024

LETOVANJE LUTRAKI 2024

308€