Letovanje Turska Alanja 2024 Cene

 

Letovanje Turska Alanja 2024

 

Avio prevoz - Turska Sezona 2024


Alanja Hoteli - Letovanje Turska 2024

 

 

Hotel Ozcan **

 

www.ozcanhotel.com.tr

Nalazi se u širem centru Alanje, 50 m od Kleopatrine plaže. Sve sobe su sa TWC-om, telefon, TV-om, klima uređajem (posebno se plaća oko 5 eura dnevno po osobi), balkonom. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, otvoreni bazen. Usluga:noćenje sa doručkom (doručak - meni) ili polupansion (doručak / večera meni).

 


Hotel Alanya Dreams ***

 

www.alanyadreams.net    

Nalazi  se se u blizini centra Alanje, udaljen 50 m od  Keykubat plaže od koje ga deli ulica. Sve sobe su sa TWC-om, fenom,klima uređajem(posebno se plaća) i mini frižiderom(posebno se plaća).U sklopu hotela nalazi se restoran, bar i  manji bazen.Usluga:polupansion . (doručak i večera švedski sto-samoposluživanje)

 


Hotel Arsi ***

 

www.arsiotel.com

Nalazi se na oko 1 km od centra grada i na 80 m od gradske plaže od koje ga deli ulica. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, klimom, mini barom (posebno se plaća), balkonom i telefonom. U sklopu hotela se nalazi bazen, restoran, bar, masaža ,sauna, tursko kupatilo, stoni tenis i sefovi na recepciji (posebno se plaća, na licu mesta). Usluga je All inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima.

 


Hotel Azak ***

 

www.azakhotel.com

Nalazi se na 1 km od centra grada, na Kleopatra plaži. Sve sobe su sa TWC-om, klimom TV-om, telefonom, fenom, mini barom i sefom koji se posebno plaćaju. Hotel sadrži restoran, bar, bazen sa delom za decu, bilijar, fitnes centar, saunu, tursko kupatilo. Usluga: polupansion (doručak i večera - samoposluživanje)

 


Hotel Best Beach ***

 

www.ommhotels.com

Sastoji se iz dve hotelske zgrade i nalazi se užem centru Alanje, i na 30 m od plaže od koje ga deli ulica. Sve sobe su sa TWC-om, telefonom, fenom, klima uređajem, TV-om, i većina sa balkonom. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar i bazen sa odeljkom za decu. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak - meni) ili polupansion (doručak / večera meni).

 


Hotel Cleopatra Sultan Dream ***

 

www.cleopatrasultansdreamhotel.com

Nalazi se se na oko 1 km od centra Alanje, udaljen oko 250 m od Kleopatrine plaže. Sve sobe su sa TWC-om, fenom, klima uređajem ,Tv-om i većina sa balkonom. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar i bazen . Usluga: polupansion (doručak i večera švedski sto-samoposluživanje).

 


Hotel Diamond ***

 

www.hoteldiamond.net    

Nalazi se u užem centru grada na 100 m od mora. Sve sobe su sa klimom, TWC-om, TV-om, fenom, balkonom, telefonom i sefom (posebno se plaća). U sklopu hotela se nalazi restoran, bar, bazen sa delom za decu. Usluga: Polupansion (doručak / večera meni).

 


Hotel Diamore ***

 

www.ommhotels.com

Nalazi se u samom centru Alanje i na oko 500 m od Kleopatra plaže. Sve sobe su sa TWC-om, telefonom, klima uređajem, TV-om i većina sa balkonom. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, fitnes i bazen sa odeljkom za decu. Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Doris Aytur ***

www.dorisayturotel.com

Nalazi se na 14 km od centra Alanje u oblasti Mahmutlar, i na oko 70 m od plaže do koje se dolazi podzemnim prolazom. Sve sobe su sa TWC-om, telefonom, TV-om, klima uređajem, sefom (posebno se plaća, na licu mesta) i većina sa balkonom. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, TV sala, bazen. Usluga: polupansion (doručak i večera švedski sto - samoposluživanje).

 


Hotel Eftalia Aytur ***

 

www.eftaliahotels.com

Nalazi se na oko 900 m od centra Alanje i 30 m od Keykubat plaže od koje ga deli ulica. Sve sobe su sa klimom, telefonom, balkonom, TV-om, fenom, TWC-om i sefom (posebno se plaća). U sklopu hotela se nalazi restoran sa otvorenim i zatvorenim delom, bazen za decu i odrasle, fitnes i spa centar. Usluga: polupansion (doručak i večera švedski sto - samoposluživanje)

 


Hotel Elysee Beach ***

 

www.elyseehotels.com

Nalazi se na Kleopatrinoj plaži na oko 1 km od centra Alanje. Sve sobe su sa klimom, TWC-om, fenom, balkonom, TV-om, sefom i mini barom koji se posebno plaćaju. U sklopu hotela se nalazi bazen sa delom za decu, restoran, bar, tursko kupatilo, masaža, sauna, stoni tenis. Usluga je polupansion (doručak i večera švedski sto - samoposluživanje)

 


 

Hotel Ergun ***

 

www.hotelergun.com

Nalazi se u samom centru Alanje i na oko 650 m od Kleopatrine plaže. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, fenom, telefonom, balkonom, klimom i sefom koji se posebno plaća. U sklopu hotela se nalazi bazen, restoran i bar. Usluga: polupansion (doručak / večera meni).

 


Hotel Gorgulu Kleopatra Beach ***

 

www.alanyakleopatra.com

Hotel se sastoji iz dve zgrade i nalazi se na samoj Kleopatrinoj plaži, oko 2 km od centra Alanje. Sve sobe su sa klimom, telefonom, balkonom, TV-om, fenom, TWC-om i mini barom (posebno se plaća). U sklopu hotela se nalazi bazen sa delom za decu, restoran, bar, fitnes, tursko kupatilo, sauna, masaža, bilijar. Usluga: All inclusive (sve uključeno prema hotelskim pravilima).

 


 

Hotel Ideal Beach ***

 

www.idealbeachalanya.com

Nalazi se na oko 14 km od Alanje u oblasti Kargicak, i na oko 200 m od plaže do koje se dolazi podzemnim prolazom. Sve sobe su sa TWC-om, telefonom, TV-om, klima uređajem ,mini barom (posebno se plaća, na licu mesta) i većina sa balkonom. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen , vodeni tobogan, stoni tenis, pikado, tursko kupatilo,mini klub za decu. Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel International Beach ***

 

www.toramantourism.com

Skroman hotel koji se nalazi u blizini centra Alanje, udaljen 30 m od plaže. Sobe su sa TWC-om, telefonom, klima uređajem (posebno se plaća oko 5 eur dnevno po sobi i odnosi se na uslugu noćenje sa doručkom), frižiderom (posebno se plaća, na licu mesta), i većina sa balkonom. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen sa odeljkom za decu, TV sala, sef na recepciji (posebno se plaća, na licu mesta). Postoji mogućnost mnogih sportova na vodi. Hotel preporučujemo putnicima mlađe generacije, kao i putnicima kojima komfor nije od presudnog značaja. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak - meni), ili polupansion (doručak / večera meni) ili All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Kleopatra Arsi ***

 

www.kleopatraarsiotel.com

Nalazi se na 1 km od centra Alanje, i na oko 80 m od Kleopatra plaže od koje ga deli ulica. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, klima uređajem i većina sa balkonom. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, stoni tenis, bazen i sef na recepciji (posebno se plaća, na licu mesta). Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Kleopatra Blue Hawai ***

 

www.bluehawaihotel.com

Hotel se nalazi blizu centra Alanje, i na oko 100 m od Kleopatra plaže. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, klima uređajem, fenom, mini-barom i većina sa balkonom. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, manji bazen i sef na recepciji (posebno se plaća, na licu mesta). Postoji mogućnost mnogih sportova, kao i sportova na vodi, uz doplatu. Usluga: Polupansion(doručak / večera meni) ili All inclusive (sve uključeno prema hotelskim pravilima)

 


Hotel Kleopatra Celine ***

 

www.celinehotel.com

Nalazi se na oko 1.5 km od centra Alanje, i na oko 30 m od Kleopatra plaže od koje ga deli ulica. Sve sobe su sa TWC-om, telefonom, TV-om, klima uređajem, sefom (posebno se plaća, na licu mesta) i većina sa balkonom. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, TV sala, bilijar, bazen sa odeljkom za decu. Usluga: polupansion (doručak i večera švedski sto - samoposluživanje).

 


Hotel Kleopatra Gungor ***

 

www.kleopatragungorhotel.com

Sastoji se iz dva bloka i nalazi na oko 1 km od centra Alanje, udaljen je oko 30 m od Kleopatrine plaže. Sve sobe su sa klima uređajem, TWC-om, fenom, TV-om, telefonom i većina soba je sa balkonom. U sklopu hotela se nalazi restoran, bar, manji bazen i sefovi na recepciji koji se dodatno naplaćuju. Usluga:All inclusive (Sve uključeno – prema hotelskim pravilima)

 


Hotel Merhaba ***

www.merhabahotel.com

Nalazi se na 1 km od centra Alanje, udaljen 20 m od plaže od koje ga deli ulica. Sve sobe su sa TWC-om, klima uređajem, fenom i balkonom. U sklopu hotela se nalazi restoran, bar, bazen, stoni tenis, igralište za decu i sef na recepciji koji se posebno plaća, na licu mesta. U hotelu se nekoliko puta nedeljno održavaju animacije za goste, a postoji mogućnost sportova na vodi, uz doplatu. Usluga: All Inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Miray ***

 

www.mirayotel.com

Nalazi se u širem centru Alanje, na oko 800 m od centra grada i 70 m od Kleopatra plaže. Sve sobe su sa TWC-om, telefonom, klima uređajem i većina sa balkonom. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, TV sala, bilijar, stoni tenis, bazen. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak - švedski sto - samoposluživanje) ili polupansion (doručak i večera švedski sto - samoposluživanje)

 


Hotel Oba Time ***

 

www.obatimehotel.com

Nalazi se u oblasti Oba, na 3 km od centra Alanje i oko 400 m od Keykubat plaže. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, fenom, telefonom, klimom, sefom i mini-barom (sef i mini-bar se posebno plaćaju). Većina soba je sa balkonom U sklopu hotela se nalazi bazen, restoran, bar i SPA centar . Od sportskih aktivnosti, zastupljeni su stoni tenis, odbojka na plaži, mogućnost brojnih sportovi na vodi. Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Wien ***

 

www.hotelwien.com.tr

Nalazi se se u blizini centra Alanje, udaljen 30 m od plaže od koje ga deli ulica. Sve sobe su sa TWC-om, klima uređajem, mini-barom (posebno se plaća) i većina sa balkonom. U sklopu hotela nalazi se restoran, dva bara i manji bazen. Pored odbojke, na plaži postoji mogućnost mnogih sportova na vodi, uz doplatu. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak-meni) ili polupansion (doručak / večera meni).

 


Hotel Antiqe Roman Palace ****

 

 

www.antiqueromanpalace.com

Nalazi se na 2.5 km od centra Alanje i na oko 50 m od plaže od koje ga deli ulica. Sobe su sa balkonom, telefonom, TV-om, TWC-om, klimom, fenom, mini barom i sefom koji se posebno plaćaju. U sklopu hotela se nalazi više barova, restoran, bazen za decu i odrasle, dečiji klub, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, mini golf, stoni tenis i mogućnost sportova na vodi. Usluga:All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Arabela World ****

 

www.arabellahotel.com

Hotel se sastoji od više zgrada i nalazi se u oblasti Avsalar, 26 km od Alanje na 50 m od mora, na oko 300 m od sopstvene plaže. Sve sobe su sa TWC-om, fenom, telefonom, klima uređajem, sefom i mini-barom (posebno se plaća) i TV-om. U sklopu hotela se nalazi više restorana i barova, bazen sa odeljkom za decu i toboganom, tereni za odbojku, pikado, stoni tenis, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna i mini klub za decu . Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Atlas ****

 

www.atlasotel.com

Nalazi se na 1,5 km od centra Alanje i oko 400 m od plaže. Sve sobe su sa TWC-om, fenom, klimom, balkonom, TV-om, mini barom i sefom koji se posebno plaćaju. U sklopu hotela se nalazi bazen sa odeljkom za decu, fines, restoran i bar, stoni tenis. Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Caretta Relax ****

www.carettarelaxhotel.com    

Hotel se nalazi u oblasti Konakli i udaljen je 12 km od centra Alanje. Kompleks čine dve zgrade sa liftom, koje se nalaze na 250 m od sopstvene plaže. Sve sobe su sa TWC-om, SAT-LCD TV-om, klima uređajem, telefonom, balkonom, fenom, mini-barom i sefom (dodatno se plaćaju – na licu mesta). U sklopu hotela se nalazi restoran, nekoliko barova, bazeni sa odeljkom za decu, tobogan, tursko kupatilo, mini-klub za decu kao i otvoreni animacioni tim za goste koji nastupa nekoliko puta nedeljno. Gostima su dostupni stoni-tenis, pikado, odbojka na plaži i fitnes centar, a postoji mogućnost i mnogih sportova na vodi, uz doplatu. Usluga: All Inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Eftalia Resort ****

 

www.eftaliahotels.com

Nalazi se u oblasti Konakli, na 12 km od Alanje, i na oko 150 m od sopstvene plaže. Sve sobe su sa klimom, TWC-om, fenom, balkonom, TV-om, sefom (posebno se plaća) i mini barom (posebno se plaća). U sklopu hotela nalazi nekoliko restorana i barova, bazen sa toboganima, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, masaža, biljar i mini klub za decu. Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Elysee ****

 

www.elyseehotels.com

Nalazi se na 1 km od centra Alanje i 30 m od plaže od koje ga deli ulica. Sve sobe su sa klimom, balkonom, TV-om, telefonom, fenom, TWC-om, mini frižiderom i sefom koji se posebno plaćaju. U sklopu hotela se nalazi restoran, bar, bazen sa delom za decu, stoni tenis, masaža, bilijar, fitnes centar. Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Galaxy Beach ****

 

www.galaxybeachhotel.com

Hotel ima zvanicno 4*, ali po nasem mišljenju zaslužuje 3*. Nalazi se na oko 14 km od centra Alanje, u oblasti Mahmutlar, udaljen oko 30 m od plaže do koje se dolazi podzemnim prolazom. Sve sobe su sa TWC-om, telefonom, klima uređajem, mini-barom (posebno se plaća), TV-om i balkonom. U sklopu hotela se nalazi restoran, bar, bazen sa odeljkom za decu, tursko kupatilo, a postoji i mogućnost mnogih sportova na vodi. Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Grand Okan ****

www.grandokan.com

Nalazi se na oko 50 m od Kleopatrine plaže od koje ga deli ulica i na oko 800 m od centra Alanje. Sve sobe su sa balkonom, TWC-om, fenom, TV-om, klimom, telefonom, mini barom i sefom koji se posebno plaćaju. U sklopu hotela se nalazi restoran, bar, bazen sa odeljkom za decu, stoni tenis, bilijar, sauna, masaža. Usluga: polupansion (doručak i večera švedski sto - samoposluživanje).

 


Hotel Infinity Beach ****

 

www.infinitybeachotel.com

Nalazi se u oblasti Konakli, na 10 km od centra Alanje i na 150 m od sopstvene plaže. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, balkonom, klima uređajem, telefonom, fenom, mini-barom i sefom (posebno se plaćaju - na licu mesta). U sklopu hotela se nalazi restoran, bar, bazen sa odeljkom za decu i toboganom, kao i tursko kupatilo. Usluga: All Inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Kahya ****

www.kahyahotels.com

Hotel se sastoji iz dva bloka zgrada i nalazi se u užem centru Alanje. Udaljen je 50 m od Kleopatrine plaže od koje ga deli ulica. Sve sobe su sa klimom, telefonom, TWC-on, fenom, TV-om, balkonom, sefom i mini barom koji se dodatno plaćaju. U sklopu hotela se nalazi bazen sa toboganom, bazen i mini klub za decu, restoran, bar, bilijar, tursko kupatilo, sauna, fitnes, masaža, stoni tenis, pikado, odbojka na plaži. Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Kleopatra Micador ****

www.micadorhotel.com

Nalazi se se na oko 500 m od centra Alanje, udaljen oko 250 m od Kleopatrine plaže. Sve sobe su sa TWC-om, fenom,klima uređajem,mini barom(posebno se placa) i Tv-om.U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen ,sauna, tursko kupatilo.Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Kleopatra Tac ****

www.tacpremierhotel.com

(EX TAC PREMIER ANEX HOTEL) Nalazi se na oko 1 km od centra Alanje i na 100 m od plaže Kleopatra. Sve sobe su sa TWC-om, LCD TV-om, klima uređajem, telefonom, mini-barom, fenom, balkonom, i digitalnim sefom (posebno se naplaćuje – na licu mesta). U sklopu hotela se nalazi restoran, bar, bazen sa odeljkom za decu, spa centar, a postoji i mogućnost mnogobrojnih sportova na vodi, uz doplatu. U neposrednoj blizini hotela se nalaze mnogobrojni marketi i bazari. Usluga: All Inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Sultan Siphai Resort ****

www.sultansipahiresort.com

Nalazi se u užem centru Alanje i na oko 50 m od Kleopatra plaže. Sastoji se iz nekoliko zgrada. Sve sobe su sa klimom, balkonom, TV-om, TWC-om, fenom, mini barom (posebno se plaća), telefonom i sefom (posebno se plaća). U sklopu hotela nalazi se restoran, više barova, bazen, fitnes i wellnes centar, mini klub, stoni tenis, bilijar, odbojku na plaži i animacioni program. Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel Tac Premiere Hotel & Spa ****

www.tacpremierhotel.com

Nalazi se na oko 900 m od centra grada i oko 50 m od plaže Kleopatra. Sastoji se od dva bloka zgrada koje poseduju lift. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, telefonom, klima uređajem, fenom, mini-barom i elektronskim sefom (dodatno se naplaćuje – na licu mesta). U sklopu hotela se nalaze dva restorana, nekoliko barova, bazen sa odeljkom za decu, spa & fitnes centar, mini-klub za decu (od 4 do 12 godina). Hotel organizuje razne animacije i tematske večeri za goste nekoliko puta u toku nedelje. Usluga: All Inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


 

Hotel Yalihan ****

 

www.yalihan.com.tr

Nalazi se na 25 km od Alanje u oblasti Avsallar na plaži. Sve sobe su sa balkonom, klimom, TWC-om, TV-om, telefonom, fenom, mini barom i sefom (posebno se plaćaju). U sklopu hotela se nalazi bazen sa delom za decu, više restorana i barova, dečiji klub, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, internet kafe, bilijar, stoni tenis. Usluga je All inclusive (sve uključeno prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Alaiye Resort & Spa *****

 

www.alaiyehotels.com

Sastoji se iz nekoliko zgrada .Nalazi se u oblasti Incekum, na 20 km od Alanje i na oko 100 m od sopstvene plaže na kojoj su ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela. Sve sobe su sa balkonom, TV-om, telefonom, TWC-om, fenom, klimom, mini-barom i sefom (posebno se plaćaju). U sklopu hotela se nalazi nekoliko restorana, barova, bazen za odrasle i decu, vodeni tobogani, spa & wellness centar, tenis,stoni tenis, pikado, animacije. Usluga: All Inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Botanik Platinum *****

 

www.botanikplatinum.com

Nalazi se u oblasti Okurdžalar, na oko 30 km od Alanje i poseduje sopsvenu plažu. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, balkonom, centralnim klima uređajem, telefonom, fenom, mini-barom i sefom (posebno se plaćaju). U sklopu hotela se nalazi više tematskih i a-la carte restorana, nekoliko barova, poslastičarnica, otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, kompleks tobogana, luna-park i mini-klub, fitnes centar i teretana, spa i wellness centar, konferencijska sala i noćni klub. U blizini hotela se nalazi Alara grand bazar. Usluga: All Inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Delphin Botanik *****

 

www.delphinhotel.com

Hotelski kompleks koji se nalazi se na oko 30 km od Alanje, na sopstvenoj plaži. Sve sobe su sa centralnom klimom, mini barom i sefom (posebno se plaćaju), TV-om, TWC-om, fenom i telefonom. U sklopu hotela se nalazi više barova i restorana, mini klub za decu, manji luna park, bazeni za decu i odrasle, vodeni tobogani, teniski teren, mogućnost sportova na vodi, SPA centar, masaža, tursko kupatilo, fitness centar, đakuzi. U blizini hotela se nalazi Alara grand bazar. Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Delphin De Luxe *****

 

Hotelski kompleks  nalazi se na oko 30 km od Alanje, na sopstvenoj plaži. Sve sobe  su  sa centralnom klimom, mini barom i sefom (posebno se plaćaju), TV-om, TWC-om, fenom i telefonom. U sklopu hotela je više restorana i barova, bazeni za odrasle i decu, unutrašnji bazen, dečiji klub, aqua park, spa centar - masaža, tursko kupatilo. U blizini hotela se nalazi i Alara grand bazar. Usluga: ULTRA All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Diamond Hill Resort *****

 

www.diamondhillresort.com.tr

nalazi se na oko 4 km od Alanje, udaljen oko 95 m od privatne plaže do koje se može doći podzemnim prolazom. Sve sobe su sa TWC-om, telefonom, klima uređajem, mini-barom, TV-om i balkonom. U sklopu hotela nalazi se nekoliko restorana i barova, bazen , vodeni tobogan, bilijar, stoni tenis,tursko kupatilo, fitnes centar, sauna, masaža, mini klub,salon lepote,prodavnice, odbojku na pesku i mogućnost mnogih sportova na vodi uz doplatu.Usluga: ULTRA All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Eftalia Aqua Resort *****

 

www.eftaliahotels.com

Nalazi se u oblasti Turkler na 17 km od Alanje i na oko 100 m od plaže do koje se dolazi podzemnim prolazom. Sve sobe su sa klimom, TWC-om, TV-om, telefonom, fenom, mini barom, balkonom i sefom (posebno se plaća). Hotel sadrži glavni restoran, tri a-la carte restorana, tri snack restorana, pet barova, poslastičarnicu, spa centar, internet kafe, bazen za decu i odrasle, manji aqua park, tenis, stoni tenis, odbojka na plaži, košarka, mogućnost brojnih sportova na vodi, dnevne i večernje animacije. Usluga: ULTRA All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Eftalia Marine Resort *****

 

www.eftaliahotels.com

Nalazi se u oblasti Turkler na 18 km od centra grada, i na oko 100 m od plaže do koje se dolazi podzemnim prolazom.Hotel se sastoji iz više blokova. Sve sobe su sa klimom, TWC-om, fenom, balkonom, TV-om, sefom (posebno se plaća) i mini barom (posebno se plaća). U sklopu hotela se nalazi glavni restoran, a-la carte restoran, nekoliko barova, bazen za decu i odrasle, igralište i mini klub za decu, aqua park(Eftalia Island), stoni tenis, pikado, fitnes, animacioni program i mogućnost brojnih sportova.Usluga: ULTRA All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


 

Hotel Eftalia Splash *****

 

www.eftaliahotels.com

Nalazi se u oblasti Turkler, na 17 km od Alanje, i na oko 500 m od sopstvene plaže. Sve sobe su sa klimom, TWC-om, fenom, balkonom, TV-om, sefom (posebno se plaća) i mini barom (posebno se plaća). U sklopu hotela nalazi nekoliko restorana i barova, bazen sa toboganima, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, masaža, stoni tenis, animacioni program i mini klub za decu. Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Eftalia Village *****

 

www.eftaliahotels.com

Nalazi se u oblasti Turkler na 17 km od centra grada, i na oko 100 m od plaže od koje ga deli ulica, do koje se stize mostićem. Hotel se sastoji iz više blokova. Sve sobe su sa klimom, TWC-om, fenom, balkonom, TV-om, sefom (posebno se plaća) i mini barom (posebno se plaća). U sklopu hotela se nalazi glavni restoran, a-la carte restoran, pet barova, internet lobi, bazen sa toboganima, igralište i mini klub za decu,odbojka na plaži, tenis, fitnes, mini fudbal, animacioni program i mogućnost brojnih sportova Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Granada Luxory Resort & Spa *****

 

www.granada.com.tr

Nalazi se u oblasti Okurdžalar, na oko 30 km od centra Alanje. Hotel ima usku plažu i ponton koji se koristi kao prostor za plažu. Sve sobe su sa TWC-om, sefom, fenom, telefonom, klima uređajem, mini-barom, SAT TV-om, balkonom. U sklopu hotela nalazi se više restorana, barova, zatvoren bazen, otvoreni bazeni sa odeljkom za decu i toboganom, SPA centar, tereni za odbojku na pesku, tenis, pikado, stoni tenis, fitnes centar, prodavnica, tursko kupatilo, sauna, internet caffe, konferencijske sale, diskoteka i mogućnost mnogih sportova na vodi. U blizini hotela se nalazi i Alara grand bazar. Usluga: ULTRA All inclusive ( sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Happy Elegant *****

 

www.happyelegant.com

Hotel ima zvanično 5*, ali po našem mišljenju zaslužuje 4*. Nalazi se u oblasti Mahmutlar, na 10 km od Alanje, a preko puta plaže do koje se dolazi podzemnim prolazom. Sve sobe su sa TWC-om, balkonom, fenom, TV-om, klima uređajem i frižiderom (uz doplatu). Hotel sadrži restoran, nekoliko barova, otvoreni i zatvoreni bazen, tursko kupatilo, fitnes centar, saunu, manji šoping centar, bilijar, sportske terene i animacioni tim. Mogućnost brojnih sportova na vodi. Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Katya *****

 

www.katyahotel.com

Nalazi se na oko 2 km od Alanje, udaljen oko 50 m od plaže sa kojom je povezan podzemnim prolazom. Sve sobe su sa TWC-om, telefonom, klima uređajem, mini-barom, TV-om, balkonom. U sklopu hotela nalazi se nekoliko restorana i barova, bazen sa toboganom, odbojku na pesku, bilijar, stoni tenis, tenis, tursko kupatilo, fitnes centar, sauna, masaža, animacija tokom dana i mogućnost mnogih sportova na vodi.Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Mukarnas Spa Resort *****

 

 

www.mukarnas.com.tr

Nalazi se u oblasti Okurdžalar na 30 km od Alanje i poseduje sopstvenu plažu. Sve sobe su sa klimom, telefonom, TV-om, fenom, TWC-om, balkonom, mini barom i sefom. U sklopu hotela se nalaze nekoliko restorana i barova, fitnes, spa centar, bazen za decu i odrasle sa toboganima, internet kafe, mini klub za decu, diskoteka, kuglanje, bilijar, skvoš, pikado, stoni tenis, a u neposrednoj blizini se nalazi Alara bazar. Hotel svakodnevno organizuje animacije za decu i odrasle. Usluga: ULTRA All inclusive ( sve uključeno – prema hotelskim pravilima.

 


Hotel Vikingen Quality Resort *****

 

www.vikingenhotels.com

Nalazi se u oblasti Okurdžalar, na 30 km zapadno od Alanje. Hotel poseduje sopstvenu plažu. Sve sobe su sa klimom, TWC-om, fenom, TV-om, telefonom, sefom i mini barom (posebno se plaćaju). U sklopu hotela se nalazi nekoliko restorana i barova, mini klub, mini disko i mini bioskop za decu. Od ostalih sadržaja, hotel nudi tursko kupatilo, saunu, bazen sa toboganima, dnevne i večernje animacije, tenis, stoni tenis, odbojku, fitnes, aerobik, pikado, internet cafe i spa centar. Postoji mogućnost iznajmljivanja opreme za sportove na vodi. Usluga: ULTRA All inclusive ( sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


 

 

 

 

hit ponuda felix travel

 

 

 

Ljoret de mar Letovanje 2024

LJORET DE MAR LETOVANJE 2024

378€

 

 

Letovanje Kosta Dorada 2024

LETOVANJE KOSTA DORADA 2024

579€

 

 

Letovanje Lutraki 2024

LETOVANJE LUTRAKI 2024

308€