Letovanje Turska Kemer 2024 Cene

 

Letovanje Turska Kemer 2024

 

Avio prevoz - Turska Sezona 2024


Kremer Hoteli - Letovanje Turska 2024

 

 

Hotel Club Rama ***

www.clubotelrama.com    

Nalazi se oko 10 km centra Kemera, u oblasti Beldibi, na plaži. Sve sobe su sa TWC-om,TV-om, klima uređajem, telefonom, fenom i vecina sa balkonom. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar i bazen. Usluga: all inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


 Hotel Ege Montana ***

 

www.egemontanahotel.com    

Nalazi se oko 12 km centra Kemera, u oblasti Beldibi, na 50 m od sopstvene plaže. Sve sobe su sa TWC-om,TV-om, klima uređajem, telefonom i fenom . Većina soba je sa balkonom. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar i bazen. Usluga: all inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Felice ***

 

www.felicehotel.com    

Nalazi se u blizini centra Kemera na oko 800 m od plaže.Sve sobe su sa TWC-om,TV-om i klima uređajem. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen, sef (posebno se plaća ), fitnes centar, sauna. Hotel nudi mogućnost besplatnog prevoza do plaže u sezoni.Usluga:polupansion(doručak-švedski sto samoposluživanje, večera-meni ).

 


Hotel Kemer ***

www.kemerhotelantalya.com    

Nalazi se u centru Kemera na oko 100 m od mora.Sve sobe su sa TWC-om,TV-om, klima uređajem, telefonom i vecina sa balkonom. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen, sef na recepciji (posebno se plaća), tursko kupatilo i sauna.Usluga: all inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima)

 


Hotel Rosarium ***

 

www.rosariumhotel.com    

Nalazi se u blizini centra Kemera na oko 500 m od plaže. Sve sobe su sa TWC-om,TV-om, klima uređajem, telefonom, fenom i vecina sa balkonom. U sklopu hotela nalazi se  restoran, bazen i dečije igralište. Usluga: polupansion (doručak-švedski sto samoposluživanje, večera-men)

 


Hotel Valeri Beach ***

 

www.minehotels.com    

Hotel se nalazi u centru Kemera.Hotel je pozicioniran na samoj plaži, koja je šljunkovita.Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, telefonom, mini barom, klima uredjajem ,sefom (posebno se plaća) i većina sa balkonom. U sklopu hotela nalazi se  restoran, dva bara , bazen sa odvojenim delom za decu, tursko kupatilo, sauna, stoni tennis,bilijar. Usluga – All inclusive ( sve je uključeno prema hotelskim pravilima ).

 


Hotel Wassermann ***

 

www.wassermannhotel.net    

Nalazi se u blizini centra Kemera na oko 350 m od plaže. Sve sobe su sa TWC-om,TV-om i klima uređajem. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen, sef (posebno se plaća), fitnes centar, sauna. Usluga: polupansion (doručak-švedski sto samoposluživanje, večera-meni )

 


Hotel Armas Beach ***

 

www.armasbeach.com    

Nalazi se na oko 1 km od centra Kemera, poseduje sopstvenu plažu.Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, telefonom, fenom, klimom, mini barom i sefom (koji se dodatno plaćaju). U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen za odrasle i decu, vodeni tobogani, mini klub za decu, dečije igralište, tursko kupatilo, masaža, sauna, fitnes centar i bilijar. Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Baton Garden ***

 

www.batont.com    

Nalazi se na oko 9 km od Kemera, u mestu Goynuk na 700m od mora.Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, fenom, telefonom, klima uređajem, sefom i mini barom (posebno se plaćaju) i balkonom. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen za odrasle i decu, sauna, tursko kupatilo, fitnes centar i stoni tenis. Usluga: all inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


 Hotel Fame Residence Goynuk ****

 

www.famehotels.com    

Nalazi se na oko 10 km od centra Kemera. Poseduje sopstvenu plažu koja je udaljena 90 m od hotela. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, telefonom, fenom, klima uređajem, mini-barom i sefom (posebno se plaćaju – na licu mesta) i većina sa balkonom. U sklopu hotela se nalazi glavni restoran, a-la carte restoran, nekoliko barova, bazen sa toboganom za decu i odrasle, mini-klub, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, teniski teren, kao i teren za mali fudbal. Animacioni tim svakodnevno organizuje sportske aktivnosti, a postoji i mogućnost sportova na vodi, uz doplatu. Usluga: All Inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima)

 


Hotel Grand Miramor  Hotel & Spa ****

 

www.grandmiramorhotel.com    

Nalazi  se u oblasti Kiriš na oko  6 km od Kemera, na   250 m od sopstvenog dela plaže.Sve sobe su sa TWC-om, fenom, klima uređajem , mini barom (posebno se placa),Tv-om i balkonom. U sklopu hotela nalazi se dva restorana, 2 bara bar i,bazen za decu i odrasle, manji vodeni tobogan, mini klub, Spa centar, tursko kupatilo, sauna, fitnes,stoni tenis, pikado, aerobik, odbojka na plazi,animacioni tim . Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Grand Viking ****

 

www.grandvikinghotel.com    

Nalazi se na oko 600m od marine ,200m od centra Kemera , poseduje sopstvenu plažu udaljenu oko 900m od hotela do koje je organizovan prevoz svakoga dana u određeno vreme prema hotelskim pravilima. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om ,telefonom, mini barom (koji se dodatno plaća) fenom, klimom i balkonom. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, otvoreni i zatvoreni bazen ,vodeni tobogan, mini klub za decu, fitnes centar, stoni tenis, pikado, tursko kupatilo i sauna. Usluga: all inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Greenwood Resort ****

 

www.greenwoodresort.com    

Hotelski kompleks se sastoji od više smeštajnih objekata, u oblasti Goynuk,  na oko 9 km od Kemera preko puta sopstvene plaže udaljene oko 200 m. Sve sobe su sa TWC-om, fenom, TV-om , telefonom, mini bar (koji se dodatno plaća), sefom (koji se dodatno plaća), klimom i balkonom. U sklopu hotela nalazi se nekoliko restorana i barova, bazen sa odeljkom za decu manjim toboganom, zatvoreni bazen, mini club za decu, SPA centar, bilijar, animacioni program, mogućnost sportova na vodi. Usluga:all inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Havana ****

 

www.havanahotel.com.tr    

Nalazi se u centru Kemera  ,na oko 700m  od plaže. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om , telefonom, mini barom (koji se dodatno plaća) fenom, klimom i balkonom. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen , dečije igralište, fitnes centar, sauna, masaža, bilijar i stoni tenis. Hotel nudi mogućnost besplatnog prevoza do plaže u sezoni.Usluga: all inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Kemer Botanik Resort ****

 

www.botanikresorthotel.com    

Nalazi se u užem centru Kemera, na oko 300 m od sopstvene plaže, od koje ga deli ulica. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om,  fenom, telefonom, klima uređajem, sefom i mini barom (posebno se plaćaju) i balkonom. U sklopu hotela nalazi se dva restorana,dva bara, bazen za odrasle i decu, bilijar, tursko kupatilo ,sauna , fitnes, stoni tenis,pikado,mini market,animacioni tim. Usluga: all inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Lims Bona Dea Beach ****

 

www.limsbonadea.com    

Nalazi se na ulazu u Kemer ,poseduje sopstvenu plažu. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om,  fenom, telefonom, klima uređajem, sefom i mini barom( posebno se plaćaju) i balkonom. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen za odrasle i decu, vodeni tobogani, mini klub za decu, bilijar, pikado, tursko kupatilo,fitnes centar,masaža i sauna. Usluga: all inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Novia Gelidonya ****

 

www.noviahotels.com    

Hotel se sastoji iz 3 bloka. Nalazi se na oko 800m od centra Kemera, poseduje sopstvenu plažu do koje se prelazi ulica i udaljena je oko 150 m od hotela. Sve sobe su sa TWC-om, fenom, klimom, TV-om, mini barom(koji se dodatno naplaćuje) i balkonom. U sklopu hotela nalaze se restoran, bar, bazen, tursko kupatilo, sauna, masaža,mini klub za decu, animacije. Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Pine House ****

 

www.pinehousehotel.com    

Nalazi se u oblasti Camyuva oko 7 km od Kemera,na oko 350 m od sopstvene plaže. Sve sobe su sa TV-om, TWC-om, fenom, klima uređajem, telefonom, sefom i mini barom (posebno se plaćaju). U sklopu hotela se nalazi restoran, bar, bazen sa delom za decu, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, stoni tenis, animacije i mogućnost sportova na vodi. Usluga All inclusive-(sve ukljuceno prema hotelskim pravilima.)

 


Hotel Rivero Residence ****

 

www.riverohotel.com    

Nalazi se u centru Kemera  ,na oko 700m  od plaže. Hotel organizuje besplatan prevoz do plaže u određeno doba dana po hotelskim pravilima,suncobrani i ležaljke su besplatni za goste hotela. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om , telefonom, mini barom i sefom(koji se dodatno plaćaju), fenom, klimom i balkonom. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen , internret kafe, fitnes centar, sauna, bilijar , stoni tenis i animacioni program. Hotel nudi mogućnost besplatnog prevoza do plaže u sezoni.Usluga: all inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel White Lilyum ****

 

www.noviahotels.com    

Hotel se nalazi u oblasti Čamyuva, na oko 8 km od Kemera. Plaža je preko puta i udaljena je 150 m od hotela.Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, telefonom, mini barom, klima uredjajem ,sefom (posebno se plaća) i  balkonom. U sklopu hotela nalazi se nekoliko restorana i barova, otvoreni i zatvoreni bazen, bazen za decu, vodeni tobogani,tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, mini klub, stoni tennis, aerobic, pikado,  odbojka na plaži, animacije. Usluga – All inclusive ( sve je uključeno prema hotelskim pravilima ).

 


Hotel Daima Biz Resort *****

 

www.daimahotels.com    

Hotelski kompleks koji se nalazi se u oblasti Kiriš, preko puta plaže do koje se dolazi podzemnim prolazom.Sve sobe su sa TWC-om,TV-om, klima uređajem, telefonom, fenom, sefom (posebno se plaća), mini barom i balkonom ili terasom. U sklopu hotela nalazi se više restorana, više barova, SPA centar, sauna, tursko kupatilom, bazen za odrasle i bazen za decu sa toboganima, mini klub i igralište za decu. Usluga:  ultra all inclusive ( ultra sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Daima Resort *****

 

www.daimahotels.com    

Hotelski kompleks koji se nalazi se u oblasti Kiriš, preko puta plaže do koje se dolazi podzemnim prolazom. Sve sobe su sa TWC-om,TV-om, klima uređajem, telefonom, fenom, sefom (posebno se plaća), mini barom i balkonom ili terasom. U sklopu hotela nalazi se više restorana i barova, SPA centar, sauna, masaža, tursko kupatilo, tenis, bazen za odrasle i bazen za decu sa toboganima, mini klub i igralište za decu. Usluga: ultra all inclusive ( ultra sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Fame Residence Kemer *****

 

www.famehotels.com    

Nalazi se na oko 1 km od Kemera , na plaži. Sve sobe su sa TWC-om,TV-om,  fenom, telefonom, klima uređajem, sefom (posebno se plaća), mini barom. U sklopu hotela nalazi se više restorana, više barova, fitness, tursko kupatilo, sauna, bazen za odrasle i decu, mini klub za decu. Usluga: all inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Grand Ring *****

www.grandringhotel.com    

Sastoji se iz nekoliko zgrada ,nalazi se na oko 20 km od Kemera,u oblasti Beldibi i poseduje sopstvenu plažu.Sve sobe su sa TWC-om,TV-om,fenom,telefonom,klimom, mini barom i sefom (posebno se plaćaju). U sklopu hotela nalazi se restoran, više barova, otvoreni bazen za odrasle i decu,vodeni tobogani, Spa i fitness, tursko kupatilo,animacioni program,bilijar,stonii tenis,internet kafe, mini klub za decu. Usluga: all inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Karmir Resort & Spa *****

www.karmirhotel.com    

Hotel se nalazi u oblasti Goynuk, na oko 9 km od Kemera,sastoji se iz tri bloka zgrada .Plaža je šljunkovito – peščana, udaljena je 90 metara od hotela i na njoj su ležaljke I suncobrani besplatni. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, telefonom, mini barom, klima uredjajem ,sefom (posebno se plaća) i  balkonom. U sklopu hotela nalazi se nekoliko restorana i barova, otvoreni i zatvoreni bazen, bazen za decu, vodeni tobogani, tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, mini klub,aerobik,odbojka na plaži, internet kafe, frizerski salon, tennis,pikado,stoni tennis, bilijar,  animacije, mogućnost brojnih sportova na vodi uz doplatu. Usluga – Ultra all inclusive ( sve je uključeno prema hotelskim pravilima ).

 


Hotel La Mer *****

www.majesty.com.tr    

Nalazi se u oblasti Goynuk,na oko 6 km od Kemera i ima sopstvenu plažu. Sve sobe su sa klimom, TWC-om, TV-om,fenom, balkonom,sefom i mini barom (posebno se plaćaju). U sklopu hotela se nalazi više restorana i barova,bazen za odrasle i decu sa toboganom, teniski teren, teren za mini golf, spa centar, stoni tenis, bilijar, mini klub za decu, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, mogućnost sportova na vodi. Usluga: ultra all inclusive ( ultra sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Limak Limra *****

www.limakhotels.com    

Nalazi se u oblasti Kiriš, na 5 km od centra Kemera, na sopstvenoj plaži. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, mini-barom, fenom, centralnom klimom, balkonom, telefonom i sefom (posebno se plaća). U sklopu hotela se nalazi glavni restoran, 4 a-la carte restorana, 4 snacka, kao i brojni barovi, nekoliko bazena za decu i odrasle, spa centar, fitnes centar, tursko kupatilo i sauna, mini-klub. Nekoliko puta nedeljno se organizuju nacionalne igre za goste, a zastupljeni su i mnogi sportovi, kao i plesna škola i škola ronjenja (uz doplatu). Usluga: ULTRA All Inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima)

 


Hotel Meder Resort *****

 

www.mederresort.com    

Nalazi se u blizini centra Kemera, na oko 400 m od sopstvene plaže .Sve sobe su sa TWC-om,TV-om, klima uređajem, telefonom, sefom (posebno se plaća), mini barom i balkonom. U sklopu hotela nalazi se više restorana, više barova, SPA i Wellness centar, tursko kupatilom, sauna, fitness centar, bazen sa odeljkom za decu, mini klub. Usluga:  all inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Novia Lucida Beach *****

www.noviahotels.com    

Hotelski kompleks nalazi se u oblasti Camyuva ,poseduje sopstvenu plažu i udaljen je 10 km od centra Kemera. Sve sobe su sa TWC-om, fenom,TV –om, telefonom, sefom i mini barom (posebno se plaćaju). U sklopu hotela se nalazi nekoliko restorana i barova,bazen za decu i odrasle, manji vodeni tobogani, mini klub, sauna, tursko kupatilo, stoni tenis, fitnes, bilijar, animacioni program, mogućnost sportova na vodi.Usluga: ultra all inclusive ( ultra sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Orange conunty Resort *****

www.orangecounty.com.tr    

Nalazi se  u blizini centra Kemera , poseduje sopstvenu plažu, građen po uzoru na Amsterdam. Sve sobe su sa TWC-om,TV-om,  fenom, telefonom, klima uređajem, sefom i mini barom. U sklopu hotela nalazi se više restorana, više barova, SPA i Wellness centar, tursko kupatilom, sauna, fitness centar, bazen, mini klub za decu i dečije gralište. Usluga: ultra all inclusive ( ultra sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Rixos Sungate *****

www.rixos.com    

Hotelski kompleks se sastoji od glavne zgrade I više smeštajnih objekata (vila). Nalazi se u oblasti Beldibii na oko 15 km od Kemera,i poseduje sopstvenu plažu.Sve sobe su sa TWC-om , fenom,TV-om,telefonom,klima uređajem,mini barom, sefom(posebno se plaća) balkonom. Smeštaj se vrši po principu “ run of the house” tj. u bilo koju zvanično registrovanu smeštajnu jedinicu. U sklopu hotela se nalazi nekoliko restorana i barova,bazeni za odrasle  i decu, manji aqua park,teniski teren, sauna,spa i welnes centar, tursko kupatilo,stoni tennis,bilijar,mini golf, animacioni program, mogućnost sportova na vodi ,dečije igralište i dečji klub. Usluga: ultra all inclusive ( ultra sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Rixos Sungate *****

www.rixos.com    

Hotelski kompleks se nalazi u oblasti Tekirova , na oko 20 km od Kemera. Sastoji se iz glavne zgrade koju čine blok A i blok B  kao više smeštajnih objekata (bungalova). Poseduje sopstvenu plažu. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, fenom, telefonom, klima uređajem, sefom (posebno se plaća), mini barom i balkonom.U sklopu hotela nalazi se nekoliko restorana i barova, bazen za decu i odrasle, teren za tenis, spa centar, sauna, tursko kupatilo, stoni tenis, mini klub za decu, animacioni program, mogućnost sportova na vodi.Usluga: ultra all inclusive ( ultra sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

 


Hotel Sherwood Club Kemer *****

www.sherwoodclubkemer.com    

Club hotel bungalovskog tipa koji se nalazi u oblasti Goynuk, na 5 km od Kemera i na sopstvenoj plaži. Sve sobe su sa TWC-om, balkonom, klima uređajem, TV-om, telefonom, mini-barom, fenom i sefom (posebno se plaća). U sklopu hotela se nalazi glavni restoran, nekoliko a-la carte restorana i barova, spa & wellness centar, fitnes, bazen, aquapark, mini-klub za decu, klub za tinejdžere i diskoteku. Animacioni tim svakodnevno organizuje aerobik, vaterpolo, muzička i mnoga druga dešavanja. Postoji mogućnost mnogih sportova na vodi, a oprema se može rentirati u hotelu. Usluga: ULTRA All Inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima)

 


 

 

 

 

hit ponuda felix travel

 

 

 

Apulja Prvi Maj 2024

APULJA PRVI MAJ 2024

359€

 

 

Toskana Prvi Maj 2024

TOSKANA PRVI MAJ 2024

189€

 

 

Barselona Prvi Maj 2024

BARSELONA PRVI MAJ 2024

429€