Letovanje Turska Kusadasi Avio Aranžmani

 

Letovanje Turska Kušadasi Avio 

Ramada Hotel & Suites Kušadasi 5*****

Cenovnik Ramada Hotel & Suites Kušadasi Jul / Avgust Promo Cene

 

 

Ramada Hotel & Suites Kusadasi 5*****

Položaj: Marina u Kušadasiju je udaljena 1,9 km od objekta, dok je Veliki bazar u Kušadasiju smešten na 3,5 km. Aerodrom Adnan Menderes u Izmiru je na 77 km od objekta.

Sadržaj: Objekat Ramada Hotel & Suites Kusadasi nudi smeštaj sa 5 zvezdica u Kušadasiju. Na raspolaganju su privatna plaža (Kustur beach - besplatne ležaljke i transfer do i sa plaže), sezonski bazen na otvorenom i fitnes centar. Gostima su u okviru smeštaja dostupni bar, terasa i restoran u kojem se služe jela internacionalne kuhinje. U ponudi su takođe terasa, recepcija koja radi non-stop i besplatan WiFi. Gosti objekta Ramada Hotel & Suites Kusadasi mogu da se opuste u sauni. U ovom hotelu sa 5 zvezdica takođe možete da igrate stoni tenis.

Usluga: U objektu se služi kontinentalni ili doručak na bazi švedskog stola. Smeštajne jedinice imaju TV sa kablovskim kanalima. Sopstveno kupatilo sadrži besplatan toaletni pribor.

Superior Room 34 m2 : Francuski ležaj ili 2 odvojena ležaja + sofa ležaj ( minimum 2 odrasle osobe, maksimum 3 odrasle osobe, 2 odrasle osobe + 2 dece )

Junior Suite Room 53 m2 : Francuski ležaj ili 2 odvojena ležaja + sofa ležaj ( minimum 3 odrasle osobe, maksimum 4 odrasle osobe, deca ).

Family Suite Room 71 m2 : Francuski ležaj +2 odvojena ležaja + sofa ležaj ( minimum 5 odraslih osoba, maksimum 6 odraslih osoba, deca ).

 

 Broj Dana 12 11 12 11
Regularna cena aranžmana
 Broj Noći
11
10
11
10
 Polazak
 Povratak
10.07.
21.07.
21.07.
31.07.
31.07.
11.08.
11.08.
21.08.
za sve termine
 Superior Room - 34 m ² - Francuski ležaj ili 2 odvojena ležaja + sofa ležaj
 Maximun: 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe + 2 dece
 Minimum: 2 odrasle osobe     
 Cena po osobi
         
 Dete I od 2 do 6.99 godina
 
       
 Dete I od 7 do 11.99 godina
         
 Dete II od 2 do 11.99 godina
         
 Dete I i II od 0 do 1.99 godina          
Junior Suite Room - 53 m ² Francuski ležaj ili 2 odvojena ležaja + sofa ležaj
 Maximun: 4 odrasle osobe
 Minimum: 3 odrasle osobe  
 Cena po osobi          
 Dete I od 2 do 6.99 godina          
 Dete I od 7 do 11.99 godina          
 Dete II od 2 do 11.99 godina          
 Dete I i II od 0 do 1.99 godina          
Family Suite Room - 71 m ² - Francuski ležaj + 2 odvojena ležaja + 1x sofa ležaj
 Maximun: 6 odrasle osobe
 Minimum: 5 odrasle osobe  
 Cena po osobi          
 Dete I od 2 do 6.99 godina          
 Dete I od 7 do 11.99 godina          
 Dete II od 2 do 11.99 godina          
 Dete I i II od 0 do 1.99 godina          
Doplata za večeru ( Ukupno za 10 ili 11 noćenja po osobi )
 Cena po osobi          
 Dete I od 2 do 6.99 godina          
 Dete I od 7 do 11.99 godina          
 Dete II od 2 do 11.99 godina          
 Dete I i II od 0 do 1.99 godina          

 

CENA UKLJUČUJE:

- Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
- 10 noćenja ( polasci: 21.07. i 11.08. ) ili 11 noćenja ( polasci:10.07. i 31.07. ) sa buffet doručkom u hotelu RAMADA HOTEL&SUITES 5*u Kušadasiju
- Avio prevoz Beograd – Izmir – Beograd
- Transfer aerodrom – hotel – aerodrom
- Prtljag do 24 kg i ručni prtljag do 8 kg
- Hotelski transfer do hotelske plaže i ležaljke na plaži
- Admnistrativne troškove obrade rezervacije 40 eur

CENA NE UKLJUČUJE:

- Fakultativne izlete.
- Doplatu za polupansion, 80 eur za 11 noći, 70 eur za 10 noći, deca do 11,99 godina 50%
- Opcije 1: Putničko i zdravstveno osiguranje 15 eur osiguravajuće pokriće do 30.000 eur
- Opcija 2: Putničko i zdravstveno osiguranje sa COVID osiguranje 22 eur osiguravajuće pokriće do 30.000 eur

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN (SRBIJA - TURSKA)
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, minimum 2 sata pre poletanja aviona, u holu za međunarodne polaske ( proveriti 2 dana ranije tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona ). Sletanje na međunarodni aerodrom u Izmiru. Transfer do hotela, smeštaj, noćenje.

2 – 10/11. DAN (KUŠADASI)
Smeštaj na bazi 10 ili 11 noćenja u odabranom smeštaju. Slobodno vreme za kupanje, odmor, individualne aktivnosti, fakultativne izlete. Upoznavanje sa mestom boravka. Biser Egejskog mora pružiće vam savršenu kombinaciju odmora i zabave. Mediteranska klima, bistro plavo more, obilje plaža i uvala, mogućnost mnogobrojnih izleta, tradicionalna jela i muzika obećavaju prelep odmor

11/12. DAN (TURSKA - SRBIJA)
Napuštanje smeštaja. Slobodno vreme do transfera na aerodrom ( proveriti 2 dana ranije sa predstavnikom tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona ). Transfer do aerodroma u Izmiru u dogovoreno vreme. Let za Beograd.

 

USLOVI PLAĆANJA I NAPOMENE:

 

Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije ( mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER ).

- GOTOVINSKI / UPLATA NA RATE: 40% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije ( sklapanja Ugovora ), u narednih mesec dana minimum još 30%, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

- PLATNIM KARTICAMA: 40% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije ( sklapanja Ugovora ), u narednih mesec dana minimum još 30%, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.

- ČEKOVI / UPLATE NA RATE: 40% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije ( sklapanja Ugovora ), u narednih mesec dana minimum još 30%, a ostatak od 30% 30 dana pre početka putovanja ili u jednakim mesečnim ratama čekovima građana ( bez kamate ) . *Čekove dostaviti najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije organizatora od 01.10.20. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.

- Visina administrativnih troškova za ovaj program iznosi 25€

Aranžman je rađen na bazi minimuma od 100 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
U slučaju smanjenja dozvoljene iskorišćenosti kapaciteta avio prevoza propisanog od strane dražavnih organa Republike Srbije ili zemlje putovanja Organizator putovanja zadržava pravo povećanja alikvotnog dela prevoza aranžmana.

Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EURIMA, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja.

U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 30 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.

Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

 

Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (TRIGLAV).

 

 

 

 

hit ponuda felix travel

 

 

 

Ljoret de mar Letovanje 2024

LJORET DE MAR LETOVANJE 2024

378€

 

 

Letovanje Kosta Dorada 2024

LETOVANJE KOSTA DORADA 2024

579€

 

 

Letovanje Lutraki 2024

LETOVANJE LUTRAKI 2024

308€