Letovanje Turska Kušadasi 2020

 

 

Hotel Abem 2*

Hotel Abem je udaljen 500 m od mora i u neposrednoj je blizini centra grada. U sklopu hotela nalaze se restoran koji ima predivan pogled na sam Kušadasi, bar, bazen (nalazi se na drugom spratu hotela) i sefovi (doplata). Hotel se nalazi na malom uzvišenju odakle se pruža predivan pogled na zaliv i grad Kušadasi. Sve sobe su opremljene kupatilom, balkonom, TV-om i klima-uređajem. Veoma predusetljivo i uslužno osoblje ovog hotela učiniće vaš odmor lepšim. Bežični internet je dostupan u lobiju hotela. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu. Usluga u hotelu Abem je na bazi noćenja s doručkom.

 


 

 

Hotel Bulut 2*

Hotel Bulut se nalazi u samom centru grada, u neposrednoj blizini stanice javnog gradskog prevoza, odakle se mini-busevima (dolmušima) lako može stići do najlepših plaža Kušadasija. Takođe, hotel je u neposrednoj blizini čuvene ulice Bar Street, te je idealan za zaljubljenike u noćni život. Udaljenost hotela od gradske plaže je oko 600 metara. Sastoji se od 25 jednostavno uređenih dvokrevetnih i trokrevetnih soba. Svaka soba ima TWC, terasu, TV i AC. Korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta. Usluga u hotelu Bulut je na bazi noćenja sa doručkom.

 


 

 

Hotel Tecimen 2*

Hotel se nalazi u centru grada, na 250m od pešačke zone starog dela Kušadasija. Hotel poseduje restoran sa sa bazenom i barom. Veliki vrt ispred hotela je odlično mesto za uživanje u vrelim danima. Sobe su skromno opremljene, imaju TWC, balkon, klima uređaji (doplata). Osoblje hotela je veoma uslužno. Prijatno okruženje i velika bašta restorana i hotela učiniće vaš odmor prijatnim. Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom.

 


 

 

Hotel Hikmethan 2* (ex Pelikan)

Hotel Hikmethan se nalazi u centru Kušadasija, u neposrednoj blizini autobuske stanice dolmuša koji voze ka svim plažama van centra Kušadasija. Hotel poseduje recepciju, manji bazen, restoran i bar, sef na recepciji. Sve sobe su klimatizovane, sa TWC-om i terasom, opremljene TV-om, telefonom, mini barom. Korišćenje sefa se doplaćuje na licu mesta. Usluga u hotelu Hikmethan je na bazi noćenja sa doručkom (kontinentalni).

 


 

 

Hotel Melike 2*+

Hotel Melike se nalazi na Ladies Beach-u, 100 m od mora i tri kilometra od centra. Manjeg je kapaciteta, ali omiljen medju našim turistima. U okviru hotela nalaze se restoran, bar, otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima, bazen za decu, sefovi na recepciji (uz doplatu na licu mesta), stoni tenis, besplatan wireless internet u lobiju... Sve sobe imaju TWC, klima uredjaj (doplata), telefon i balkon. Osoblje hotela je veoma uslužno i predusretljivo, govore srpski jezik što značajno olakšava komunikaciju. Usluga u hotelu je polupansion (švedski sto).

 


 

 

Hotel Ada Butik 2*+

Hotel je ronoviran 2010 gidine i  nalazi se u centru grada, na udaljenosti od oko 500 m od gradske plaže. Hotel u svom sastavu ima bazen, lobi bar, sef, lift. Sobe su dvokrevetne i imaju TWC, terasu, klima uređaj, telefon, TV. Korišćenje klima uređaja se  doplaćuje na licu mesta. Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom.

 


 

 

Hotel Minay 3*

Hotel Minay se nalazi na najpopularnijoj plaži - Ladies Beach-u, udaljen 150 m od mora i dva kilometra od centra Kušadasija. Hotel ima otvoreni bazen, tursko kupatilo sa ponudom masaža, restoran, tri bara, sefove na recepciji (uz doplatu na licu mesta), besplatan wireless internet u lobiju. Svaka soba poseduje TWC, balkon, klima uredjaj, telefon, TV, mini bar, fen. Usluga u hotelu je polupansion ( švedski sto ).

 


 

 

Hotel Santur 3*

Hotel Santur se nalazi u centru grada, u blizini tzv. Džuma pazara, nadomak stanice mini-buseva (dolmuša) koji voze na okolne plaže Kušadasija. Od gradske plaže hotel je udaljen oko 400 m. Hotel sadrži prostrani recepcijski hol, TV-salon, restoran, bar i bazen sa ležaljkama i suncobranima. Sobe su klimatizovane i imaju TWC, TV, telefon, većinom sa terasom ( moguće je naglasiti ukoliko želite sobu sa terasom, ali odluku o tome donosi isključivo hotel na licu mesta ). Usluga u hotelu Santur je na bazi polupansiona ( švedski sto ).

 


 

 

Hotel Surtel 3*

Hotel Surtel se nalazi u samom centru Kušadasija, udaljen oko 250 m od gradske plaže. Hotel je renoviran 2008 godine i u svom sastavu ima recepciju, menjačnicu, restoran, dva bara, TV salu, bazen na krovu sa pogledom na centar grada, more i luku. Hotel ima ukupno 90 moderno opremljenih soba. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne, svaka ima klima uređaj, telefon, fen za kosu, TV, mini bar, balkon.
Usluga u hotelu Surtel je all inclusive ( sve uključeno).

 


 

 

Hotel Dablakar 4*

Hotel Dabaklar 4* se nalazi na oko 500 m od gradske plaže, u centru grada. U blizini je tzv. Džuma pazara i nalazi se pored glavne stanice minibuseva (dolmuša), koji saobraćaju ka plažama Kušadasija. Hotel je kompletno renoviran, veoma ukusno uredjen prema najvišim standardima i ima savršenu lokaciju ukoliko planirate da vaš odmor provedete aktivno, istražujući sve plaže Kušadasija, uživajući u šopingu i čarima ovog grada. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen za odrasle sa odeljkom za decu, besplatan wireless internet u lobiju, tursko kupatilo, sauna. Sve sobe su sa balkonom, klima uredjajem,TV-om, sefom (uz doplatu na licu mesta), TWC-om, mini barom. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona (švedski sto).

 

 

 

 

 

hit ponuda felix travel

 

Letovanje Lutraki 2020

LETOVANJE LUTRAKI  159€

 

Letovanje San Remo 2020

LETOVANJE SAN REMO 229€

 

 

flixbus

Ukoliko želite da dobijate redovne informacije o novim destinacijama koje je Felix Travel tim pripremio za Vas, prijavite se na naš newsletter.