Dubrovnik i Korčula Doček Nove Godine 2021


sa fakultativnim obilascima: Trebinje, Mostar i Sarajevo

PAKET ARANŽMAN 5 DANA: AUTOBUSKI PREVOZ + SMEŠTAJ NA BAZI 2 NOĆENJA

 

PROGRAM U PRIPREMI...

 

 Termin Putovanja  Hotel  Cena aranžmana  Specijalna cena
vvv studio / apartman vvv vvv

 - plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije  na dan plaćanja –

 

Aranžman obuhvata:

- Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
- Obilazak, Trebinja, Dubrovnika, Mostara i Sarajeva prema programu,
- 2 noćenja u ½ i 1/3 studijima i apartmanima i u 1/2 sobama (sa sopstvenim kupatilom) u Dubrovačkoj župi,
- Usluge vodiča u svakom autobusu,
- Uslugu lokalnog vodiča u Dubrovniku,
- Troškove organizacije putovanja.

Aranžman ne obuhvata:

Fakultativne izlete:    
- Degustacija 3 vrste vina u drevnim podrumima manastira Tvrdoš– 1000 dinara;
- Izlet na Korčulu – 30 EUR  (karte za brodić Orebić-Korčula-Orebić, prevoz, lokalni vodič) ;
- Poseta vinariji Matuško na Pelješcu, uz degustaciju 3 vrste vina i laku zakusku 10 EUR;
- Međunarodno zdravstveno putno osiguranje (izdaje se u agenciji) ~1€ po danu po osobi;
- Doplata za jednokrevetnu sobu – isključivo na upit;
- Individualne troškove putnika.

 

Program putovanja:

1. Dan: BEOGRAD-TREBINJE (30.12.2019.)
Polazak iz Beograda, sa okretnice autobusa 43 na Novom Beogradu (preko puta TC “Ušće” i pored Brankovog mosta) oko 21:30 sati. Noćna vožnja kroz Srbiju i Bosnu i Hercegovinu uz usputna zadržavanja za odmor i obavljanje graničnih formalnosti.

2. Dan: TREBINJE – DUBROVNIK (31.12.2019.)
Dozalak u *Trebinje. Obilazak grada.  Slobodno vreme. Dozalak u *Trebinje. Obilazak grada. Slobodno vreme. Obilazak manastira Tvrdoš i *fakultativna degustacija vina u njegovim podrumima. Nastavak vožnje prema Dubrovniku. *Razgledanje Dubrovnika i slobodno vreme. U popodnevnim časovima okupljanje i smeštaj u apartmane u opštini Dubrovačka župa. Posle odmora odlazak na doček na Stradun, uz nastup poznatih muzičkih zvezda uživo od 21h (imena izvođača biće naknadno objavljena). SREĆNA NOVA GODINA! Slobodno vreme. Noćenje.

3. Dan: DUBROVNIK – KORČULA-DUBROVNIK (01.01.2020.)
Slobodno vreme u Dubrovniku ili *fakultativni izlet do ostrva i grada Korčula, gde je, prema legendi rođen čuveni istraživač Marko Polo. Vožnja ka luci Orebić. Usputna pauza u Stonu i obilazak grada. Ukrcavanje na trajekt i plovidba do Korčule. Razgledanje grada i slobodno vreme. Oko 16h povratak brodićem u Orebić. Obilazak vinarije Matuško u najstarijem zaštićenom vinskom regionu u bivšoj Jugoslaviji uz mogućnosti degustacije vina i meze. Povratak u apartmane. Noćenje.

4. Dan: DUBROVNIK – MOSTAR – SARAJEVO (02.01.2020.)
Napuštanje apartmana. Polazak ka *Mostaru. Obilazak grada i slobodno vreme za kafu. Nastavak vožnje ka *Sarajevu. Šetnja Baščaršijom i slobodno vreme za ručak. U večernjim satima polazak za Beograd i noćna vožnja kroz Bosnu i Hercegovinu i Srbiju uz pauze za odmor i granične formalnosti.

5. dan SARAJEVO – BEOGRAD (03.01.2020.)
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.

Način plaćanja:

-    Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana,
-    Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA FELIX TRAVEL-a,
-    Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina.

Primer objekata u kojima grupa boravi:

Apartmani Sunset nalaze se u mestu Mlini, na svega 300 metara od najbliže plaže i 8 km južno od Dubrovnika. Iz smještajnih jedinica pruža se panoramski pogled na more. Gostima je na raspolaganju besplatni bežični pristup internetu.
Sve smeštajne jedinice uključuju klima-uređaj. Takođe sadrže kuhinju i trpezariju. Većina ima i veliki balkon s vrtnom garniturom.
Restoran, mali supermarket i autobuska stanica udaljeni su 500 metara od apartmana Sunset. Stari grad Dubrovnik smešten je 10 km od objekta.
Dubrovački aerodrom udaljen je 8 km, a transfer sa/do aerodroma dostupan je uz doplatu. U okviru objekta moguće je organizovati i jednodnevne izlete.
Moguće je organizovati uslugu rent-a-cara, s preuzimanjem vozila na aerodromu Dubrovnik ili dostavom na adresu Ville Sunset.

Objekat poseduje svoj otvoreni bazen.


– Apartmani Đurković Udaljeni su 9 minuta hoda od plaže. Objekat se nalazi u živopisnom ribarskom selu Mlini, nazvanom po vodenicama. Mlini je predrgađe Dubrovnika, a atraktivnosti mesta govori i to što je upravo tu smešten elitni hotel Šeraton Dubrovnik. Peščana plaža “Srebreno” i šljunkovita plaža “Mlini” nalaze se u krugu od 150 metara. Centar Dubrovnika udaljen je 8 km, a povezanost gradskim prevozom je odlična, tako da na svakih petnaestak minuta saobraćaju autobusi ka gradu i iz Dubrovnika. Samo nekoliko kilometara na suprotnu stranu nalazi se i živopisni Cavtat.

Ispred vile nalazi se vrt sa mediteranskim rastinjem i terasom za sunčanje. Svi apartmani opremljeni su klima uređajima, satelitskom televizijom i terasama ili balkonima. Potpuno opremljena kuhinja nuključuje i šporete pune veličine sa rernom.

Turistički trajekt pristaje 200 metara od apartmana Đurković i gosti može uživati dnevnim izletima do obližnjih ostrva Mljet, Lopud, Lokrum i Elafitskom otočju. Ronilački klub je 250 metara od apartmana.

Aerodrom Dubrovnik je udaljen 6 km. Transferi se mogu organizovati uz doplatu.

NAPOMENE:

Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
U slučaju rezervacije više od 5 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu kako bi proverili da li ima dovoljno mesta.
Ovaj program rađen je na bazi 40 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja, licenca Ministarstva turizma OTP  16/2016.


Cenovnik br 3. 18.09.2019.

 

 

 

 

 

 

...

...

....

 

 

 

flixbus

Ukoliko želite da dobijate redovne informacije o novim destinacijama koje je Felix Travel tim pripremio za Vas, prijavite se na naš newsletter.