Nova Godina Kotor

..

PROGRAM U PRIPREMI...

 

.

...

...

...

...

...

...

...

....

 


NOVA GODINA
KOTOR
Plantaže, Tivat, Porto Montenegro i Žabljak

 5 dana / 2 noći / AutobusomPROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN BEOGRAD
Skup putnika je u 21:00h, polazak sa početne stanice gradskog autobusa 43, preko puta TC Ušće i skejt parka u 21:30h. Noćna vožnja kroz Srbiju. Pauza na Zlatiboru za večeru (jagnjetina, prasetina, ili a la cart meni u nekom od restorana u Mačkatu). Nastavak putovanja uz kraća zadržavanja radi odmora.

2. DAN PODGORICA – ŠIPČANIK (PLANTAŽE) - KOTOR
U jutarnjim časovima dolazak u Podgoricu. Fakulativno odlazak na degustaviju vina (uz bruskete sa Njeguškim sirom na maslinovom ulju i ruzmarinu) i obilazak grandioznih podruma (bivši podzemni vojni aerodrom) i vinograda. Plantaže imaju največi vinograd na Balkanu u „jednom komadu“ koji se prostire na 2100 hektara, od kojih je 1600 hektara pod Vrancem. Odlazak na vidikovac u sredini vinograda.
Povratak u Podgoricu. Slobodno vreme za ručak i kafu. Polazak ka Kotoru. Smeštaj u apartmane.  Noćenje.

3. DAN – KOTOR – TIVAT – KOTOR
Fakultativni izleti: U prepodnevnim obilazak starog grada Kotora sa lokalnim vodičem.
Fakultativni obilazak Tivta i podmornice Heroj P-821 u marini Porto Monetenegro. Slobodno vreme. DOČEK NA TRGU - SREĆNA NOVA GODINA. Noćenje.


4. DAN - KOTOR - ŽABLJAK
Polazak na putovanje Nacionalnog parka Durmitor. Obilazak Crnog jezera i slobodno vreme za kafu ili ručak u ski centru Žabljak. Nastavak puta ka Beogradu uz usputna zadržavanja radi odmora.


5. DAN- BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima


Cena aranžmana:  110€
Snižena cena:  69€


- plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan plaćanja -


NAČIN PLAĆANJA:
-  Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
- Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogućnost plaćanja na maksimalno 6 rata bez kamate.
- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA FELIX  TRAVEL-a

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– Prevoz autobusom turističke klase (AC/DVD),
– Smeštaj u ½ (ili po potrebi putnika višekrevetnim) apartmanima Marković ili u susednim kućama 2 km od starog grada, u Kotoru, usluga na bazi dva noćenja
– Boravišnu taksu
– Usluga turističkog vodiča,
– Troškove realizacije programa                                            

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
Fakultativne izlete (minimum 15 osoba):
– Obilazak impresivnog podruma „Šipčanik“ uz degustaciju tri vina – dva iz klasik linije (Crnogorski Krstač, Crnogorski Vranac) i jedno specijalno (Vranac Pro Corde) uz bruskete sa Njeguškim sirom na maslinovom ulju i ruzmarinu, poseta vinogradu na Ćemovskom polju sa kraćim zadržavanje na “Vidikovcu” – srcu vinograda “Plantaža” - 18 EUR,
– Obilazak Tivta, Porto Montenegra, Zbirke pomorskog nasleđa i podmornice Heroj – 10 EUR,
– Obilazak Kotora sa vodičem – 5 EUR,
– Doručak – na upit,
– Individualne troskove putnika,
– Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi  25 EUR u Apartmanima Marković,
– Međunarodno zdravstveno osiguranje.

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Smeštaj je u Kotoru, usluga na bazi dva noćenja. Primer: Apartmani Marković nalaze se u nekoliko objekata na 2 km od Kotorskog starog grada. Apartmani ½, 1/3, ¼  su sa tuš kabinom, tv-om, telefonom, mini kuhinjom a posuđem.  Wifi je dostupnan besplatno u zajedničkim prostorijama.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:                                                                                                                                
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela. Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Pružaju uslugu kontinentalnog doručka na bazi švedskog stola. Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.

NAPOMENE:

Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 15 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…) Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.  
Ovaj program rađen je na bazi 40 putnika koji plaćaju punu cenu.

Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.  
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije organizatora, licenca Ministarstva turizma OTP  16/2016. Cenovnik br 1. od 17.10.2018.

 

 

 

 

hit ponuda felix travel

 

 

 

Ljoret de mar Letovanje 2024

LJORET DE MAR LETOVANJE 2024

378€

 

 

Letovanje Kosta Dorada 2024

LETOVANJE KOSTA DORADA 2024

579€

 

 

Letovanje Lutraki 2024

LETOVANJE LUTRAKI 2024

308€