MOSKVA – DOČEK NOVE GODINE

 

PAKET ARANŽMAN 5 DANA: AVIO PREVOZ + SMEŠTAJ NA BAZI 4 NOĆENJA SA DORUČKOM

 

PROGRAM U PRIPREMI...

 

 

 Termin Putovanja  Hotel  Cena aranžmana
sa uključenim aerodromskim taksama
vvv  Hotel 3* vvv

 - plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije  na dan plaćanja –

 

Aranžman obuhvata:

– Međunarodne letove Beograd – Moskva - Beograd  (direktan let, ekonomska klasa)
– Aerodromske takse u zemlji i inostranstvu –  (avionske takse podložne su promenama, jer su u isključivoj nadležnosti aerodorma , i ne zavise od agencije niti avio prevoznika. S tim u vezi moguća je i korekcija cene ukoliko dođe do promena cena aerodromskih taksi ili YQ taksi za promenu cena goriva),
– Transfere aerodrom – hotel i hotel – aerodrom,
– Smeštaj na bazi 4 noćenja sa doručkom u  hotelu Holiday Inn Express Moskva 3* ili Cosmos 3* ili hoteli iste ili više kategorije u Moskvi u ½ i 1/3 sobama,
– Panoramsko razgledanje Moskve i Crvenog trga
– Usluge licenciranog turističkog vodiča na SRPSKOM JEZIKU tokom trajanja putovanja,
– Troškove organizacije putovanja.

Aranžman ne obuhvata:

– Međunarodno zdravstveno osiguranje,
– Doplata za 1/1 sobu  – 110 eur,
– Individualne troškove putnika.


– Fakultativne izlete:

– Obilazak Kremlja                 45 EUR  (prevoz metroom i autobusom, lokalni vodič, ulaznice),
– Sergeijev posad + Manastir            50 EUR  (autobuski prevoz, lokalni vodič, ulaznice).
– Krstarenje Moskvom bez večere            39 EUR (prevoz metroom, ulaznice).
– Krstarenje Moskvom uz večeru            55 EUR (prevoz metroom, večera, ulaznice).
– Paket Sergeijev posad + Krstarenje sa večerom        95 EUR (prevoz autobusom i metroom, večera, lokalni vodič, ulaznice).
– Paket Sergeijev posad + Krstarenje bez večere            80 EUR (prevoz autobusom i metroom, lokalni vodič).
– Doček Nove godine – Krstarenje uz Rusko gala veče uz ruski tradicionalni ples i muziku 165 EUR (prevoz autobuom, lokalni vodič, večera, ulaznice).
– Tura razgledanja moskovskog metroa         15 EUR (prevoz metroom,lokalni vodič, ulaznice)
– Poseta muzeju kosmonautike i parku VDNH        35 EUR (prevoz  autobusom, ulaznice),
– Paket Muzeju kosmonautike, parku VDNH i metro    40 EUR (prevoz  metroom, RUČAK, ulaznice),
– Doček Nove godine – Krstarenje uz Rusko gala veče uz ruski tradicionalni ples i muziku 150 EUR (prevoz metroom, lokalni vodič, večera, ulaznice).

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: Beograd - Moskva
Beograd – Moskva Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla, Beograd, dva sata pre leta. Let za Moskvu WZ538 u 11:20h. Dolazak u Moskvu na aerodrom Domodedovo u 16:10h. Po sletanju, odlazak na panoramsko razgledanje Moskve.   Grad od preko 15 miliona stanovnika, koji je nekada bio utvrđenje. Od 1073. godine do danas, grad na reci Moskvi postepeno je dobijao neke od najpoznatijih svetkih građevina, koje su i spomenici umetnosti arhitekture. Vožnja pored Crkve Hrista spasa, Boljšoj teatra, Arbat ulice, Kremlja…Polazak u hotel. Smeštaj i slobodno vreme. Noćenje.  BESPLATNO: Panoramsko razgledanje Moskve
2. dan: Moskva
Doručak. Fakultativni izlet u Kremlj i šetnja Crvenim trgom, Aleksandrovskim parkom i posmatranje smene straže.. Znate li da zlatne kupole i vrhove Kremaljskih kula i danas čuvaju sokolovi? To će nam objasniti naš vodič koji će nas provesti i kroz Arhangelsku i Uspensku crkvu i pokazati nam Cara svih zvona. Slobodno vreme. Fakultativni odlazak na organizovano novogodišnje veče uz večeru i krstarenje Moskvom i ruski plesni šou ili odlazak do Crvenog trga. SREĆNA NOVA GODINA!!! Povratak u hotel i sobodno vreme. Noćenje.
3. dan: Moskva – Sergijev Posad - Moskva
Doručak. Slobodno vreme ili odlazak do Sergijevog posada i manastira Svete Trojice, najznačajnijeg i najspektakularnijeg manstirskog kompleksa Ruske pravoslavne crkve. Manastir je osnovao Sveti Sergej Radonješki u 14. veku. Ikona Svete Trojice, koja je slikana za ovaj manastir jedna je od najpoznatijih i najlepeših ikona pravoslavnog sveta. Manastir ima status carske lavre, a ikonopisac je bio čuveni ruski umetnik Andrej Rubljov. Interesantno je da u manastiru možete probati originalno manastirski kvas. Fakultativni odlazak na ručak/večeru na brodu krstarenje rekom Moskvom. Povaratak u hotel. Noćenje.
4. dan: Moskva
Doručak. Fakultativni odlazak na turu metroom, koji je po broju putnika drugi najveći na svetu. Metro stanice u centralnom delu grada predstavljaju umetnička dela, i mi ćemo vas u okviru ture povesti u njihov obilazak.
Fakultativni izlet do ogromnog parka industrijskih dostinuća Sovjetskog saveza VDNH i Muzeja kosmonautike gde možete videti spejs šatl Buran kao i originalne svemirske letilice i svu opremu kosmonauta. Povaratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
5. dan: Moskva – Beograd
Rani doručak. Odjavljivanje iz hotela.Transfer do aerodroma Domodedovo. Poletanje u 09:30h po lokalnom vremenu. Direktan let do Beograda. Sletanje u Beograd 10:20h. Kraj programa.

Način plaćanja:

– Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 45 dana pre početka aranžmana za Moskva Nova godina 2020
– Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA FELIX TRAVEL-a
– Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina, American Express

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:


Hotel Holiday Inn Express Moskva 3*- Baumanskaya nalazi se u Moskvi, 5 km od olimpijskog stadiona, 6 km od Crvenog trga, mauzoleja Lenjinai tržnog centra GUM.Hotel ima bar i sobe sa besplatnim WiFi pristupom. Sobe su opremljene plazma TV-om sa satelitskim kanalima, frižiderom, samovarom i radnim stolom. Sve sobe u hotelu sa privatnim kupatilom i opremljene su klima uredajem. Dorucak je na bazi švedskog stola.

Hotel Cosmos 3*
se nalazi od centra Moskve na 15 minuta vožnje metroom, pored izložbenog centra All-Russia i obuhvata spa centar sa bazenom, fitnes centrom i uslugama masaže. Stanica metroa VDNKh je udaljena 400 metara od objekta.
Živopisno uređene sobe u hotelu Cosmos nude WiFi, flat-screen TV sa satelitskim kanalima i frižider. Osim toga, sadrže sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i toaletnim priborom.
Hotel Cosmos obuhvata 11 restorana i kafića. U restoranu Planet Cosmos Executive Lounge služe se jela ruske i evropske kuhinje. Smešten na 25. spratu, iz njega se pruža pogled na panoramu Moskve.Doručak u američkom stilu služi se u restoranu Kalinka. U jelima kineske kuhinje i karaokama možete uživati u restoranu Empress Hall, dok su vam mediteranski specijaliteti na raspolaganju u restoranu Il Gusto.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

 U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Agencija zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima, iste kategorije.

NAPOMENE:

Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 16 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava. Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…) Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucijama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu. Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu…. Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik. Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor. Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost. Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice, gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje. U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palaćanju viziranja će naknadno biti obavešteni. Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto okupljanja za odlazni i povratni let. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u programu. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Aranžman je rađen na bazi minimum 16 prijavljenih putnika.  

UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 16/2016.

Cenovnik broj 1. od 18.01.2019.

 

...

...

...

....

 


 

hit ponuda felix travel

 

Letovanje Lutraki 2020

LETOVANJE LUTRAKI  159€

 

Letovanje San Remo 2020

LETOVANJE SAN REMO 229€

 

 

flixbus

Ukoliko želite da dobijate redovne informacije o novim destinacijama koje je Felix Travel tim pripremio za Vas, prijavite se na naš newsletter.