Proleće Putovanje Moskva Avionom

 

MOSKVA AVIONOM - PROLEĆE

 

PAKET ARANŽMAN 6 DANA: AVIO PREVOZ + SMEŠTAJ NA BAZI 5 NOĆENJA SA DORUČKOM Termin Putovanja  Hotel  Cena aranžmana
sa uključenim aerodromskim taksama
 /  / / €

 - plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije  na dan plaćanja –

 

Aranžman obuhvata:

– Međunarodne letove Beograd – Moskva – Beograd (direktan let, ekonomska klasa, kompanija RED WINGS)
– Avionske takse u zemlji i inostranstvu (cena aerodromskih ta su podložne su promenama do izdavanja karata),
– Transfere aerodrom – hotel i hotel – aerodrom,
– Smeštaj na bazi 4 noćenja sa doručkom u hotelu Holiday Inn Express 3* Baumanskaya u Moskvi u ½ i 1/3 sobama,
– Panoramsko razgledanje Moskve
– Usluge licenciranog turističkog vodiča tokom trajanja putovanja,
– Troškove organizacije putovanja.

Aranžman ne obuhvata:

– Međunarodno zdravstveno osiguranje,
– Doplata za 1/1 – 140 evra,
– Individualne troškove putnika.

 Fakultativne izlete:
– Kremlj i Crveni trg, 60 EUR (prevoz autobusom, lokalni vodič, ulaznice),
– Sergeijev posad + Manastir 55 EUR (prevoz autobusom, lokalni vodič, ručak, ulaznice).
– Krstarenje Moskvom uz bogatu večeru 59 EUR (prevoz metroom, lokalni vodič, večera, ulaznice).
– Poseta kompleksu Caricino 35 EUR (prevoz metroom, ručak ,ulaznice).
– Turu razgledanja metroa sa lokalnim vodičem, 25 EUR (prevoz metroom, ulaznice za metro, vodič).
– Izmailovski Kremlj i buvlja pijaca   25 EUR ( prevoz metroom i vodič)

Napomena: Moguće su promene kod polaznog i povratnog leta. U slučaju promene putnici će biti pravovremeno obavešteni.
Za državljanje Republike Srbije nije potrebna viza za ulazak u Rusku Federaciju.
Strani državljani dužni su se sami informišu o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu spoljnih poslova ili ambasadi zemlje u koju se putuje.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informišete na službenoj stranici Ministarstva spoljnih poslova republike Srbije www.mfa.gov.rs


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: Beograd – Moskva
Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla, Beograd, dva sata pre leta. Direktan let za Moskvu WZ 538 u 11:20h. Dolazak u Moskvu na aerodrom Demodedovo u 16:10h. Odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom. Grad od preko 15 miliona stanovnika, koji je nekada bio utvrđenje. Od 1073. godine do danas, grad na reci Moskvi postepeno je dobijao neke od najpoznatijih svetkih građevina, koje su i spomenici umetnosti arhitekture. Vožnja pored Crkve Hrista spasa, Boljšoj teatra, Arbat ulice, Kremlja… Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
BESPLATNO: Panoramsko razgledanje Moskve

2. dan: Moskva
Doručak. Fakultativni izlet u Kremlj i šetnja Crvenim trgom, Aleksandrovskim parkom i posmatranje smene straže. Znate li da zlatne kupole i vrhove Kremaljskih kula i danas čuvaju sokolovi? To će nam objasniti naš vodič koji će nas provesti i kroz Arhangelsku i Uspensku crkvu i pokazati nam Cara svih zvona. Fakultativni odlazak do Tetrjakovski galerije ili slobodno vreme. Povratak u hotel i sobodno vreme. Noćenje.

3. dan: Moskv a- Sergejev Posad – Moskva
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak do Sergijevog posada i manastira Svete Trojice, najznačajnijeg i najspektakularnijeg manstirskog kompleksa Ruske pravoslavne crkve. Manastir je osnovao Sveti Sergej Radonješki u 14. veku. Ikona Svete Trojice, koja je slikana za ovaj manastir jedna je od najpoznatijih i najlepeših ikona pravoslavnog sveta. Manastir ima status carske lavre, a ikonopisac je bio čuveni ruski umetnik Andrej Rubljov. Interesantno je da u manastiru možete probati originalno manastirski kvas. Povaratak u hotel. Odlazak na fakultativni odlazak na večeru na brodu krstarenje rekom Moskvom. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan: Moskva – Metro, Caricino, Kolomensko
Doručak. Slobodno vreme i fakultativni odlazak na turu metroom, koji je po broju putnika drugi najveći na svetu. Metro stanice u centralnom delu grada predstavljaju umetnička dela, i mi ćemo vas u okviru ture povesti u njihov obilazak. Posle ture slobodno vreme ili fakultativni odlazak u dvorski kompleks Kolomensko i dvorski kompleks Caricino, koji je izgrađen za poterbe carica Katarine i Irine Godunov/Aleksandre. Noćenje.

5. dan: Moskva
Doručak. Slobodno vreme i fakultativni odlazak do Izmailovskog Kremlja. Izmailovski dvorac predstavlja jedinstveni spoj umetničkog kampusa i narodne pijace. Ceo kompleks izgrađen je uglavnom od drveta, u stilu ruskog srednjevegovnog dvorca ali sa elementima „ruske secesije“, tj. sa puno živopisnih detalja. I sama njegova arhitektura predstavlja umetničko delo. Živopisna pijaca nudi sve – od hrane do suvenira, a unutrašnji prostor rezervisan je za galerije, muzeje i restorane. Fakultativni izlet do ogromnog parka industrijskih dostinuća Sovjetskog saveza VDNH i muzeja Kosmonautike gde možete videti spejs šatl Buran kao i originalne svemirske letilice i svu opremu kosmonauta. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak na Rusko gala folk veče uz večeru i ruski ples i muziku. Noćenje.

6. dan: Moskva Beograd
Doručak. Odjavljivanje iz hotela. Transfer na aerodrom. Direktan let WZ 537 do Beograda u 09:30. Sletanje u Beograd 10:20h. Kraj programa.


Način plaćanja:

– Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 45 dana pre početka aranžmana 
– Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA FELIX TRAVEL-a
– Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina, American Express

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:


Hotel Holiday Inn Express Moskva 3*- Baumanskaya nalazi se u Moskvi, 5 km od olimpijskog stadiona, 6 km od Crvenog trga, mauzoleja Lenjinai tržnog centra GUM.Hotel ima bar i sobe sa besplatnim WiFi pristupom. Sobe su opremljene plazma TV-om sa satelitskim kanalima, frižiderom, samovarom i radnim stolom. Sve sobe u hotelu sa privatnim kupatilom i opremljene su klima uredajem. Dorucak je na bazi švedskog stola.

Hotel Cosmos 3* se nalazi od centra Moskve na 15 minuta vožnje metroom, pored izložbenog centra All-Russia i obuhvata spa centar sa bazenom, fitnes centrom i uslugama masaže. Stanica metroa VDNKh je udaljena 400 metara od objekta.
Živopisno uređene sobe u hotelu Cosmos nude WiFi, flat-screen TV sa satelitskim kanalima i frižider. Osim toga, sadrže sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i toaletnim priborom.
Hotel Cosmos obuhvata 11 restorana i kafića. U restoranu Planet Cosmos Executive Lounge služe se jela ruske i evropske kuhinje. Smešten na 25. spratu, iz njega se pruža pogled na panoramu Moskve.Doručak u američkom stilu služi se u restoranu Kalinka. U jelima kineske kuhinje i karaokama možete uživati u restoranu Empress Hall, dok su vam mediteranski specijaliteti na raspolaganju u restoranu Il Gusto.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
 U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Agencija zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima, iste kategorije.

NAPOMENE:

Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 16 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava. Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…) Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucijama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu. Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu…. Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik. Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor. Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost. Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice, gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje. U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palaćanju viziranja će naknadno biti obavešteni. Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto okupljanja za odlazni i povratni let. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u programu. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Aranžman je rađen na bazi minimum 16 prijavljenih putnika.  

 

 

 

 

...

...

...

....

 


 

 

 

 

hit ponuda felix travel

 

 

 

Ljoret de mar Letovanje 2024

LJORET DE MAR LETOVANJE 2024

378€

 

 

Letovanje Kosta Dorada 2024

LETOVANJE KOSTA DORADA 2024

579€

 

 

Letovanje Lutraki 2024

LETOVANJE LUTRAKI 2024

308€