Putovanje San Remo 2024 Prvi Maj

Putovanje Sanremo i Azurna Obala 2024

Putovanje Sanremo Proleće 2024 - Rivijera cveća, sa svojom raskošnom mediteranskom vegetacijom i svojom prelepom prestonicom San Remom, predstavlja najlepši deo duge Italijanske rivijere, koja se u lučnom obliku pruža duž Đenovljanskog zaliva od La Specije na istoku do Ventimilje na zapadu. San Remo, biser rivijere, smešten u podnožju Ligurijskih planina, imao je veliki značaj još od antičkih vremena, bivajući podignut duž trase starog rimskog puta Via Aurelia, koji je u prošlosti povezivao primorske gradove na Tirenskom moru sa Starim Rimom. Kada se ova lepota dopuni mirisima cveća sa okolnih brda i zvucima italijanskih kancona i morskih talasa, dobija se romantično letovalište svetskog renomea i najveći centar proizvodnje i trgovine cvećem u Italiji.

1. MAJ U SANREMU

Sa fakultativnom posetom: Kan, San Pol De Vans, Nica, Monako

 

PAKET ARANŽMAN 6 DANA: AUTOBUSKI PREVOZ + SMEŠTAJ NA BAZI 3 NOĆENJA SA DORUČKOM

 

Termin 

Hotel

Promo Cena

30.04. - 05.05.2024.

Hotel Belvedere 3*

199 €

Hotel Esperia 3*

219 €

- plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate -

Putovanje Sanremo 3 noćenja Proleće 2024 Prvi Maj

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA :

- Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu
- Smeštaj na bazi 3 noćenja sa doručkom u hotelima sa 3* (kontinentalni doručak)
- Smeštaj u standardnim 1/2 i 1/2+1 sobama
- Usluge predstavnika agencije / stručnog vodiča
- Troškove realizacije programa

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- Turistička taksa (plaća se na licu mesta na recepciji hotela 0,75 centi po osobi po noćenju)
- Individualne troškove putnika
- Doplata za 1/1 sobu 90 eura - isključivo na upit
- Međunarodno zdravstveno osiguranje

- Fakultativne izlete:
- Kan - San Pol de Vans: 40 € - deca do 12 god. 25 €
- Eze - Nica - Monako: 35 € - deca do 12 god.20 €

 

1. DAN 30.04. BEOGRAD
Sastanak putnika na parkingu Sava centra (Savska strana) u 15:00h, polazak u 15:30h. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2. DAN 01.05. SANREMO
Dolazak u mondensko ligurijsko letovalište u podnevnim časovima. Smeštaj u hotel. Sanremo je omiljena destinacija za odmor mnogim turistima. Ovaj biser italijanske obale, prestonica rivijere cveća (Riviera dei Fiori) smešten u podnožju Ligurijskih planina, imao je veliki značaj još od antičkih vremena. Kada se ova lepota dopuni mirisima cveća sa okolnih brda i zvucima italijanskih kancona i morskih talasa, dobija se romantično letovalište svetskog renomea. Slobodno vreme za odmor i uživanje. U predvečernjim časovim šetnja sa vodičem i upoznavanje grada: Ruska crkva, Kazino, Korzo Mateoti, Teatar Ariston – mesto održavanja muzičkog festivala, stari grad - La Pinja. Slobodno vreme. Noćenje. (Putovanje Sanremo Proleće 2024)

3. DAN 02.05. SANREMO – KAN – SAN POL DE VANS – SANREMO
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta na Azurnu obalu i Provansu sa obilascima: Kana i San Pol de Vans. Nakon doručka polazak za Kan, grad koji je poznat po čuvenom filmskom festivalu, luksuznim hotelima, prelepoj dugoj peščanoj plaži i šetalištu - Kroazeta. Po dolasku obilazak ovog mondenskog mesta: Luka, Palata filmskog festivala, šetalište Kroazeta, Srpska ulica, Hotel Carlton ... Slobodno vreme. Nastavak putovanja do San Pol de Vansa ima savršen panoramski položaj, srednjevekovnu tvrđavu sa brojnim suvenirnicama i galerijama i pogledom na slikovite pejzaže koji ga okružuju. Mirisna polja lavande, vinogradi i maslinjaci bili su inspiracija za brojne slikare: Matisa, Huan Miroa, Šagala, Pikasa... koji su se sastajali na terasi kultnog bistroa „Zlatna golubica“ (La Colombe d’Or) koji i danas odiše francuskom umetnošću. Nakon dolaska u San Pol de Vans šetnja kroz stari grad i slobodno vreme za kupovinu suvenira i individualne aktivnosti. Povratak u hotel u kasnim večernjim satima. Noćenje. (Putovanje Sanremo Proleće 2024)

4. DAN 03.05. SANREMO – EZE – NICA MONACO – SANREMO
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta na Azurnu obalu sa obilascima: Eza - Nice i Kneževine Monako. Polazak za Eze – svetsku prestonicu parfema. Poseta jednoj od najstarijih fabrika parfema / parfimerija: upoznavanje sa tradicionalnim procesom proizvodnje parfema i kozmetičkih proizvoda, posetom muzeju parfema i mogućnost kupovine proizvoda po fabričkim cenama. Nastavak putovanja ka Nici, koju zovu kraljica Azurne obale. Nica je jedan od najatraktivnijih turističkih centara Evrope, najveći grad i administrativni centar južne Francuske. Čuvena po azurno plavoj boji mora, dugim plažama, Engleskom šetalištu, raskošnim vrtovima, luksuznim hotelima. Nica ima dugu i zanimljivu istoriju, brojne muzeje, parkove, vidikovac, stari grad sa uskim isprepletenim ulicama, suvenirnice, restorane i šoping zone. Po dolasku panoramsko razgledanje Nice: zaliv andjela, Engleska promenada, hotel Negresko, trg Masena, vrtovi princa Alberta, spomenik Nike, trgovačka ulica Žan Medisan, stari grad, palata pravde, vidikovac. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U poslepodnevnim časovima nastavak puta Azurnom rivijerom do Kneževine Monako i obilazak druge najmanje države na svetu. Obilazak Monaka: Okeanografski muzej, botanički vrt princeze Grejs, crkva Sv. Nikole u kojoj su krunisani svi vladari Monaka i u čijim kriptama počivaju princeza Grejs Keli i princ Renije III, Tvrdjava Monaka, Prinčev dvor... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje. 

5. DAN 04.05. SANREMO
Doručak. Napuštanje hotela i pakovanje stvari u autobus. Slobodno vreme u Sanremu do poslepodnevnih časova kako bi iskoristili još malo vremena da provedete u ovom šarmantnom, mediteranskom gradiću. U dogovoreno vreme polazak za Srbiju. Noćna vožnja. (Putovanje Sanremo Proleće 2024)

6. DAN 05.05. BEOGRAD
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. Kraj putovanja!

 

NAČIN PLAĆANJA:

- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja
- Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogućnost plaćanja na 6 rata bez kamate
- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA FELIX TRAVEL - a 

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:

Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja.Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.felixtravel.rs.

 

Hotel Belvedere 3* hotelbelvederesanremo.com/it/novita.cfm

Nalazi u srcu Sanrema. Poseduje klimatizovani restoran,solarijum, panoramsku terasu na šestom spratu sa prelepim pogledom na grad. Sobe su 1/2 i 1/3 imaju tv, telefon, kupatilo sa tušem. Doručak je kontinentalni.

 

Hotel Esperia 3* hotelesperiasanremo.it

Hotel se nalazi 150m od plaže i 250 m od centra Sanrema. Hotel ima recepciju , lift, bar, wi –fi ( na recepciji) . U ponudi su standardne 1/2 i 1/2+1 sa sopstvenim kupatilom . Sobe poseduju klimu, TV, frižider , sef, fen za kosu. Usluga je na bazi noćenja sa slatko /slanim buffet doručkom .

 

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

• U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova.
• Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
• U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj.
• Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
• Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja.
• Organizator putovanja, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta. Ukoliko postoji mogućnost u datom momentu u smeštajnom objektu, putnici će dobiti vrstu kreveta (bračni, razdvojeni) po želji, sobe jednu do druge, na istom spratu itd. Agencija se trudi da izađe u susret željama putnika, no često ovakve stvari nisu izvodljive – te ih ne možemo garantovati.

..

VAŽNE NAPOMENE:

• NE POSTOJI MOGUĆNOST ODABIRA SEDIŠTA Agencija pravi raspored sedenja , uzimajući u obzir starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće.
• Dozvoljeni prtljag jeste 1 putna torba čija dimenzija – dužina+širina+visina ne prelazi 158cm. Maksimalna težina prtljaga je 20 kg.
• Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete. Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava.
• Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike, ometa vozače i pratioca u poslu ili ugrožava realizaciju programa putovanja, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povraćaj novca. Agencija zadržava pravo krivičnog gonjenja nesavesnog putnika usled gore navedenih okolnosti.
• Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja.
• Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska...)
• Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
• Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu agencija određuje mesta za pauzu i dužinu iste. U turističikim autobusima nije moguća upotreba toaleta, putnici mogu u skladu sa programom putovanja na pauzama koje se prave ( u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) istu iskoristiti za upotrebu toaleta.
• Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
• Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
• Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Felix travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
• Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
• Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
• Agencija ne snosi odgovornost za neispravnost pasoša ili vize, niti je odgovorna ukoliko pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Posledice gubitka ili krađe pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave snosi putnik. U slučaju plaćenog putovanja koje nije realizovano usled neispravnosti putne isprave ili gubitka tokom trajanja programa putovanja, putnik nema pravo na refundaciju i snosi svu odgovornost.
• Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice , gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje.
• Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.
• U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i plaćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.
• Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.
• Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
• Agencija ne snosi odgovornost za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem, validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.

Aranžman je radjen na bazi minimum 65 prijavljenih putnika
PREMA ZAKONU O TURIZMU ORGANIZATOR PUTOVANJA IMA PROPISANU POLISU OSIGURANJA BROJ 470000057652 OD 01.10.2023. GODINE - ROK VAŽENJA 01.10.2024. GODINE, POLISA TRIGLAV OSIGURANJE A.D.O, U VISINI OD 50.000 EVRA ZA SLUČAJ INSOLVENTNOSTI ORGANIZATORA PUTOVANJA I ZA SLUČAJ NAKNADE ŠTETE KOJA SE PROUZROKUJE PUTNIKU NEISPUNJENJEM, DELIMIČNIM ISPUNJENJEM ILI NEUREDNIM ISPUNJENJEM OBAVEZA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJE SU ODREĐENE OPŠTIM USLOVIMA I PROGRAMOM PUTOVANJA


UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE FELIX TRAVEL
LICENCA OTP 94/2021 KATEGORIJA A

Cenovnik broj 2 od 20.02.2024
EG-10/2024

 

 

  

PRESTONICA MONDENSKOG TURIZMA

Preko Azurne obale je nekada prolazio rimski put Via Aurelia. Taj rimski put je posle 2000 godina postao moderna saobraćajnica, koja povezuje Liguriju u Italiji i Kataloniju u Španiji, a na Azurnu obalu dovodi milione turista tokom godine!

Danas se na potezu od nekih 100 km, između Sen Tropea i Mentona, proteže Azurna obala, sa centrom u Nici, obala koja je postala omiljeno letnje okupljalište svetskog džet-seta”. Po mnogima, ovo je najlepše parče mediteranske obale, sa oko 40 km plaža...

Azurna obala ima izuzetnu klimu: godišnja insolacija je kao u retko kojoj regiji Sredozemlja. Leti svežija nego njeno kopneno zaleđe a zimi prilično topla, pa su čak i tad bašte i terase kafea prepune gostiju.

Mediteranska vrućina na jugu Francuske omogućila je raskošnu vegetaciju, pa tako i razvoj industrije parfema, mirisa i toaletnih sapuna, sa čim će naši putnici imati prilike da se i upoznaju. Danas, cveće se gaji na celoj Azurnoj obali, a naročito u okolini Nice i Grasa, koji je postao “svetska prestonica proizvodnje parfema“.

Može se zaključiti da je ovde turizam izmenio fizionomiju terena i život ljudi. Mnogo toga se promenilo za potrebe turista i bogate klijentele. Na Azurnoj obali najposećeniji su: Nica, Kan, Monako, Antib, Sen Trope…

NICA: najveće je naselje Rivijere, i najposećeniji grad, drugi grad u Francuskoj posle Pariza po broju turista, muzeja i održavanih kongresa. Prepoznatljiva je njena čuvena Engleska promenada, sa palmama, klupama za odmor i posmatranje specifičnog plavetnila i mora i neba, trasirana uz obalu i plažu od krupnog šljunka. U Nici je nezaobilazna poseta Pijaci cveća, najvećoj na Rivijeri, na kojoj se i oko koje se šire mirisi Provanse, lavande, jasmina i ruže, a tu je i stari deo grada, sa pravim francuskim šarmom, uskim ulicama i nebrojenim šopovima, restorančićima, kafeterijama, pekarama… Iznad starog grada uzdiže se brdo, na čijem vrhu su ostaci iz grčkog perioda naseljavanja, kao i mesto za prelepu panoramu grada. Iza brda je luksuzna luka Nice. Postoji i trgovački deo grada, sa širokom pešačkom zonom iza Kazina. Pogled svakog posetioca zastane na lepoti hotela NEGRESKO! Još jedan turistički biser, ujedno i istorijski spomenik, mesto u kom su odsedali Dali i njegova Gala, Grejs Keli, Elizabeta Tejlor, Pikaso, Odri Hepbern...danas je na listi najluksuznijih hotela na svetu!

KAN: simbol ovog grada je čuvena promenada uz obalu – Kroazeta, koja vodi uz luku za jahte i brodove, i Filmsku palatu, koja je stecište bogatih i slavnih u maju, kad se održava svetski poznat i priznat filmski festival. Isto tako, na toj istoj promenadi je smešten jedan od najluksuznijih i najpoznatijih hotela na svetu – hotel CARLTON! Šetajući Promenadom, divićete se brojnim izlozima čuvenih i preskupih brendova, kao i luksuznim restoranima.

Monako: „oaza sreće i blagostanja“, kako drugačije nazvati ovako malu a tako bogatu i perfektno uredjenu državicu na samo 4 km obale Sredozemnog mora! Ponosno se nosi sa reputacijom jednog od najidealnijih mesta za siguran i bezbedan život svojih gradjana, koji imaju na raspolaganje visok kvalitet života. Raj za izbegavanje poreza, raj za kockare, raj za hedoniste… Osetite duh takvog života, lagodnog i opuštajućeg… Slikajte se ispred najčuvenijeg Kazina na svetu, divite se najluksuznijim hotelima u okruženju, poput hotela Pariz, Hermitage ili Metropol, popnite se do Kneževog dvora i oživite lik i delo Grejs Keli, prošetajte uz luksuzne plaže sa predivnim peskom, uživajte u zelenilu i raskošnim aranžmanima, popijte kafu ili čašu vina u čuvenom baru Cafe de Paris… jednostavno, uživajte u svakom kutku!

Antib: još jedno mesto na luksuznom nivou. U dvorcu Grimaldijevih iz 16.veka, danas je Pikasov muzej. Ovde je i veliki zabavni park "Antibes land". Luka “Port Vauban” je najveća luka na Azurnoj obali, a potiče još iz vremena starog Rima.

St. Paul de Vence: tipično provansalsko selo, sa očuvanim duhom prošlih vremena… ovde je park sa skulpturama Miroa, Muzej sa slikama Matisa i Šagala.

St Tropez: kažu, ovde se ide da se “bude viđen”. Ovo je pravi mondenski miris mora. Za ovo mesto se najviše opredeljuju slikari i filmske zvezde, a ovde su dva hotela, koji su u grupi najluksuznijih na svetu - "Messardiere" i "Residence de la pinede".

Ez: selo u kom živi oko 2.500 stanovnika, na 427 m n.v., verovatno je jedno od najposećenijih sela na Rivijeri, zajedno sa Sent-Pol de Vence. Sa najvišlje tačke, koja je u Egzotičnoj bašti-gde su zidovi Tvrđave iz 14.v, kad je vedro vidi se Korzika. Selo je dosta „živo“, jer se svakodnevno turistički autobusi ovde zaustavljaju u organizovane posete fabrikama parfema.

Menton: grad u kom možete osetiti francuski način života sa primesom italijanskog šarma, grad koji je pet puta proglašen za najlepši cvetni grad Francuske! Poznat je po uzgajanju maslina i limuna, te se svake godine krajem februara održava jedinstven Festival limuna. Ne propustite Bastion, muzej, koji ima izuzetnu kolekciju Žana Koktoa, koji je živeo ovde. U Menton su dolazili zbog klime kralj Albert I od Belgije, ruski car Alexandar, britanska kraljica Viktorija, Rodin, Franc List... danas svetske zvezde. A možete i Vi, zašto da ne?

Mnogi slikari, glumci, pesnici, nisu odoleli čarima ove fantastične obale! Mi se nadamo da ni Vi nećete odoleti našoj ponudi! Iskoristite ovo putovanje, i prepustite se svim čarima

Putovanje Sanremo Azurna Obala 2024

 

 


 

Sanremo je nekada bio popularno odredište ruske i britanske aristokratije
Azurna obala Sanremo letovanje
Šta videti na Azurnoj obali
Šta videti u Sanremu
Glamur i lepota Azurne obale

 

 

 

 

hit ponuda felix travel

 

 

 

Apulja Prvi Maj 2024

APULJA PRVI MAJ 2024

359€

 

 

Toskana Prvi Maj 2024

TOSKANA PRVI MAJ 2024

189€

 

 

Barselona Prvi Maj 2024

BARSELONA PRVI MAJ 2024

429€