Prvi Maj Dubrovnik Korčula

Dubrovnik Prvi Maj


sa obilascima: Trebinje, Mostar i Sarajevo uz mogućnost fakulativne posete KORČULI

 

PAKET ARANŽMAN 5 DANA: AUTOBUSKI PREVOZ + SMEŠTAJ NA BAZI 2 NOĆENJA

 Termin Putovanja  Hotel  Cena aranžmana
/ Hotel 3* / €

 

Aranžman obuhvata:

- Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
- Obilazak: Trebinja, Dubrovnika, Mostara i Sarajeva prema programu,
- 2 noćenja u ½ i 1/3 studijima i apartmanima i u 1/2 sobama (sa sopstvenim kupatilom) u Dubrovačkoj župi,
- Usluge vodiča u svakom autobusu,
- Uslugu lokalnog vodiča u Dubrovniku,
- Troškove organizacije putovanja.

Aranžman ne obuhvata:

Fakultativne izlete:    
- Degustacija 3 vrste vina u drevnim podrumima manastira Tvrdoš– 1000 dinara;
- Izlet na Korčulu – 30 EUR  (karte za brodić Orebić-Korčula-Orebić, prevoz, lokalni vodič) ;
- Poseta vinariji Matuško na Pelješcu, uz degustaciju 3 vrste vina i laku zakusku 10 EUR;
- Međunarodno zdravstveno putno osiguranje (izdaje se u agenciji) ~1€ po danu po osobi;
- Doplata za jednokrevetnu sobu – isključivo na upit;
- Individualne troškove putnika.

 

Program putovanja:

1. Dan: BEOGRAD Okupljanje putnika na Novom Beogradu, kod stajališta gradskog prevoza preko puta TC Ušće (pored Brankovog mosta) i skejt parka oko 21:30 sati. Noćna vožnja kroz Srbiju i Bosnu i Hercegovinu uz usputna zadržavanja za odmor i obavljanje graničnih formalnosti.

2. Dan: TREBINJE - DUBROVNIK
Dozalak u Trebinje. Obilazak grada.  Slobodno vreme.  Nastavak vožnje prema Dubrovniku. Razgledanje Dubrovnika i slobodno vreme. U popodnevnim časovima okupljanje i smeštaj u apartmane u opštini Dubrovačka župa. Slobodno vreme. Noćenje.

3. Dan: DUBROVNIK - KORČULA
Slobodno vreme u Dubrovniku ili fakultativni izlet do ostrva i grada Korčula, gde je, prema legendi rođen čuveni istraživač Marko Polo. Vožnja ka luci Orebić. Usputna pauza u Stonu i obilazak grada. Ukrcavanje na trajekt/brodicu i plovidba do Korčule. Razgledanje grada i slobodno vreme. Oko 17h povratak trajektom ili brodicom u Orebić. Povratak u apartmane. Noćenje.

4. Dan: DUBROVNIK – MOSTAR - SARAJEVO
Napuštanje apartmana. Polazak ka manastiru Tvrdoš i fakultativna degustacija vina u njegovim podrumima. Nastavak voŽnje ka Mostaru. Obilazak grada i slobodno vreme za kafu. Nastavak vožnje ka Sarajevu. Šetnja Baščaršijom i slobodno vreme za većeru. U večernjim satima polazak za Beograd i noćna vožnja kroz Bosnu i Hercegovinu i Srbiju uz pauze za odmor i granične formalnosti.

5. dan SARAJEVO – BEOGRAD
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.


Način plaćanja:


-    Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana,
-    Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA FELIX TRAVEL-a,
-    Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina.
-    čekovima građana ili kreditnim karticama Komercijalne banke do maksimalo 6 rate bez kamate


Primer objekata u kojima grupa boravi:

Apartmani Sunset nalaze se u mestu Mlini, na svega 300 metara od najbliže plaže i 8 km južno od Dubrovnika. Iz smještajnih jedinica pruža se panoramski pogled na more. Gostima je na raspolaganju besplatni bežični pristup internetu.
Sve smeštajne jedinice uključuju klima-uređaj. Takođe sadrže kuhinju i trpezariju. Većina ima i veliki balkon s vrtnom garniturom.
Restoran, mali supermarket i autobuska stanica udaljeni su 500 metara od apartmana Sunset. Stari grad Dubrovnik smešten je 10 km od objekta.
Dubrovački aerodrom udaljen je 8 km, a transfer sa/do aerodroma dostupan je uz doplatu. U okviru objekta moguće je organizovati i jednodnevne izlete.
Moguće je organizovati uslugu rent-a-cara, s preuzimanjem vozila na aerodromu Dubrovnik ili dostavom na adresu Ville Sunset.

Objekat poseduje svoj otvoreni bazen.


Apartmani Đurković Udaljeni su 9 minuta hoda od plaže. Objekat se nalazi u živopisnom ribarskom selu Mlini, nazvanom po vodenicama. Mlini je predrgađe Dubrovnika, a atraktivnosti mesta govori i to što je upravo tu smešten elitni hotel Šeraton Dubrovnik. Peščana plaža “Srebreno” i šljunkovita plaža “Mlini” nalaze se u krugu od 150 metara. Centar Dubrovnika udaljen je 8 km, a povezanost gradskim prevozom je odlična, tako da na svakih petnaestak minuta saobraćaju autobusi ka gradu i iz Dubrovnika. Samo nekoliko kilometara na suprotnu stranu nalazi se i živopisni Cavtat.

Ispred vile nalazi se vrt sa mediteranskim rastinjem i terasom za sunčanje. Svi apartmani opremljeni su klima uređajima, satelitskom televizijom i terasama ili balkonima. Potpuno opremljena kuhinja nuključuje i šporete pune veličine sa rernom.

Turistički trajekt pristaje 200 metara od apartmana Đurković i gosti može uživati dnevnim izletima do obližnjih ostrva Mljet, Lopud, Lokrum i Elafitskom otočju. Ronilački klub je 250 metara od apartmana.

Aerodrom Dubrovnik je udaljen 6 km. Transferi se mogu organizovati uz doplatu.

NAPOMENE:


Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
U slučaju rezervacije više od 5 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu kako bi proverili da li ima dovoljno mesta.
Ovaj program rađen je na bazi 40 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.
Trebinje Šetnjom kroz uzane starogradske ulice videćemo Sat kulu, gradske zidine sa trgovima, gradska vrata (tunel) koja povezuju Stari grad sa ostalim delom grada. Foto pauza na “Trgu Pesnika”  sa platanima starim preko 115 g. i kamenim fontanama. Ovde se mogu videti pokloni pesnika Jovana Dučića svom gradu (Jelena Anžujska, Njegoševa bista, lavovi na ulazu u park).
Manastr Tvrdoš posvećen je Uspenju Presvete Bogorodice i podignut na stenama mesta Tvrdoša, kraj desne obale reke Trebišnjice. Podrumi manastira neguju tradicije srpskog monaškog vinogradarstva i Hercegovine, proizvodeći vina od autohtonih i internacionalnih sorti u podrumu iz 15. veka. Žilavka, vranac, šardone, kaberne sovinjon, ali i manastirska loza, proizvode se kombinovanjem drevnih i najsavremenijih tehnologija.
Dubrovnik Obilazimo Stradun, gradski trg Pojana Luža, Orlandov stub, luka, palata Sponza, crkva Svetog Vlaha, zvonik, Onofrijeva česma, kule Revelin i Mulo.
Ston je gradić s najdužim kamenim zidom u Evropi (5,5km), uskih tihih ulica, starih otmenih kuća i tragova drevnih kultura rasutih okolo. Njegova vrednost kao grada soli potvrđuje se i danas u pogonima najstarije aktivne solane na svetu.
Korčula je spoj šik Dubrovnika i prekrasnih prirodnih lepota. Srednjevekovni stari grad Korčula smešten je na uskom poluostrvu. Razgledanje grada: Katedrala sv. Marka, trg s većnicom, gradska vrata, kula Revelin i kuća Marka Pola.
Mostar Razgledanje  Starog mosta, Krive ćuprije, kule oko Starog mosta, Tabhane, ulice Kujundžiluk…
Sarajevo Saraj, Vjećnica, Inat kuća, Latinska ćuprija, katedrala i srpska Saborna crkva, Gazi Husref begova džamija iz XVI veka, odlazak do Baščaršije, Morića Han, kazandžiluk.

...

....

 

 

 

 

 

hit ponuda felix travel

 

 

 

Ljoret de mar Letovanje 2024

LJORET DE MAR LETOVANJE 2024

378€

 

 

Letovanje Kosta Dorada 2024

LETOVANJE KOSTA DORADA 2024

579€

 

 

Letovanje Lutraki 2024

LETOVANJE LUTRAKI 2024

308€