...

...

...

...

...

...

...

...

....

 


detelinaPrvi Maj Paralija 2019 Grčka detelinaPRVOMAJSKI PRAZNICI U GRČKOJ 2019
PARALIA

PROGRAM U PRIPREMI...

6 DANA / 3 NOĆI
AUTOBUSOM
Paralia se nalazi u podnožju planine Olimp 6 km udaljena od grada Katerini. Prelepa duga peščana plaža i veliki broj prodavnica, restorana, taverni, barova i noćnih klubova zadovoljavaju potrebe i najzahtevnijih turista. Zaljubljenike u kupovinu grčki trgovci će sigurno privući bogatom ponudom suvenira, nakita, krzna, odeće. Ovo turističko mesto posećuje veliki broj turista iz gotovo svih delova sveta a tokom prvomajskih praznika posećuju je turisti iz balkanskih zemalja u potrazi za odmorom. Fenomenalan je osećaj kupati se u Egeju a gledati najviše vrhove planine Olymp koji budu u ovo doba godine okovani snegom…Takav ugođaj vam pruža ova naša ponuda:

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN.– BEOGRAD - PARALIJA – Sastanak grupe u 18:30 na parkingu kod Sajma (Home Centar). Polazak za Paraliju u 19:00. Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju sa više usputnih pauza radi odmora i graničnih formalnosti.

2.DAN. PARALIJA -  Dolazak u Paraliju u jutarnjim časovima, smeštanje u apartmane. Dan predviđen za odmor i uživanje u peščanim plažama Paralije kao i lepotama Egeja. Noćenje.

3.DAN. PARALIJA – METEORI - Fakultativni odlazak do manastirske oblasti Meteora, koji su smešteni u neposrednoj blizini grada Kalambaka. Poseta radionici ikona u podnožju manastirskog kompleksa. Nakon toga panoramsko razgledanje 6 manastira i poseta manastira Veliki Meteor, najveći i najznačajniji manastir, čiji  jedan od ktitora potiče iz carske loze Nemanjića. Nakon obilazaka, pauza u podnožju stena meteorskih u lokalnom restoranu za odmor i osveženje. Vožnja do klanca Tembi. Poseta crkve Sv. Petke i Afroditinih izvora. Povratak u Paraliju u popodnevnim časovima. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak na Grčko veče. Noćenje.

4.DAN. PARALIJA – SOLUN – Slobodno vreme ili fakultativni odlazak do Soluna. Panoramsko razgledanje grada, Bela Kula, spomenik Aleksandru Makedonskom, Trg. Sintrivanija, Galerijusov Slavoluk, Rotonda, trg. Aristotelis, odlazak do Srpskog Vojničkog Groblja Zejtinlika. Nakon toga poseta crvke Sv. Dimitrija, zaštitnika grada. Slobodno vreme do polaska za Paraliju. Dolazak u Paraliju. Noćenje.

5.DAN. PARALIJA – BEOGRAD – Napuštanje smeštajnih jedinica. Slobodno vreme do polaska za Beograd. Planiran polazak u 17h. Dnevna i noćna vožnja kroz Grčku, Makedoniju i Srbiju sa kraćim usputnim zadržavanjem radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

6.DAN. BEOGRAD – Planiran dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima.


CENA ARANŽMANA: vvv
PROMO CENA: vvv


- plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan plaćanja-

NAČIN PLAĆANJA:
- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
- Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina(isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogućnost plaćanja na šest rata bez kamate.
- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA  FELIX TRAVEL-a.

ARANŽMAN OBUHVATA:
- Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja
- Smeštaj u apartmanima u Paraliji na bazi tri noćenja
- Usluge vodiča i pratioca grupe

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
Troškove medjunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja
Individualne troškove putnika
Doplata za jednokrevetnu sobu –rezervacija se radi isključivo na upit.

Fakultativne izlete:
- Meteori -  25 eura
- Solun - 15 eura
- Grčko veče - 25 eura

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:

Apartmanski smeštaj

Vila CHARIKLIA - nalazi se u Paraliji na 60 m od plaže, ima izuzetnu poziciju jer se nalazi u drugom redu kuća od mora, u blizini crkve I samog centra. Poseduje 1/2 i  1/3 sobe  sa tuš kabinom, tv-om, kuhinjom…ne poseduje peškire!!

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka od 09:00 časova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Organizator će proslediti želje i zahteve putnika, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste . Agencija  zadržava pravo zamene navedenih apartmana.

Apartmani Minas
Smeštaj je apartmanskog tipa. Svaki studio sastoji se od sobe sa dva-tri ležaja, TV-a, kupatila, kompletno opremljene kuhinje (frižider, štednjak, osnovno posuđe) i balkona.

App Minas je kompletno renoviran, udaljen je od obale 80 metara i nalazi se središnjem delu Paralije. Sva studia opremljena su klima uređajima, čija upotreba nije uključena u cenu aranžmana.

Vila Orion

Trospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u centru, na oko 150 m od mora. Kuća poseduje studija za 2, 3 ili 4 osobe i apartman za 4 ili 5 osoba. Svaki studio i apartman ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj (posebno se plaća) i manji balkon ili manju terasu. Usluga: najam.


NAPOMENE:
- Agencija pravi raspored sedenja , uzimajući u obzir  starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće.
- Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava.  
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska...)  
- Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
- Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
- Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos  štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Felix Travel  zadržava  pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
- Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike  u ceni.
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
- Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice , gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje.
- U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme  potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.
- Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.
- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
- U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
- Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
Aranžman je rađen na bazi minimum 60 prijavljenih putnika.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZATORA PUTOVANJA AGENCIJE FELIX TRAVEL
LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 85/2013.

Cenovnik br. 1 od 18.02.2018.

 

  

 

  

 


 

 

hit ponuda felix travel

 

Letovanje Lutraki 2020

LETOVANJE LUTRAKI  159€

 

Letovanje San Remo 2020

LETOVANJE SAN REMO 229€

 

 

flixbus

Ukoliko želite da dobijate redovne informacije o novim destinacijama koje je Felix Travel tim pripremio za Vas, prijavite se na naš newsletter.