Plitvička jezera

Sretenje i Dan Zaljubljenih

 

Split, Plitvička jezera
slapovi Krke, Trogir i Zadar
14-18. februar 2019. (neradni dani)
5 dana / 2 noćenja / autobusom

plitvicka jezera 2019


Program putovanja:

1. dan:    BEOGRAD
Skup putnika je u 22:30h, polazak sa početne stanice gradskog autobusa 43, preko puta TC Ušće i skejt parka u 23:00h. Noćna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. dan: RASTOKE - PLITVIČKA JEZERA - SPLIT
Dozalak u  Rastoke u ranim jutarnjim časovima. Rastoke je ljupko vodeničarsko naselje smešteno na ušću Slunjčice u reku Koranu. Često ga zovu „male Plitvice“. Slobodno vreme za kafu i doručak.
Posle pauze, odlazak u nacionalni park “Plitvička jezera”. Dolazak oko 09:30.
Fakultativni boravak na Plitvicama uz poludnevnu turu u pratnji lokalnog vodiča (trajanje oko 3h), vožnju brodom po jezeru i panoramsko razgledanje iz voza.
Oko 14h nastavak vožnje ka Splitu i smeštaj u hotel. Obilazak centra grada uz lokalnog vodiča: Dioklecijanova palata, Katedrala Sv. Dujma, Peristil, Grgur Ninski (delo Ivana Meštrovića 1929.g), Narodni trg, Marmontova ulica i Prokurative, Hrvatsko narodno kazalište, Muzej grada Splita. Slobodno vreme. Kratak odmor u hotelu. Noćenje.

3. dan: SPLIT – SLAPOVI KRKE –  SPLIT
Doručak.  
U prepodnevnim časovima fakultativni polazak ka Zadru i nacionalnom parku „Krka“ (poludnevni izlet). Obilazak crkve Sv. Donata izgrađene na temeljima Rimskog foruma, potom šetnja do Narodnog trga i Gradske kuće sa Gradskom lođom. Ne propustite da obiđete jedinstvene Morske orgulje! Nastavak puta ka Slapovima Krke. Slobodno vreme za uživanje u prirodi nacionalnog parka i ručak.
Polazak za Split. Slobodno veče. Noćenje.

4. dan: SPLIT – TROGIR – SPLIT
Doručak. Napuštanje hotela i slobodno vreme za uživanje u Splitu. U poslepodnevnim časovima polazak ka Trogiru.  Obilazak grada. Slobodno vreme za uživanje i šetnju promenadom.  Slobodno vreme. U večernjim satima, nastavak puta ka Beogradu, preko Sarajeva.

5. dan: BEOGRAD
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

Cena aranžmana: 140 eur
FIRST MINUTE cena: 115 EUR


- Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate -

NAČIN PLAĆANJA:
-  Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
- Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogućnost plaćanja na maksimalno 6 rata bez kamate.
- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA FELIX  TRAVEL

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Prevoz autobusom turističke klase (AC/DVD),
- Smeštaj u hotelu 2* u Splitu,  usluga na bazi 2 noćenja sa doručkom u ½ sobama,
- Boravišnu taksu,
- Usluge turističkog vodiča u svakom autobusu,
- Usluge lokalnog vodiča u Splitu,
- Troškove organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Obilazak nacionalnog parka „Plitvička jezera“: 25 EUR (prijavljivanje u agenciji) / deca do 7 g. 10 EUR , od 7 do 18 g. 18 EUR). Cena uključuje ulaznice, obilazak sa lokalnim vodičem u trajanju cca 3h, vožnju brodom po jezeru i vožnju panoramskim vozom (u zavisnosti od vremenskih uslova),
– Fakulatativni izlet do Slapova Krke i Zadra uz – 30 EUR. Cena uključuje prevoz, ulaznicu i usluge lokalnog vodiča u Zadru,
– Izlet u Trogiru – 5 EUR,
– Individualne troskove putnika,
– Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi  25 EUR u hotelu Zagreb 2*
– Individualne troškove putnika.

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Smeštaj je u Splitu na oko 7 kma od centra, usluga na bazi dva noćenja sa doručkom (doručak kontinentalni). Primer: Hotel Zagreb 2*. Sobe 1/2 i  1/3  su sa tuš kabinom, tv-om, telefonom, Doručak je kontinentalni švedski sto u hotelskom restoranu. Hotel Zagreb je bivši vojni hotel, sa urednim sobama, ali malo starijim nameštajem. Wifi je dostupnan besplatno u zajedničkim prostorijama.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela. Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste.

NAPOMENE:
Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…) Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.  Ovaj program rađen je na bazi 40 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.  

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – agencije Organizatora putovanja, licenca Ministarstva turizma OTP  16/2016.
 
Cenovnik br 1. od 30.07.2018.

 

hit ponuda felix travel

 

Letovanje Lutraki 2020

LETOVANJE LUTRAKI  159€

 

Letovanje San Remo 2020

LETOVANJE SAN REMO 229€

 

 

flixbus

Ukoliko želite da dobijate redovne informacije o novim destinacijama koje je Felix Travel tim pripremio za Vas, prijavite se na naš newsletter.