Zimovanje Jahorina 2023

 

Zimovanje Jahorina

Sezona 2023

Sopstveni prevoz

 

cenovnik2.png

 

Olimpijska planina, stecište sportista 1984.godine na Zimskoj olimpijadi, danas stecište sve više turista iz regiona, a i šire.

Zimska lepotica, Jahorina, udaljena je od Beograda oko 300 km. Uvek je privlačila ljubitelje prirode, zimskih sportova, dobre hrane i zabave, jer ovde su svi dobro došli i dragi gosti!

Vremenom, sa većim ulaganjima, postala je pravi brend čitave Bosne i Hercegovine! Sam ski-centar je smešten na 1890m, a najviši vrh planine je Ogorjelica, 1916m.

Na raspolaganju skijašima je ukupno 47km staza, a za ljubitelje nordijskog skijanja, tu je 10km staza. Ono na šta je Jahorina posebno ponosna je staza koja nosi naziv „Novak Djoković“! Jedina planina sa tom privilegijom!

Svake godine se nešto novo pojavi u ski-centru, što obogati ponudu za posetioce. Tako možete da sebi priuštite vožnju tabačem u noćnim satima, ili vip kabinom gondole, a tu je i nov adrenalinski sadržaj – zip lajn.

Noćno skijanje je posebno atraktivno i sve popularnije, a ovde ta vrsta zabave je fantastična! Isto tako i

najsavremenije gondole, sa najnovijom tehnologijom, svetlosnim efektima, najnovijim kabinama i povećanim kapacitetom, doprinose sve većoj potražnji za Jahorinom.

Porodice sa malom decom su obezbedjene sa 3 ski-vrtića. Tu je i ostali sadržaj, poput rentiranja opreme, restorana, barova, spa-centri, prodavnice, suveniri… Isto tako, otkrivaju se i novi delovi planine pogodni za ski-staze i druge zimske sadržaje.

Svakako da i pogodna klima doprinosi kompletnoj ponudi, jer ovde ima snežnog pokrivača u proseku preko 145 dana u toku godine! Zbog svega toga, mnoge profesionalne sportske ekipe i razni sportisti biraju upravo ovu planinu za svoje pripreme jer ovde imaju sve.

Blizina Sarajeva je svakako dobra solucija za jednodnevni izlet i šetnju Baščaršijom, kao i uživanje u čuvenim ćevapima i drugim djakonijama. Nedaleko je i Ilidža, sa vrelom Bosne.

Sa modernom skijaškom infrastrukturom, odličnim hotelskim kapacitetima, uvek dobrim usluživanjem, Jahorina počinje da preuzima primat u ovom delu Evrope po svom kvalitetu koji poseduje.

Želimo da i Vi pronadjete smeštaj koji Vam odgovara iz naše ponude i da se uverite u prave kvalitete Jahorine i da uživate u pravoj zimskoj idili, koja će Vam zasigurno dugo ostati u lepom sećanju… Dobar glas daleko se čuje!

 

Vila Termag je odvojena zgrada hotela Termag sa 4 zvezdice, smeštena na oko 250m od glavne zgrade, u blizini skijališta i žičara.
Sopstveni prevoz   SOPSTVENI PREVOZ
Hotel Termag na Jahorini je hotel sa četiri zvezdice i smešten je uz skijaške staze na nadmorskoj visini id 1.550 metara.
Sopstveni prevoz   SOPSTVENI PREVOZ
Rajska dolina je hotel sa teretanom, igraonicom, kaminom, modernom konferencijskom salom, frizerskim salonom i modernim velnes centrom.
Sopstveni prevoz   SOPSTVENI PREVOZ
Hotel s pogledom na planinski krajolik nalazi se na Jahorini, samo nekoliko koraka od ski lifta Ogorjelica i 28 km od Sarajeva.
Sopstveni prevoz   SOPSTVENI PREVOZ

 

 

 

 

hit ponuda felix travel

 

 

 

Letovanje Ljoret de Mar 2023

LJORET DE MAR

358€

 

 

Letovanje Lutraki 2023

LUTRAKI

238€

 

 

Letovanje Montekatini 2023

MONTEKATINI

198€