Zimovanje Zlatibor

 

Zimovanje Zlatibor 2023

Paket Aranžman / Sopstveni Prevoz

Hotelski i Apartmanski Smeštaj

 

Toliko toga je napisano o našoj planinskoj lepotici, toliko pesama je opevalo njenu lepotu, njeno prirodno bogatstvo, ali i njena sela, ljude i mitove… i dan danas sve to čini jedan sklop, jedinstven u našoj Srbiji, koji je predodredjen za brojne aktivnosti, za putovanja tokom cele godine, za obnavljanje duše i tela.

Zlatiborski okrug je posebno čaroban tokom zimskih meseci, kad se bele padine, kad se čuje radost dece koja uče prve „taktove“ skijanja na blagim padinama planine! S druge strane, tu je Tornik, za one koji vole adrenalin i ozbiljnije staze. Zlatibor ima sve što Vam treba – dobar i raznovrstan smeštaj, možete birati neki hotel sa različitim uslugama, ili neku od brojnih prelepih vila načičkanih i u centru, ali i u širem krugu od centra mesta. Naravno, tu su i izuzetni spa-centri, u kojima možete rezervisati svoj termin za opuštanje!

Sve je više turističkih atrakcija na planini, pa tako ne smete propustiti ni najnovije – Gold gondolu i El paso city. Pored toga, uvek su atraktivni etno-selo Sirogojno i u njemu najstarija zlatiborska crkva, Mačkat, Stopića pećina, izletište Vodice, prerast u selu Dobroselica, u kom je i crkva-brvnara, i još mnogo toga. Ono što upotpunjuje turističku ponudu je i blizina prirodnog parka Mokra Gora, sa čuvenim kompleksom Emira Kusturice „Mećavnik“, Šarganska osmica voz, kao i selo Kremna sa spomen-domom čuvenih Tarabića!

Zato, ne oklevajte! Priuštite sebi odmor za dušu, povedite dragu osobu, iskoristite sve ono što Zlatibor nudi i uživajte u zlatiborskim djakonijama po brojnim restoranima…

 

Hotel Mona se nalazi u centru naselja, oko 200 m od jezera.
Sopstveni prevoz   SOPSTVENI PREVOZ
Klub Satelit jedan je od najtraženijih objekata za smeštaj na Zlatiboru kako kod domaćih tako i kod inostranih gostiju.
Sopstveni prevoz   SOPSTVENI PREVOZ
Hotel Palisad je do 2014.godine gotovo u potpunosti renoviran,
Sopstveni prevoz   SOPSTVENI PREVOZ

 

 

 

 

hit ponuda felix travel

 

 

 

Letovanje Ljoret de Mar 2023

LJORET DE MAR

358€

 

 

Letovanje Lutraki 2023

LUTRAKI

238€

 

 

Letovanje Montekatini 2023

MONTEKATINI

198€