Putovanje Uskrs Pariz 2025

Uskrs Pariz 2025

PARIZ – MINHEN - BEČ

 

PAKET ARANŽMAN 8 DANA: AUTOBUSKI PREVOZ + SMEŠTAJ NA BAZI 3 NOĆENJA SA DORUČKOM

PARIZ - Grad kontrasta, šarma, stila... grad koji  svojom bogatom i dugom istorijom prezentuje zanimljivu  pricu, koju poput glamurozne predstave mozete gledati dok šetate njegovim velikim bulevarima ili dok pijete café au lait u nekom od pariskih cafea… Krenite sa Felix Travel-om da zajedno svim čulima osetimo jedan od najlepših gradova na svetu –PARIZ!

 

 Termin Putovanja  Hotel  Cena aranžmana Snižena cena aranžmana
/  Hotel 2*/3* / € / €

-plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS  banke na dan uplate-

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA :

- Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu
- Smeštaj na bazi 3 noćenja sa doručkom u hotelu 2 * superior ili 3* u Parizu u 1/2 i 1/3  sobama,
- Obilaske prema programu Beč/Minhen
- Usluga predstavnika agencije
- Troškove realizacije programa.

CENA  ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- stanični vaučer 50 rsd po osobi (plaća se u agenciji za polaske iz Beograda)
- Individualne troškove putnika.
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
- Karte za metro
- Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
- Doplatu za jednokrevetnu sobu koja iznosi  50% od cene aranžmana

FAKULTATIVNI PROGRAM:
      -  Poseta Monmartru 5 evra/deca do 12 god besplatno
      -  Poseta Versaju 45 evra (u cenu je uključeno: ulaznica u palatu, rezervacija, lokalni vodič, prevoz), deca do 18.god.-20 evra (u cenu nije uključena ulaznica za vrtove) doplata za ulaznicu u vrtove 7 evra.
      - Poseta Luvru 40 evra (u cenu je uključeno: ulaznica, rezervacija, lokalni vodic sa slušalicama)/deca do 18 god-20 evra
      - Krstarenje Senom 15 evra/deca do 12 god.10 evra
      - Diznilend  80 evra + 15 evra prevoz/deca do 12 god- 70 evra + 10 evra prevoz
      - Šetnja „upoznajmo Pariz“ 15 evra/deca 10 evra
      - Šenbrun-Imperial tura 25 evra/deca 20 evra

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan / BEOGRAD – Polazak grupe sa BAS stanice u 18:00, sastanak putnika u 17:30 . Vožnja preko Mađarske i Austrije sa usputnim pauzama. Noćna vožnja.

2.dan / MINHEN Dolazak u Minhen u jutarnjim satima. Razgledanje grada koji je vekovima bio prestonica bavarskih kraljeva: Nacionalne opere i pozorišta, galerija nove i stare Pinakoteke, glavni trg Marienplac sa starom i novom zgradom opštine i čuvenim Glokenšpilom (sat), pijaca Viktualienmarkt... Slobodno vreme, 9h (tehnička pauza). Preporučujemo vam da probate čuveni bavarski specijalitet - kobasice i pivo i posetite poznatu pivnicu HB. Slobodno vreme do polaska autobusa za Pariz. Noćna vožnja...

3.dan / PARIZ Dolazak u Pariz u jutarnjim časovima...panoramsko razgledanje prestonice Francuske: Arc de Triomphe, Les Champs Elysees, Place  Trocadero, Eiffel tour, Hotel des Invalides, Assemblee nationale, Pantenon, Place du Concorde, Opera, Louvr, Notre Dame… Smeštaj u hotel oko 15h. Slobodno vreme za odmor. U predvečernjim časovima fakultativni odlazak na Monmartr, umetničku i boemsku cetvrt  gde ćemo u šetnji posetiti baziliku Sacre Coeur i napraviti pauzu na  Place du Tertre gde su inspiraciju nalazili slavni umetnici poput Pikasa, Dalija, Henrija Milera… Imaćete  priliku da se upoznate sa pariskim metroom koji ima 14 linija  koje savršeno funkcionišu. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan / PARIZ - LUVR Doručak. Fakultativni obilazak jednog od najlepših i najvećih muzeja na svetu-LUVRA. Od 1793. godine otvoren za posetioce sa preko 350000 eksponata, a danas se u ovom muzeju nalazi i čuvena Leonardova Mona Liza. Mogućnost fakultativne šetnje sa lokalnim vodičem “upoznajmo Pariz” kako bi se  upoznali sa  najznačajnijim lokalitetima i tajnovitim ulicama Pariza uz preporuku našeg vodiča gde ručati ili večerati  u Latinskoj Četvrti, šopingovati u La Rue Rivoli... Individualni povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

5.dan / PARIZ - VERSAJ  Doručak. Fakultativna poseta Versaju, rezidenciji  francuskih kraljeva koja je bila uzor mnogim palatama širom sveta. Obilazak palate i uživanje u versajskim vrtovima koje je uredio čuveni kralj Luj XIV. Povratak u Pariz , slobodno vreme. U predvečernjim časovima fakultativno krstarenje Senom i upoznavanje Pariza iz ove perspektive. Noćenje.

6.dan / PARIZ - DIZNILEND Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili celodnevna fakultativna poseta Disnezland-u udaljenom od Pariza 30 km, gde ćete se za trenutak vratiti u detinjstvo i uživati u društvu diznijevih junaka kao i oprobati svoju smelost na mnogobrojnim atrakcijama ovog bajkovitog parka .Nastavak putovanja ka Beču u predvečernjim časovima. Noćna vožnja.

7.dan / PARIZ - BEČ  Dolazak u Beč u podnevnim satima, panoramsko razgledanje grada sa vodičem: zgrade državne Opere, Parlamenta, Hofburga- zimske rezidencije austrijskih vladara, Trga Marije Terezije, šetacke ulice Kertner strasse i katedrale sv. Stefana. Nakon toga sledi slobodno vreme 9h (tehnička pauza) za uživanje u carskom Beču.  Tokom boravka u Beču mogućnost fakultativne posete letnjoj rezidenciji austrijskih vladara Šenbrunu. Polazak za Srbiju u dogovoreno vreme. Noćna vožnja.

8. dan / NOVI SAD - BEOGRAD - Dolazak u Srbiju u prepodnevnim časovima.Kraj usluge.

NAČIN PLAĆANJA:

- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA FELIX TRAVEL-a,
- Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogućnost plaćanja na šest rata bez kamate.
- Odloženo plaćanje : 40% prilikom rezervacije, ostatak na 3 mesečne rate.

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:

Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja.O rganizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.felixtravel.rs.

Hotel  B&B Port de la Villete 2* superior https://www.hotel-bb.com/fr/hotels/paris-porte-de-la-villette.htm
Nalazi se u širem centru Pariza do centra grada se stiže metro linijom 7. Sve zvučno izolovane sobe nude flat-screen TV sa kablovskim kanalima, grejanje i klima-uređaj. Svaka soba ima sopstveno kupatilo sa tušem. Doručak je kontinentalni-švedski sto.

Ibis Orly Chevilly Tram 3* nalazi se na 2 km od centra Vilžifa i stanice metroa Vilžif–Luj Argon Villejuif- Louis Aragon) koja nudi direktne linije do Pariza. Tramvajska stanica Mulen Ver (Moulin Vert) je udaljena 200 metara od objekta i nudi direktnu liniju koja saobraća do Aerodroma Orli. Na raspolaganju su smeštajne jedinice sa sopstvenim kupatilom, besplatan WiFi . Sobe su 1/2  i 1/3 i poseduju TV sa satelitskim , sopstveno kupatilo sa tušem. Doručak je kontinentalni-švedski sto.


NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC.Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Hoteli u Italiji pružaju uslugu kontinentalnog doručka na bazi švedskog stola.Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.

NAPOMENE:

- NE POSTOJI MOGUĆNOST ODABIRA SEDIŠTA Agencija pravi raspored sedenja , uzimajući u obzir starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće.
- Dozvoljeni prtljag jeste 1 putna torba čija dimenzija – dužina+širina+visina ne prelazi 158cm. Maksimalna težina prtljaga je 20 kg.
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije… Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete. Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
-Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska...)
-Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
-Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
-Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Felix Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
-Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
-Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost.
-Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice , gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje.
-U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.
-Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.
- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
- U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
-Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

..

PARIZ - Grad kontrasta, šarma, stila... grad koji  svojom bogatom i dugom istorijom prezentuje zanimljivu  pricu, koju poput glamurozne predstave mozete gledati dok šetate njegovim velikim bulevarima ili dok pijete café au lait u nekom od pariskih cafea… Krenite sa Felix Travel-om da zajedno svim čulima osetimo jedan od najlepših gradova na svetu –PARIZ!.

 

....


 

Pariz je najveći i glavni grad Francuske
Šta videti u Parizu
Pariz Istorija i Kultura
Iz Pariza, s ljubavlju

 

 

 

 

hit ponuda felix travel

 

 

 

Ljoret de mar Letovanje 2024

LJORET DE MAR LETOVANJE 2024

378€

 

 

Letovanje Kosta Dorada 2024

LETOVANJE KOSTA DORADA 2024

579€

 

 

Letovanje Lutraki 2024

LETOVANJE LUTRAKI 2024

308€