Uskrs Barselona 2024

ŠPANIJA 2024


MILANO - EZE -NICA -  LLORET DE MAR - ĐENOVA


sa fakultativnim obilascima  BARSELONA, TOSSA DE MAR i CINQUE TERRE


PAKET ARANŽMAN 10 DANA: AUTOBUSKI PREVOZ + SMEŠTAJ NA BAZI 5 NOĆENJA SA DORUČKOM

 

 

 Termin Putovanja  Hotel  Cena aranžmana Snižena cena aranžmana
/  Hotel 3* / €  / €

 - plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije  na dan plaćanja -

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- Prevoz komfornim turističkim autobusom prema programu putovanja (tv,dvd,audio oprema),
- Smeštaj na bazi 3 polupansiona u Lloret de Maru  u hotelima 3* u 1/2 i  1/3 sobama, 1 noćenje sa doručkom u Milanu ili okolini  i  1 noćenje sa doručkom u Đenovi  u hotelu 3*.
- Usluga predstavnika agencije/vodiča,
- Troškove realizacije programa.CENA  ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- stanični vaučeri za ulaz na perone BAS stanice 50 dinara
- Fakultativne izlete ( minimum 25 prijavljenih)  :
- Izlet u Barselonu 1 (Barselona panoramika) - 25 €
- Camp Nou -30 €
- Izlet u Barselona 2- (shopping Barselona ) 20 €
- Park Guelj -15 €
- Muzej Salvadora  Dalija  -25 €
- Flamenko veče ( Tradicionalni ples)- 25 €
- Tossa de Mar 10 €
- Cinque terre 30 €

Cena paket izleta 95 € ( ne uključuje izlete sa zvezdicom)
- Individualne troškove putnika
- obaveznu turisticku taksu za boravak u Lloret de Maru plaća se na recepciji hotela-0.5 eura/nocenju za hotele 3*
- obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano i okolinu (uvedena 15.09.2012, plaća se na recepciji hotela) - za boravak u hotelima sa 2* i 3 * - 4 € po noćenju / po osobi
- obaveznu gradsku komunalnu taksu za Đenovu i okolinu (uvedena 15.09.2012. plaća se na recepciji hotela)-u hotelima sa 2* i 3*- 2eura/noćenju, 4* -3 eura/noćenju
- Međunarodno zdravstveno osiguranje
-Doplata za jednokrevetnu sobu -na upit

PROGRAM  PUTOVANJA:

1.DAN. – BEOGRAD
Polazak iz Beograda sa glavne autobuske stanice ( BAS ) u 16.30h, skup putnika u 16.00 h. Noćna vožnja  preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja.

2. dan MILANO
Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Obilazak najvećeg industrijskog grada Italije, grada fudbala i najvećeg modnog centra Evrope: zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala... Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3.DAN – MILANO – EZE – NICA
Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela i polazak za Eze – svetsku prestonicu parfema. Poseta jednoj od najstarijih fabrika parfema / parfimerija: upoznavanje sa tradicionalnim procesom proizvodnje parfema i kozmetičkih proizvoda, posetom muzeju parfema i mogućnost kupovine proizvoda po fabričkim cenama. Nastavak putovanja za Nicu, koju zovu kraljica Azurne obale. Nica je jedan od najatraktivnijih turističkih centara Evrope, najveći grad i administrativni centar južne Francuske. Čuvena je po azurno plavoj boji mora, dugim plažama, Engleskom šetalištu, raskošnim vrtovima, luksuznim hotelima. Nica ima dugu i zanimljivu istoriju, brojne muzeje, parkove, vidikovac, stari grad sa uskim isprepletenim ulicama, suvenirnice, restorane i šoping zone... Po dolasku panoramsko razgledanje Nice: zaliv anđela, Engleska promenada, hotel Negresko, trg Masena, vrtovi princa Alberta, spomenik Nike, trgovačka ulica Žan Medisan, stari grad, palata pravde, vidikovac. Slobodno vreme za individualne aktivnosti do nastavka putovanja ka Španiji. Noćna vožnja kroz Francusku i Španiju.

4.DAN - LLORET DE MAR
Dolazak u Lloret de Mar u jutarnjim časovima. Upoznavanje ovog šarmatnog gradića-poznatog letovališta koji se nalazi na Kosta Bravi. Slobodno vreme za kafu do check in-a u hotel. Posle 14h smeštaj u hotelske sobe. Slobodno vreme za uživanje u Lloret de Maru. Večera. Noćenje.

5.DAN - LLORET DE MAR - BARSELONA PANORAMIKA- FLAMENCO SHOW (fakultativno)
Doručak. Celodnevna fakultativna poseta Barselone 1 (Barselona Panoramika) i obilazak glavnog grada Katalonije: Olimpijska luka, crkva „Sagrada Familia“, Trg Katalonije, čuvena dela jos čuvenijeg Antonia Gaudija-kuće Batljo i Casa Mila, Avenija Diagonal, Trg Španije, Nacionalna palata, brdo Mon Žuik, Olimpijski stadion, Kolumbov spomenik, luka De la Paz, Barseloneta, šetaliste Las Ramblas... Slobodno vreme za uživanje u šoping zoni Las Ramblas i čuvenoj gotičkoj četvrti-Barrio Gotico. Mogućnost fakultativnog obilaska stadiona Barcelone CAMP NOU (koji je sagradjen 1957 god., a prema kapacitetu je najveći stadion u Evropi) u okviru ture CAMP NOU EXPERIENCE. Povratak u Lloret de Mar. Večera. Slobdno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativnai odlazak na  čuveni  Flamenco show i uživanje u temperamentnom i strastvenom plesu Hose Leona . Noćenje.

6.DAN - LLORET DE MAR – FIGUERAS – BARSELONA 2 (fakultativno)
Doručak. Mogućnost fakultativnog izleta u Figueras i poseta muzeju Salvadora Dalija. Dolazak u  živopisni gradić Figueras, rodni grad slavnog umetnika Salvadora Dalija, koji mu je u nasleđe ostavio najveći nadrealistički objekat na svetu, čiji eksponati provocirajući podsvest svakog posetioca, nikog ne ostavljaju ravnodušnim! Fakultativna poseta muzeju čuvenog slikara. Slobodno vreme za šetnju i kafu u šarmantnom Figuerasu. Povratak u Ljoret de Mar. Popodnevni odmor.  Mogućnost  fakultativnog izleta Barselona 2 ( shopping i poseta  parka Guell) . Fakultativna poseta parka Guell, a nakon toga poseta shopping centru “Diagonal del mar” gde ćete imati prilike da vidite sve čuvene španske brendove poput Zare, Manga, Leftisa, Sfere ali i Primarka … nakon toga polazak u Lloret de Mar . Povratak na hladnu večeru. Noćenje.

7.DAN -  LLORET DE MAR – TOSSA DE MAR (fakultativno)
Dorucak.-Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativne posete najlepšem letovalištu na Kosta Bravi TOSSA DE MAR-u. Srednjevekovni grad opasan zidinama koje datiraju iz 12.veka. Na glavnom ulazu u stari grad nalazi se sahat kula, a unutar zidina je splet uskih ulica sa skulpturom Ave Gardner. Slobodno vreme za šetnju, kaficu ili tapas u nekom od autentičnih španskih ili katalonskih restorana. Povratak u Ljoret de Mar. Slobodno vreme do polaska za Đenovu .

8.DAN – ĐENOVA
Dolazak u Đenovu   u jutarnjim časovima. Po dolasku, panoramsko razgledanje centra grada, koji je proglašen delom svetske kulturne baštine. Obilazak grada sa vodičem: Trg de Ferari na kome se nalaze opera i berza, Trg Mateoti sa palatom pravde, Duždeva palata, katedrala San Lorenco, via Garibaldi sa palatama đenovljanskih aristokratskih porodica, Trg pobede, stara luka, Kraljevska palata… Smeštaj  u hotel. Slobodno popodne  za odmor i  individualne aktivnosti.  Noćenje.

9.DAN – ĐENOVA  - LEVANTO - CINQUE TERRE (fakultativno)
Doručak. Napuštanje hotela i polazak za Levanto odakle kreće voz koji povezuje svih pet mesta . Tehnička pauza 9h .Odlazak na celodnevni fakultativni izlet do Cinque Terre- Nacionalnog parka u čijem su sastavu pet živopisnih sela koja su smeštena na strmoj obali levantske rivijere. Kao jedno od najslikovitijih mediteranskih priobalnih područja od 1997. godine deo je svetske baštine pod zaštitom UNESCO- a. Na uskom pojasu između stenovitih litica i kamenite obale nastala su mala naselja povezana kozjim stazama u kojima su malobrojni stanovnici uglavnom ribari, vinogradari i pastiri koji žive tradicionalnim životom, izolovani od modernog sveta. U središtu malog zaliva je Monterosso al Mare sa kućama u obliku kula u spletu uskih ulica, Vernazza, izgradjena na uzvišenju oko Crkve Svete Margarite Antiohijske, iz 13. veka u stilu Ligurijske gotike. Corniglia se nalazi na brdu okruženim vinogradima i ima 300 stanovnika, najmanje je i jedino naselje koje se spušta do samog mora. Sa platoa u blizini crkve vide se ostala četiri naselja. Manarola je izgrađena delom uz more, a delom na brdu oko crkve  San Lorenzo iz 14. Veka. Riomaggiore, najveće među ovim naseljima sa oko 1700 stanovnika leži duž potoka Mađore na stenovitim padinama i spušta se ka moru u formi amfiteatra ... Obilazak sela i zadržavanje je individualno. Polazak za Srbiju u večernjim časovima.

10.DAN - BEOGRAD
Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima.

NAČIN PLAĆANJA:

- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
- Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogućnost plaćanja na šest rata bez kamate.
- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA FELIX TRAVEL-a.
- Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%)  na 3 rate čekovima gradjana

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:

Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.felixtravel.rs.

Lloret de Mar    

Hotel Hawai Montevista 3* se nalazi na 500metara od plaže u Ljoretu. Sobe su 1/2 i 1/3 sa kupatilom, klimom, terasom, tv-om i sefom. Hotel ima otvoreni bazen, bar, recepciju. Usluga je na bazi punog pansiona– švedski sto.

Hotel Mercedes 3* se nalazi na odličnoj lokaciji u srcu Lloret de Mara, na par minuta hoda od gradske plaže i udaljen 1,8 km od  Fenals plaže. Objekat je renoviran 2002.godine . Raspolaže teniskim terenom, terasom za sunčanje i otvorenim bazenom. Za udoban boravak u hotelu Lloret de Mar Mercedes nudi 92 sobe opremljene besplatnim bežičnim internetom, satelitskom televizijom, klimom, sefom i balkonom. Kupatila imaju tuš i fen za kosu. Usluga u restoranu je na bazi švedskog stola. Takođe hotel nudi i mogućnost iznajmljivanja bicikla. http://mercedes-lloret-de-mar.hotels-lloret-de-mar.com/en/

Hotel Copacabana 3*- Lloret de Mar se nalazi pored Gran Casino Costa Brava u centru Ljoret de Mara, na samo 5 minuta hoda od mnogih barova i prodavnica. Nalazi se na 500 metara od plaže. Hotel poseduje otvoreni bazen, besplatni WiFi, standardne klimatizovane sobe, a svaka poseduje satelitsku televiziju i balkon sa pogledom na bazen ili ulicu. U restoranu ovog objekta se nude buffet obroci, koji uključuju izbor tradicionalnih španskih jela. Gosti će se moći opustiti uz piće u baru i uživati u noćnoj zabavi u event room-u. https://www.copacabanalloret.com/

Milano ili okolina

Hotel B&B Sesto 3*  http://www.hotel-bb.com/it/hotel/milano-sesto.htm nalazi se u Sesto San Đovaniju, u blizini stanice metroa Sesto Mareli, odakle saobraćaju linije do centra Milana. U ponudi su moderno uređene sobe koje sadrže klima-uređaj, , flat-screen TV sa SKY kanalima i sef, kupatilo sa  tušem i fenom za kosu.U zajedničkoj prostoriji besplatno su na raspolaganju 2 internet punkta sa tabletom. Doručak je na bazi švedskog stola.

AS Hotel Limbiate Fiera 4* http://www.ashotels.it/as-hotel-limbiate-fiera. Nalazi se u širem centru Milana, u blizini je stanica voza, odakle se direktno stiže do centra grada.U sklopu hotelsa se nalazi restoran, parking, lounge bar, besplatan wi fi. Moderno dizajnirane i funkcionalne sobe, zvučno izolovane sadrže lcd TV, kupatilo, telefon, sto. Doručak je na bazi švedskog stola.


Đenova ili okolina (Ligurijska  oblast)

Hotel Columbus Sea 4* http://www.columbussea.com nalazi se 15 minuta od centa Đenove. Hotel raspolaže sa restoranom i barom. Sobe su 1/2 i 1/3, imaju tv i telefon. Doručak kontinentalni - švedski sto.

Hotel Alexander 3* http://www.hotelalexander-genova.it/, nalazi se u centru Đenove.U sklopu hotela se nalazi, restoran, bar, lift. Sobe su 1/2 i 1/3 imaju kupatilo, tv, telefon. Doručak je kontinentalni švedski sto.

Hotel Tower 4* https://www.towergenova.com, nalazi se u blizini aerodroma u Đenovi.Od istorijskog centra grada je udaljen 6km. Hotel nudi prevoz šatl busom do centra grada. Kapaciteta 283 prostrane sobe koje sadrže  tv, telefon, centralno grejanje, fen, mini bar. Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:


U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš / WC. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Hoteli u Italiji pružaju uslugu kontinentalnog doručka na bazi švedskog stola.Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.

NAPOMENE:

- NE POSTOJI MOGUĆNOST ODABIRA SEDIŠTA Agencija pravi raspored sedenja , uzimajući u obzir starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće.
- Dozvoljeni prtljag jeste 1 putna torba čija dimenzija – dužina+širina+visina ne prelazi 158cm. Maksimalna težina prtljaga je 20 kg.
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije… Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete. Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti -Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska...)
-Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
-Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
-Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Felix travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
-Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
-Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice , gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje. U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.-Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
- U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
-Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

.

BARSELONA - Kada Vam kažu da postoji grad za svačiji ukus i po svačijim merilima, da li biste poverovali? Mi ćemo Vam dati odgovor na to pitanje... definitivno da je  taj grad upravo Barselona. Grad na samoj obali mora i prijatne sredozemne klime, destinacija je koju možete obići u bilo koje doba godine. Pored zasigurno dobrog provoda i najukusnije sangrije, Barselona je živopisno mesto prepuno ekscentrične arhitekture i veličanstvenih znamenitosti. Prilikom posete Barseloni odzvanjaće ime originalnog Gaudija, čije ime je postalo sinonim za ovu predstavnicu Katalonije; stoga ne propustite posetu  Sagrada Familiji, velelepnoj bazilici  čija se gradnja i specifičnost arhitekture ne može uporediti ni sa jednom na svetu. Ićićemo zajedno čudesnim Gaudijevim koracima i otkriti njegova remek-dela kao što su Casa Batljo, Casa Mila i magični park Guelj, koji izgleda kao da je deo nekog crtanog filma, a ne stvarnosti. Energija kojom odiše Barselona najbolje se može osetiti šetnjom kroz živopisnu Ramblu, gde Vas na svakom koraku zabavljaju muzičari, pantomimičari i umetnici ... prava oaza za šetnju, kupovinu ili jednostavno posmatranje ljudi. Predah možete napraviti u obližnjoj Bokeriji, pijaci koja ima izuzetnu ponudu hrane i pića, te se možete osvežiti uz gutljaj svežeg soka od egzotičnog voća, probati salatu od hobotnice, empanada spanać ili uzeti pomalo od svega. Uveče katalonska kraljica priređuje svojim turistima jedan nezaboravan spektakl muzike, svetlosti i vode... Magične fontane će nam oduzeti dah.  I naravno uživajte u nezaboravnom pogledu sa brda Monžuik, koje se uzdiže iznad luke Barselone i osetite ovaj grad, njegovu jedinstvenu dušu i iz jedne druge perspektive.

MILANO -Grad čije je drugo ime stil. Milano je prva asocijacija na italijansku modu, šoping i ukuse paste koji su zaštitni znak ovog prefinjenog mesta. Milanska testenina jedna je od najpoznatijih ukusa italijanske kuhinje. Čini savršen spoj domaćeg povrća, gajenog na primorju sunčanih obala Mediterana i začina koje samo Italijani znaju da vaše nepce ne ostave ravnodušnim. Ukusi po kojima je ovaj stilizovani grad poznat su i čuveni kolač Panettone kao i rižoto ala Milaneze (Risotto alla Milanese). Pored mode i ukusa Italije, Milano je grad pun neispričanih istorijskih zanimljivosti. Vodimo vas do čuvene gotičke Milanske katedrale – Duomo di Milano koja se nalazi na istoimenom trgu. Šopingujte u galeriji Vittorio Emanuele i ne propustite posetu crkvi Santa Maria delle Grazie u kojoj se nalazi čuveno delo „Tajna večera“ umetnika Leonarda da Vinčija

CINQUE TERRE - Upoznajte skriveni dragulj države Italije! Cinque Terre je naziv nacionalnog parka koji obuhvata više manjih italijanskih sela koji su iz godine u godinu sve poznatija turistička destinacija ali i destinacija letnjeg odmora. Ova bajkovita sela izbijaju iz stena i strmo se spuštaju ka Mediteranu. Raznobojno cveće i raznolika vegetacija specifična je za ovaj deo države.  Cinque Terre je nadaleko poznato mesto turista širom sveta koji dolaze kako bi iskusili čari ovih slikovitih sela koji podsećaju na one iz bajke. Šarenolike kućice odjekuju svojim šarmom i gromoglasnim osmesima šaljivih Italijana koji ovo mesto koriste kao svoju svakodnevnu inspiraciju. Mesto koje ćete prepričavati godinama i u koje ćete se uvek iznova vraćati. Cinque Terre je italijansko skriveno blago, puno inspirativnih priča i pogleda koji prevazilaze horizonte!

 


Španija Istorija i Kultura
Španija je puna divlje lepote
Španija Letovanje Putovanje

 

 

 

 

hit ponuda felix travel

 

 

 

Letovanje Ljoret de Mar 2023

LJORET DE MAR

358€

 

 

Letovanje Lutraki 2023

LUTRAKI

238€

 

 

Letovanje Montekatini 2023

MONTEKATINI

198€