Letovanje Grčka Cene 2023

  

Letovanje Grčka 2023

Autobuski, Avionski i sopstveni prevoz

Apartmani Sezona 2023 - Letovanje Grčka

 

Grčka je kolevka zapadne civilizacije, mesto rođenja demokratije, poreklo drame, istorije i filozofije. Teško je zamisliti kakva bi civilizacija bila danas bez uticaja stare Grčke. Isto tako, teško je zamisliti turističku kartu bez ponude smeštaja na nekom grčkom ostrvu ili na nekom atraktivnom delu obale u ostatku Grčke. Ovo je država koja je najrazudjenija u Evropi, ujedno i medju najrazudjenijim na svetu! A na obali dugoj oko 15.000 kilometara ima mesta za sve vrste smeštaja, svih kategorija, za razne zanimacije, za brojna krstarenja oko ostrva, za brojne vodene sportove, za mnogo toga...
Tokom leta čak 777 ostrva je u funkciji, pre svega zbog turizma. Neka od najpopularnijih ostrva su i u našoj ponudi za Vas, za Vaše letovanje: Krit, Krf, Rodos, Tasos, Skiatos…
Ne treba zanemariti ni ponude za Lefkadu, uvek atraktivni Halkidiki, kao i sve popularniju Eviju! Naravno, ponudu svake godine čini i nama najbliža Solunska i Olimpska regija, a onda i malo dalje regije Sv.Djordja, Epira, kao i poluostrvo Peloponez. Svaki deo atraktivan i poseban.
Svaki kutak Grčke je prožet istorijom, koja je sastavni deo života Grka. Oni to neguju i ponosni su na svoje nasledje! Zato, gde god da odete, imaćete ponude za upoznavanje okoline mesta, regije ili obližnjih lokaliteta. Iskoristite priliku, pa uz more i plaže, doživite i deo istorije ove države!
Neće manjkati ni gastronomskog uživanja, gde god da ste u Grčkoj! Grčka ima kulinarsku tradiciju dugu preko 4000 godina, a današnja grčka kuhinja ima uticaja od svojih istočnih i zapadnih suseda: suvlaki, giros, feta sir, uzo, metaksa, musaka… samo je deo bogate kuhinje, kojoj se ne može odoleti!
Široka lepeza ponude u ovoj mediteranskoj i balkanskoj državi, okruženoj morima sa tri strane, svakog gosta će dovesti u dilemu gde otići, šta izabrati. Ne brinite, mi smo tu da Vam pomognemo našim savetima i sugestijama, a na osnovu Vaših zahteva i želja. Na Vama je da se prepustite čarima Jonskog, Egejskog ili Mediteranskog mora, da maksimalno iskoristite grčko sunce, more i plaže… i da dodjete zadovoljni!

 

 


Provedite Uskrs na Krfu
Šta videti na Krfu - Uskrs na Krfu
Atina Istorija i Kultura
Atina - šta videti
Istražite Atinu i njenu okolinu
Letovanje Peloponez Lutraki
Grčka Letovanje Korintski kanal i Epidaurus

 

 

 

hit ponuda felix travel

 

 

 

Letovanje Ljoret de Mar 2023

LJORET DE MAR

358€

 

 

Letovanje Lutraki 2023

LUTRAKI

238€

 

 

Letovanje Montekatini 2023

MONTEKATINI

198€